- 7 Eylül 2014
- 4.932
- 6.768
- 178
- 47
canim belkide piskolojikdir...benim sanki dun midem bulandi ve kendi kendime dusundum acaba hamilemiyim ve ben dusundukce mide bulanmam arti ve kendime kizmaya basladim ki boyle dunme daha cok erken ve mide bulanmam kecdi yani gercekden piskolojikmis ben oyle isdediyim icin de midem bulanmis anlata bildimmikine????????????????????????????????????????Slm kızlar nasılsınız bakalım.bugün EKG ve kan idrar sonuçlarımız çıktı.Guatırım zararsızmış kanda temiz çıkmış hormonlarım iyimiş tam olması gerektigi gibiymiş.kan seviyemde iyiymiş.ama kanda ve idrarda okadar şeye bakmışlar birtek beta bhcg ye bakmamışlar.çok az enfeksiyon var ama zararsız dedi.antibiyotik yazıyymı dedi.bende gebelik ihtimali var günüm daha geçmedi ama dedim ona biz bu testlerde bakmıyoruz prosedür böyle dedi.Ayriyeten test yapmamız gerekcek ve ücretli dedi adete 2.3 gün var idrarda çıkarmıki dedim., çıkar dedi.10 euro karşılıgı idrar testi yaptılar negatif çıktı.ve sonucu ayak üstü yüzüme söyledi hamile deyilsiniz dedi.eşekten düşmüşe döndüm eşimde boş şeylerle ugraşıyorsun dedi kendini yıptatmaktan başka bişey degil dedi.yumurtlamanın 12. Günü idrarda çıkmaz diyo nette araştırdım.yumoştan 15 gün sonra çıkarmış geç döllenme olanda 20.25 gün sonra belli oluyomuş.bende bu çarpıntı ve migde kazınması yanması ekşimesi genirme gaz karında arada ağrı ve ateşin çatlama günündeki seyrini devam etmesi göz bebeklerinde hafif büyüme karında şişkinlik ellerde titreme karında gurultu diş etlerinde şişme gögüsün yanlarında ve tamamında agrı karnımın yanlarına batma kalçada ağrı sagbacaga vuran agrı belde hiç kesilmeyen ağrı herzaman var eeeeee bunlar aklıma gelenler sadece ben neyim şimdi yine küt yumurtamı
Migdem bulanmıyo sadece yanma ve ekşime var bide çoook genirme ve gaz sancısıda oluyo.benim migdem normalde hiç problem çıkarmaz.canim belkide piskolojikdir...benim sanki dun midem bulandi ve kendi kendime dusundum acaba hamilemiyim ve ben dusundukce mide bulanmam arti ve kendime kizmaya basladim ki boyle dunme daha cok erken ve mide bulanmam kecdi yani gercekden piskolojikmis ben oyle isdediyim icin de midem bulanmis anlata bildimmikine????????????????????????????????????????
Çok geçmiş olsun canım inşallah 2 ay sonra mutlu haberlerini alırız tekrardanBu akşam kürtaj oldum artık hamile değilim.. Her şey en başından uzun meşaketli bi yolun en başındayım yine ve inşallah bu yolun sonu bu defa sağlıklı bebekle gelir. 2 ay sonra korunmayı bırakabilirsiniz dedi ama 3 ay korunurum diye düşünüyorum test sonuçlarımda anca çıkar heralde. Aralığın 20.sinde bırakırım heralde.. Bebeğim doğumgününde annesini hiç üzmedi hiç canımı acıtmadı kürtajda da sonrasında da..
Ve hamilelikte ilk günden migde bulanmaya pek inanmıyorum çünkü benim ilk hamileligimde adetim 5 gün falan geçene kadar hiçbişey hissetmedim sonucu ögrendikten sonra aşırı başdönmesi ve iştahsızlık oldu ve kokuya hassasiyet başladıellerim titrerdi sürekli uykum gelirdi ve aşırı halsizlik yarım bardak çayı kaldıracak halim yoktu okadar yaniMigdem bulanmıyo sadece yanma ve ekşime var bide çoook genirme ve gaz sancısıda oluyo.benim migdem normalde hiç problem çıkarmaz.
bilmemki canim insallah hamislikdendir mogis olsa bi cozum bulurdu durumuna benMigdem bulanmıyo sadece yanma ve ekşime var bide çoook genirme ve gaz sancısıda oluyo.benim migdem normalde hiç problem çıkarmaz.
Derdimi anlatayım dedim malum benim koca bu siteye girmeme pek gönlü olmuyobilmemki canim insallah hamislikdendir mogis olsa bi cozum bulurdu durumuna benkaldim
Ayyy canım benimm allahım hayırlı sağlıklı evlatlar nasibetsin sanada banada hepimizede inşaallahBende yeniyim aranızda. Banada dua edin hamile olayım
Ne kadar zamandır bebek istiyosunBende yeniyim aranızda. Banada dua edin hamile olayım
Ya benim koca da tutmus bu siteye girmekten mafayi yedin bi yerin agrisa oraya soruyon bisey olsa oraya soyluyon soyliycem tabi dedim hepside benim kankim dedim bu sefeede guluyor :)Ayyy canım benimm allahım hayırlı sağlıklı evlatlar nasibetsin sanada banada hepimizede inşaallah
Seninki yine iyiymiş benimkine kıskançlık gibi bişey oldu ne zaman elimde görse yine o siteye girdin demi diyoYa benim koca da tutmus bu siteye girmekten mafayi yedin bi yerin agrisa oraya soruyon bisey olsa oraya soyluyon soyliycem tabi dedim hepside benim kankim dedim bu sefeede guluyor :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?