2014 mayis,haziran,temmuz,agustos,eylul veya ekimde hamile kalmak isteyenler

kuşum stres yok sinir yok.... yumoşları düşün sakinleş

çatladığını sanmam kuşum daha 20 yi geçmedi ki ama belki de çatlamıştır dediğin gibi ben yarın bi çalışma yapıcam zaten

Sen pozitifi gördün ki bu ay görmedin mi yanlış mı hatırlıyorum. Hatta bana 2 dakka içinde bu kadar çıktı 2 dakka da çektim demedin mi sonra daha koyulaştı dedin yanlış mı hatırlıyorum.

O zaman tamam kuzum , ben pozitifi gördüğüm zaman ve ertesi iki gün yoğunluk vereceğim sonrası da Rabbime kalmış , hadi mogişim bu ay yoksa gelecek mi güzel haberler inşaAllaaahhh
gelecek inşallah gelcek...inancımız tam

Hoşbuldukospaaa, post: 36970564, member: 106118"]Hoşgeldin canım, selam. [/QUOTE]
Hoşbulduk siz baya ilerlmişiniz ne güzel ben forumu çözmeye çalişirken hamile kalmayı ihmal edecem

Sen pozitifi gördün ki bu ay görmedin mi yanlış mı hatırlıyorum. Hatta bana 2 dakka içinde bu kadar çıktı 2 dakka da çektim demedin mi sonra daha koyulaştı dedin yanlış mı hatırlıyorum.
gördüm kuşum evet dün pozitifti c den daha koyuydu t... ama bu sabah çatlamamıştı ya o yüzden dedim henüz çatlamamamış olabilir diye

Bu testlerle siliklesince hemen catladi diyoruz iliskiyi bitiriyoruz orneek oldun bize :)
inan bana kendime de size de örnek oldum hakikaten...bende aynını yapıyordum...lakin bak iki tane var hadi biri yarın çatladı diyelim öteki yumoş belki 3 gün sonra çatlayacak... ama ben bilmesem bu durumu çalışma yapmazdım

Hoşbuldukospaaa, post: 36970564, member: 106118"]Hoşgeldin canım, selam.
Hoşbulduk siz baya ilerlmişiniz ne güzel ben forumu çözmeye çalişirken hamile kalmayı ihmal edecem
hemencik çözersin kuzum burayı azcık mesai harcaman lazım sadece...ee ne kadar oldu evleneli ve ne zamandır bebiş istiyorsun

Evde bi ultrason cihazi olacak takip etce ne guzel olur :) ben hemsireyim hastanede kadin dogum yok ama eski bi ultrason cihazi var ogrensem kendim takip ederim aslinda :)

Hacim4,0ml> 1,5

pH8,0-> 7,2

ViskoziteNormal

LikifikasyonNormal

AglütinasyonNegatif

Sperm Konsantrasyonu27,9M/ml> 15

Toplam Hareketli70,0%> 40

İleri Hareketli53,0%> 32

Yerinde Hareketli17,0%

Hareket30,0%

Morfoloji Normal Formlar11,0%> 4

Lökosit Konsantrasyon<1M/ml< 1

Cinsel Perhiz Süresi4

sperm testi nasıl kızlar ?

Evde bi ultrason cihazi olacak takip etce ne guzel olur :) ben hemsireyim hastanede kadin dogum yok ama eski bi ultrason cihazi var ogrensem kendim takip ederim aslinda :)
hakkaten ne güzel olurdu... bugün doktorum bakıyor bende alık alık izliyorum bu adam nasıl görüyor bunları diyorum

bence gayet iyi... özellikle hareket şahane... bizimkinin sperm sayısı 30 milyon ileri hareketi de %30 ve bugün doktorum gayet iyi dedi... o zaman sizinki şahane

bence gayet iyi... özellikle hareket şahane... bizimkinin sperm sayısı 30 milyon ileri hareketi de %30 ve bugün doktorum gayet iyi dedi... o zaman sizinki şahane

sperm sayısı ve ileri hareketliyi nerde anlıosun canım ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…