2014 mayis,haziran,temmuz,agustos,eylul veya ekimde hamile kalmak isteyenler

Komle vücut var bebeğim iyi bak. Hani poposunu diker şekilde yatarlar ya yüzüstü aynen öyle.

Şekil A'da aynı şu şekilde gözüküyor ordaki bebiş iyi bakan görür.

kuşum şimdi tekrar baktım ve bende gördüm o dediğin bebişi çok belli gerçekten ama ilk etapta cidden kafa görülüyor sadece...

kuşum yazıyor bak... sizde 27 milyon sperm var sanırsam ve %53 ü ileri hareketli...yazıyor bak ileri hareketli diye

içimi rahatlattın yaaa eşim sonucu görmek için girdi benm içeri girmemi sonucu doktordan alırken yanında olmamı istemedi doktor değerlerin gayet normal demiş ama belki bnmki bni üzmemek için söylemiyodur diye kuruntu yaptım o yüzden burda sorim dedim valla kafam rahatladı

hemencik çözersin kuzum burayı azcık mesai harcaman lazım sadece...ee ne kadar oldu evleneli ve ne zamandır bebiş istiyorsun
1 yıl oldu.kistlerimden dolayi doktorum hemen çocuk planla değince bizde yola koyulduk) daha bu ay istemeye basladik yani..hayirlisiiiu

rahat ol kuzum dediğim gibi iyi...iltihapta yok lökosit değeri normal çünkü...gözün aydın balım...bugün hepimiz doktor kontrolünden geçtik desene

[QUOderami, post: 36971114, member: 512122"]kist derken... pko mu kuzum[/QUOTE]
Yok endometrial kistmis.sağ ve solda.sen nezamandi bu isin icindesin yani çocuk plani

Yok endometrial kistmis.sağ ve solda.sen nezamandi bu isin icindesin yani çocuk plani
canım ben 16 aylık evliyim ve 6 aydır bebiş için uğraşıyorum öncesinde hapla korundum... bende 2013 martta çikolata kisti ameliyatı oldum sağ overden... neyseki kurtuldum... bugünde doktor kontrolüm vardı iki yumoşum varmış umarım bu ay tutar...doktor kistlerin için bi tedavi uygulamadı mı

kizlar merhaba esimin sonuclari cikti cift tarafli varikosel varmis sol 2.derece ve sag 1. derece. ayrica lokasitler var ve sperm sayisi vs. sinirda
oncelikle iki kutu antibiyotik kullanacak ve gelecek ay ameliyat olacak dr mutlaka olmalisin dedi.
ameliyat sonrasi iyilesme yani duzelme en az 3 ay 6 ve 12 ay arasi degisiyormus
bu aradada keci boynuzu alip kaynatip kurunu uygulayacagiz
daha once ben doktora gidip klomen kullanmistim ve kist oldu bu ay sogan suyuyla gider diye dusunuyorum insallah
artik onumuzde uzun ve de zorlu bir mucadele var ...daha biz dort aylik evliyiz ve acele ettigimiz icin hemen doktora gittigimiz icin erken teshis oldu ve belkide sureyi kisalttik...
sizlerede onerim erken gec diyerek beklemeyin biran oncr siz ve esiniz doktora gidin genel kontrollerden gecin ne olur ne oomaz bir sorun yok ise iciniz rahat bir sekilde ki insallah oyledir bebisinizi beklersiniz stres olmadan ...
su an forumdan okudugum kadariyla varikoselolanlarin cogu tup bebekle evlat sahibi olmuslar normal yollada olan var tabi ama genelde surec cok uzun bu yuzden moralim cok bozuk uzgunum ama esime bunu yansitmamaliyim .ailelerimizdde soylemeyi dusunmuyoruz Allah hepimizin yardimcisi olsun hayat cok zor imtihanlarla dolu...
raporlari eklemek sizlerden yorum almak istiyordum ama teldeen girdigim icin bir turlu yukleyemedim... en az 3 ay bebegim olmayacagi icin belki foruma da ara veririm ne diyeyim paylasimlarda bulunduk sagolun hepiniz insallah en kisa zamanda sizn haberlerinizi alirim ...umarim hepimiz annee olmayi tadariz

