2014 mayis,haziran,temmuz,agustos,eylul veya ekimde hamile kalmak isteyenler

Komle vücut var bebeğim iyi bak. Hani poposunu diker şekilde yatarlar ya yüzüstü aynen öyle.

Şekil A'da aynı şu şekilde gözüküyor ordaki bebiş iyi bakan görür.

Ben de Mogiş gibi sadece kafa gördüm, hiç anlamam faldan. Görebildiğim tek şey koca kafalı bi bebiş oldu :)

peşpeşe yapmayın zaten kuşum ara vere vere yapın

Canım bak sen benim ilişki günlerimdeki açıklığa dert ettiğine bak daha yumurtlama olmadı nasılsa.

Adetin 5. günü sonra hoop 11 sonra hoop 15-16-17-18-19-21 ve bugün.

Bir carsiya çıktım herkese sinir oldum düzene sinir oldum ilk önce hattimi yasiycam yarim saat bekletildim gebelik Testi alma fikrim vardı onları beklerken eczane kapandı nekadar bekliycem dedim ya bizde kart kalmamış dedi doldurduğu formu yirtti beni sepetledi tabi ben kopurdum sinirden başka bir operatöre gittim öfkeyle is yaptık bakalım hayırlısı üstüne birde tramvaya bincem gariban bir çift kart okutup geçti arkalarında polis var onu bedava geçirdiler bu nasıl duzen ya

peşpeşe yapmayın zaten kuşum ara vere vere yapın
O zaman tamam kuzum , ben pozitifi gördüğüm zaman ve ertesi iki gün yoğunluk vereceğim sonrası da Rabbime kalmış , hadi mogişim bu ay yoksa gelecek mi güzel haberler inşaAllaaahhh

Canım bak sen benim ilişki günlerimdeki açıklığa dert ettiğine bak daha yumurtlama olmadı nasılsa.

Adetin 5. günü sonra hoop 11 sonra hoop 15-16-17-18-19-21 ve bugün.
wuuuwww , takipteyim canım seni , 7.gün oldu bizde bir tek birde nasipse bugün ve bundan sonra , Allahım sen engel çıkarma Rabbim , ayy hayırlısıyla inşaAllah

kizlar bana merhaba diyen yokmu yeni katildm foruma ne yapmam gerektiğini bilmiyorum..yardim ederseniz sevinirim

Hoşgeldin canım. Uğurlu gelir inşallah merak ettiklerini sorarsan yardımcı olabiliriz. Ben bugün mesaiye kaldım biraz geç çıkıyorum ama kızlar yardımcı olurlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…