2014 mayis,haziran,temmuz,agustos,eylul veya ekimde hamile kalmak isteyenler

Canım takma kafana olur saglikli bebisler bak nasil mutlu olacaksin doğum günün kutlu olsun nice bebislere rabbim bidaki doğum gününe kkucagina almayi nasip etsin="friendly8584, post: 36972248, member: 568220"]Evet maalesef .. Sağol canım ben de inanıyorum hayırlı olan en kısa zamanda hepimiz bir bir hamile kalıcaz sağlıkla kucağımıza alıcaz inşallah.. Dinlenicem artık canım..[/QUOTE]
Ca

Canım benim maalesef arttı bu vakalar ama sağlikli bi bebiş illa tu tunacak annesine :) ne güzel sorununuz yok karı koca 3 ay sonra alırız güzel bi haber senden

canim gecmis olsun, Allah'in saglikli bir hamilelik nasip etsin insallah. su bir iki gun vucudunda degisik etkiler gorebilirsin, sasirma. bunlar normal seyler. Insallah mujdeli haberini aliriz 2-3 ay icinde:)

Geçmiş olsun canım. Allah bi dahakine sağlıklı gebelik nasip etsin inşallah. Bu arada nice yaşlara tatlım

canim benim gecmis olsun cook uzuldum ama boyle olmasi gerekiyoomus her isde bir hayir vardir rabimin bi bildiyi vardir elbet insallah yine hamile kalirsin...Dogum gununde kutlu olsun insallah bi seferki dogum gununde bebisin seninler olur aminnn
Ne güzel dileklerde bulunuyosunuz benim için hepiniz sağolun Allahım hepimize sağlıklı hamilelikler bebekler nasip etsin rabbim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…