- 21 Mayıs 2014
- 4.222
- 3.183
- 448
bütün dualarımız seninle kuzum
Anaaammm gördümmmmSizde de ne göz var yahuuu? Maşallah 10 yıl baksam göremezdim ben bunu. Sağol Magamicim akşam akşam sidiklerimiz bitti bi de bunlarla uğraştırdım senİ
bide deyil mogisde var o gozzAnaaammm gördümmmmSizde de ne göz var yahuuu? Maşallah 10 yıl baksam göremezdim ben bunu. Sağol Magamicim akşam akşam sidiklerimiz bitti bi de bunlarla uğraştırdım senİ
kaçıncı gün olacakSAĞOL MOGİŞ ACEP VARSA ÇIKARMI PAZARTESİ
bebis geliyor Falinda gerceklesir insallah
Canım benim maalesef arttı bu vakalar ama sağlikli bi bebiş illa tu tunacak annesine :) ne güzel sorununuz yok karı koca 3 ay sonra alırız güzel bi haber senden
Csnim benimde aynisi olmustu ondan sorasinda hemencik hamile kaldim benim iki kizim var buyuduler kucugu onyasinds istemedik bile baska evlat uc ay once esim olursa olsun dedi olmadi bakalim sorun ney diye gittim rabbim yeterki oldesin olur canım
canim gecmis olsun, Allah'in saglikli bir hamilelik nasip etsin insallah. su bir iki gun vucudunda degisik etkiler gorebilirsin, sasirma. bunlar normal seyler. Insallah mujdeli haberini aliriz 2-3 ay icinde:)
Geçmiş olsun canım. Allah bi dahakine sağlıklı gebelik nasip etsin inşallah. Bu arada nice yaşlara tatlım
Ne güzel dileklerde bulunuyosunuz benim için hepiniz sağolun Allahım hepimize sağlıklı hamilelikler bebekler nasip etsin rabbimcanim benim gecmis olsun cook uzuldum ama boyle olmasi gerekiyoomus her isde bir hayir vardir rabimin bi bildiyi vardir elbet insallah yine hamile kalirsin...Dogum gununde kutlu olsun insallah bi seferki dogum gununde bebisin seninler olur aminnn
Ne güzel dileklerde bulunuyosunuz benim için hepiniz sağolun Allahım hepimize sağlıklı hamilelikler bebekler nasip etsin rabbim
kizlar sizin butun dizileri seviyorumda bu polatdan baskaabitsin artikyaaaaaa
benim koca izliyor benim dizide gitdiyaa izleyemedim yineebi kere bile izlemedim
hangi dizi kuzum... internetten izlersin sendebenim koca izliyor benim dizide gitdiyaa izleyemedim yinee
oyle istemiyorum televiziyondan istiyorumhangi dizi kuzum... internetten izlersin sende
kaçıncı gün olacak
Benim kocis izlerken uyudu hakkaten bitsinkizlar sizin butun dizileri seviyorumda bu polatdan baskaabitsin artikyaaaaaa
İyiyiz canim sen nasilsin
benimki buyuk bir fincan kahve icdi bu gece uyumaz artikBenim kocis izlerken uyudu hakkaten bitsin
Benikide evde olursa denk gelirse izliyor bu aralar cok yoruluyor uyudu hemenbenimki buyuk bir fincan kahve icdi bu gece uyumaz artik
belki çıkmayabilir... çıkmazsa üzülme... biraz erken gibi geldi11 12 gün olması lazım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?