Canim nasilsin kurun bitti mioooo guzelmis bide ikiz gelsinmi hadi hayirlisi insallah
iyim canim sen nasilsin?daha bitmedi 3 gunum kaldi allahin izniyle bitiyor az kaldi sonrada beklemeye gecicem....Canim nasilsin kurun bitti mi
Hadi yaaa hadi inşaAlllahhh , bu gece ilişki de var çok mutluyum kızlar dua ediiiinnnnaz kalmış kuşum yarın poz. olur herhalde
Kiz bende ruyamda test yaptim pozitifti adetime bes gun kala sonra 2 gun kalada bebek gordum ama adet oldumİşte bakın yavrular eylül ayında kendi kendime kapattığım fal, tabakta resmen bu çıkmıştı, ama 3 gün sonra adet oldum
Duru yu bende düşünüyorum ama eşim çok ısınamadığı için biz Ada koyacağız... Oğluşumun adı belli METE
olabilir tabi benim genetik yatkınlığım var... annem ikiz tekioooo guzelmis bide ikiz gelsinmi hadi hayirlisi insallah
Bende iyiyim canim hadi insallah faydasi oluriyim canim sen nasilsin?daha bitmedi 3 gunum kaldi allahin izniyle bitiyor az kaldi sonrada beklemeye gecicem....
bebiş kafası var ordaİşte bakın yavrular eylül ayında kendi kendime kapattığım fal, tabakta resmen bu çıkmıştı, ama 3 gün sonra adet oldum
İşte bakın yavrular eylül ayında kendi kendime kapattığım fal, tabakta resmen bu çıkmıştı, ama 3 gün sonra adet oldum
kız bana bak 10 gün devam ediyorsun çalışmaya haaa..Hadi yaaa hadi inşaAlllahhh , bu gece ilişki de var çok mutluyum kızlar dua ediiiinnnn
Dualarim seninle insallah spermcikler yumurtayla birlesirler sonra gelsin bebisHadi yaaa hadi inşaAlllahhh , bu gece ilişki de var çok mutluyum kızlar dua ediiiinnnn
Hadi yaaa hadi inşaAlllahhh , bu gece ilişki de var çok mutluyum kızlar dua ediiiinnnn
Anam ben gördüm valla bebiş var orda kafasının üzerine yatmış totoyu dikmiş.
Ay hadiii inşaAllah araya engel girmez hiiiiçççç, sapasağlam olalım da bakalım 10 gün arka arkaya koca nasıl ikna olacakkız bana bak 10 gün devam ediyorsun çalışmaya haaa..
bebiş kafası var orda
bebiş kafası var orda
Kıs ben de gördüm işte falı kapattığım gün ama, 3 gün sonra regl oldum
Amiiin canım , sağ olasın kuzucummDualarim seninle insallah spermcikler yumurtayla birlesirler sonra gelsin bebis
Hemmen arkamdan seni bekliyorum kuzu beni takip et.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?