kuşum stres yok sinir yok.... yumoşları düşün sakinleşBir carsiya çıktım herkese sinir oldum düzene sinir oldum ilk önce hattimi yasiycam yarim saat bekletildim gebelik Testi alma fikrim vardı onları beklerken eczane kapandı nekadar bekliycem dedim ya bizde kart kalmamış dedi doldurduğu formu yirtti beni sepetledi tabi ben kopurdum sinirden başka bir operatöre gittim öfkeyle is yaptık bakalım hayırlısı üstüne birde tramvaya bincem gariban bir çift kart okutup geçti arkalarında polis var onu bedava geçirdiler bu nasıl duzen ya
Belki de biri çatladı canım hani 19 olan ,,, öteki de yarın veya öbür gün çatlar hayırlısıylaçatladığını sanmam kuşum daha 20 yi geçmedi ki ama belki de çatlamıştır dediğin gibi ben yarın bi çalışma yapıcam zaten
valla güzel fikirAy ben size işten çıkmıyor olsam komple pointte çizer gönderirdim bu kafa bu vücut bu toto bu el falan diye o derece.
çatladığını sanmam kuşum daha 20 yi geçmedi ki ama belki de çatlamıştır dediğin gibi ben yarın bi çalışma yapıcam zaten
gelecek inşallah gelcek...inancımız tamO zaman tamam kuzum , ben pozitifi gördüğüm zaman ve ertesi iki gün yoğunluk vereceğim sonrası da Rabbime kalmış , hadi mogişim bu ay yoksa gelecek mi güzel haberler inşaAllaaahhh
Bu testlerle siliklesince hemen catladi diyoruz iliskiyi bitiriyoruz orneek oldun bize :)çatladığını sanmam kuşum daha 20 yi geçmedi ki ama belki de çatlamıştır dediğin gibi ben yarın bi çalışma yapıcam zaten
zaten yarın sabah çalışma var kuzum bi de ertesi sabah yaparız sonra akşama dönerizBelki de biri çatladı canım hani 19 olan ,,, öteki de yarın veya öbür gün çatlar hayırlısıyla
gördüm kuşum evet dün pozitifti c den daha koyuydu t... ama bu sabah çatlamamıştı ya o yüzden dedim henüz çatlamamamış olabilir diyeSen pozitifi gördün ki bu ay görmedin mi yanlış mı hatırlıyorum. Hatta bana 2 dakka içinde bu kadar çıktı 2 dakka da çektim demedin mi sonra daha koyulaştı dedin yanlış mı hatırlıyorum.
inan bana kendime de size de örnek oldum hakikaten...bende aynını yapıyordum...lakin bak iki tane var hadi biri yarın çatladı diyelim öteki yumoş belki 3 gün sonra çatlayacak... ama ben bilmesem bu durumu çalışma yapmazdımBu testlerle siliklesince hemen catladi diyoruz iliskiyi bitiriyoruz orneek oldun bize :)
hemencik çözersin kuzum burayı azcık mesai harcaman lazım sadece...ee ne kadar oldu evleneli ve ne zamandır bebiş istiyorsunHoşbuldukospaaa, post: 36970564, member: 106118"]Hoşgeldin canım, selam.
Hoşbulduk siz baya ilerlmişiniz ne güzel ben forumu çözmeye çalişirken hamile kalmayı ihmal edecem
Evde bi ultrason cihazi olacak takip etce ne guzel olur :) ben hemsireyim hastanede kadin dogum yok ama eski bi ultrason cihazi var ogrensem kendim takip ederim aslinda :)inan bana kendime de size de örnek oldum hakikaten...bende aynını yapıyordum...lakin bak iki tane var hadi biri yarın çatladı diyelim öteki yumoş belki 3 gün sonra çatlayacak... ama ben bilmesem bu durumu çalışma yapmazdım
Him pozitife yakin tesekkur ederim tatlim benimki bayagi silik cikti benimki catlamis o zamankuzum bak yaptım lakin idrarım çok yoğun değildi...
hakkaten ne güzel olurdu... bugün doktorum bakıyor bende alık alık izliyorum bu adam nasıl görüyor bunları diyorumEvde bi ultrason cihazi olacak takip etce ne guzel olur :) ben hemsireyim hastanede kadin dogum yok ama eski bi ultrason cihazi var ogrensem kendim takip ederim aslinda :)
bence gayet iyi... özellikle hareket şahane... bizimkinin sperm sayısı 30 milyon ileri hareketi de %30 ve bugün doktorum gayet iyi dedi... o zaman sizinki şahaneHacim4,0ml> 1,5
pH8,0-> 7,2
ViskoziteNormal
LikifikasyonNormal
AglütinasyonNegatif
Sperm Konsantrasyonu27,9M/ml> 15
Toplam Hareketli70,0%> 40
İleri Hareketli53,0%> 32
Yerinde Hareketli17,0%
Hareket30,0%
Morfoloji Normal Formlar11,0%> 4
Lökosit Konsantrasyon<1M/ml< 1
Cinsel Perhiz Süresi4
sperm testi nasıl kızlar ?
senin bugün 14. gün dimi... sakın çalışma yapmayı bırakma kuşum bi 5 gün daha çalışHim pozitife yakin tesekkur ederim tatlim benimki bayagi silik cikti benimki catlamis o zaman
bence gayet iyi... özellikle hareket şahane... bizimkinin sperm sayısı 30 milyon ileri hareketi de %30 ve bugün doktorum gayet iyi dedi... o zaman sizinki şahane
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?