kuzum öncelikle geçmiş olsun...varikosel ileri derece sanırım çünkü benim eşimde de var tek taraflı ama hafif derece o yüzden spermde bi sorun çıkmadı... lakin ameliyatla büyük oranda başarı sağlanıyor bende bayaa araştırdım...bak ne güzel erken öğrendiğiniz için şanslısın daha 4 aylık evlisiniz eminim yılınız dolmadan hamile kalırsın... bak bana ben 16 aylık evliyim... sen daha tazesin ve halledeceksiniz inşallah... foruma ara verme isteğine bişey diyemem içinden nasıl geliyorsa artık... döndüğünde biz burda seni bekliyor olacağız...lütfen üzülme kısa sürede halledeceksiniz inşallah

.hap falanca kullanmadim.doktorum birkaç ay böyle deneyelim diyince korunmayi biraktim.zaten hastanede calisiyirum bi durum olursa her zaman oradayim diye üstüne dusmuyorum.senin ne kistiydi hemen ameliyatmi oldun

16. Gunumdeyim canim bugun calisma olmayacak yarin olacak gun asiri devam edecegim
aman iyi kuzum bırakma sakın çalışmayı...kaç yumoşun olduğunu ve ne zaman çatlayacağını bilmediğin için tedbirli davran

uzulme canimm benim bir tanidigim vardi varikoseli vardi ameliyat oldu doktor 5 ay dedi ve bes ay sonra kadin hamile kaldi umutsuzluqa kapilma lutfen rabbim yardimciniz olsun insallah dogal yolla kalirsin hamis yani kalan var yok diye dusnmee

.hap falanca kullanmadim.doktorum birkaç ay böyle deneyelim diyince korunmayi biraktim.zaten hastanede calisiyirum bi durum olursa her zaman oradayim diye üstüne dusmuyorum.senin ne kistiydi hemen ameliyatmi oldun
çikolata kisti canım... acilen ameliyat olmam gerekti ama doktorum sağolsun sağ overe hiç zarar vermedi hatta bugün öğrendim yumoşumun biri sağda...umuyorum sende tedaviye gerek kalmadan hamiş olursun

aman iyi kuzum bırakma sakın çalışmayı...kaç yumoşun olduğunu ve ne zaman çatlayacağını bilmediğin için tedbirli davran
Cumartesi gitmistim dr a 2 yumurtam varmis biri sagda biri solda 3 4 gune catlar demisti 10 gun gun asiri devam dedi dr hayirlisi artik kismetimizde varsa olur biz calisalimda

Hap ted
çikolata kisti canım... acilen ameliyat olmam gerekti ama doktorum sağolsun sağ overe hiç zarar vermedi hatta bugün öğrendim yumoşumun biri sağda...umuyorum sende tedaviye gerek kalmadan hamiş olursun
Hap tedavisi uygulamadimi önce.benim maşallah nur topu gibi mrda 2 tarafça birden cikti..iki yolda engelli hem sağ hem sol...bakalim artik....

Cumartesi gitmistim dr a 2 yumurtam varmis biri sagda biri solda 3 4 gune catlar demisti 10 gun gun asiri devam dedi dr hayirlisi artik kismetimizde varsa olur biz calisalimda
bacım ne güzel sende de 2 tane...şahane yaaaa...

sagol canim insallah gecicek tabiki ama bu surec bizi yipratacakmis yoracakmis gibi hissettim bir an . ve konustugum tanistigim herkese soyluyorum mutlaka doktora gorunun illa ki sorun olacak diye birsey yok varsada tedavi olursunuz diye . basta bende korunacaktim sonra vazgecmisim iyiki de oyoe olmus yoksa aylarca haberimiz olmayacakti. hersey Allah tan cnm hayirlisi inlsallah sen bu ay hamis kal ama yaa yumurtalarin guzel maslalah

Hap ted

Hap tedavisi uygulamadimi önce.benim maşallah nur topu gibi mrda 2 tarafça birden cikti..iki yolda engelli hem sağ hem sol...bakalim artik....
yok kuzum zaten düğüne iki ay vardı bi de zaten büyümüştü 6 cm di...hem çik. kistine hap çare olmuyor...o yüzden hemen aldı ameliyata ve ameliyattan sonra da tekrarlamaması için hapa başlattı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…