Komle vücut var bebeğim iyi bak. Hani poposunu diker şekilde yatarlar ya yüzüstü aynen öyle.
Şekil A'da aynı şu şekilde gözüküyor ordaki bebiş iyi bakan görür.
kuzum bak yaptım lakin idrarım çok yoğun değildi...Tamam tatlim sonucu bekliyorum
Demek ki yakın bir zamanda geliyor tospaaaammm.
Hemmen arkamdan seni bekliyorum kuzu beni takip et.
kizlar bana merhaba diyen yokmu yeni katildm foruma ne yapmam gerektiğini bilmiyorum..yardim ederseniz sevinirimKıs ben de gördüm işte falı kapattığım gün ama, 3 gün sonra regl oldum
peşpeşe yapmayın zaten kuşum ara vere vere yapınAy hadiii inşaAllah araya engel girmez hiiiiçççç, sapasağlam olalım da bakalım 10 gün arka arkaya koca nasıl ikna olacak
Ama başlayabiliyoruz ya ben ona sevindiiim , oh şükürler olsun Rabbime , sağlık sıhhat herkeseeee inşaAllah
Dünküne göre daha açık bitanem gerçekten... Fakat yumoşların durumu gayet iyi biliyoruz Allah'tankuzum bak yaptım lakin idrarım çok yoğun değildi...
Amiiin canım , sağ olasın kuzucumm
Geleceğim inşaAllah Lovely'mm
ÇOK SAĞ OLUN KIZLAR , İYİKİ VARSINIZ , MUTLULUĞUMUZU PAYLAŞABİLİYORUZ
ay resmen günlerdir ilişkiye girmiyorum , şimdi gireceğim diye havalara uçuyorum , ne komiğim vallahi
kizlar bana merhaba diyen yokmu yeni katildm foruma ne yapmam gerektiğini bilmiyorum..yardim ederseniz sevinirim
Ben de Mogiş gibi sadece kafa gördüm, hiç anlamam faldan. Görebildiğim tek şey koca kafalı bi bebiş oldu :)
elbet gelecek kuzum... Sen fallara ne bakarsınEvet canım çıktı çıkmasına da gelen giden yok baksana. Görünce çığlık atmıştım ben de.
O zaman tamam kuzum , ben pozitifi gördüğüm zaman ve ertesi iki gün yoğunluk vereceğim sonrası da Rabbime kalmış , hadi mogişim bu ay yoksa gelecek mi güzel haberler inşaAllaaahhhpeşpeşe yapmayın zaten kuşum ara vere vere yapın
kuzum bak yaptım lakin idrarım çok yoğun değildi...
hoşgeldin topiğimize canım uğurlu gelsinkizlar bana merhaba diyen yokmu yeni katildm foruma ne yapmam gerektiğini bilmiyorum..yardim ederseniz sevinirim
Ay ben size işten çıkmıyor olsam komple pointte çizer gönderirdim bu kafa bu vücut bu toto bu el falan diye o derece.
gittikçe silikleşecek zaten.... dediğin gibi yumoşları gördüm ya gerisi mühim değilDünküne göre daha açık bitanem gerçekten... Fakat yumoşların durumu gayet iyi biliyoruz Allah'tan
elbet gelecek kuzum... Sen fallara ne bakarsın
wuuuwww , takipteyim canım seni , 7.gün oldu bizde bir tek birde nasipse bugün ve bundan sonra , Allahım sen engel çıkarma Rabbim , ayy hayırlısıyla inşaAllahCanım bak sen benim ilişki günlerimdeki açıklığa dert ettiğine bak daha yumurtlama olmadı nasılsa.
Adetin 5. günü sonra hoop 11 sonra hoop 15-16-17-18-19-21 ve bugün.
çatladığını sanmam kuşum daha 20 yi geçmedi ki ama belki de çatlamıştır dediğin gibi ben yarın bi çalışma yapıcam zatenMogiş yumurta çatlamış bebeğim.
kizlar bana merhaba diyen yokmu yeni katildm foruma ne yapmam gerektiğini bilmiyorum..yardim ederseniz sevinirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?