2014 mayis,haziran,temmuz,agustos,eylul veya ekimde hamile kalmak isteyenler

Bat ya da yumoş beklememek ne zevksiz yaaa Bata 1 hafta kala yaptığım heyecan bana çok iyi geliyo.

Slm kızlar nasılsınız bakalım.bugün EKG ve kan idrar sonuçlarımız çıktı.Guatırım zararsızmış kanda temiz çıkmış hormonlarım iyimiş tam olması gerektigi gibiymiş.kan seviyemde iyiymiş.ama kanda ve idrarda okadar şeye bakmışlar birtek beta bhcg ye bakmamışlar.çok az enfeksiyon var ama zararsız dedi.antibiyotik yazıyymı dedi.bende gebelik ihtimali var günüm daha geçmedi ama dedim ona biz bu testlerde bakmıyoruz prosedür böyle dedi.Ayriyeten test yapmamız gerekcek ve ücretli dedi adete 2.3 gün var idrarda çıkarmıki dedim., çıkar dedi.10 euro karşılıgı idrar testi yaptılar negatif çıktı.ve sonucu ayak üstü yüzüme söyledi hamile deyilsiniz dedi.eşekten düşmüşe döndüm eşimde boş şeylerle ugraşıyorsun dedi kendini yıptatmaktan başka bişey degil dedi.yumurtlamanın 12. Günü idrarda çıkmaz diyo nette araştırdım.yumoştan 15 gün sonra çıkarmış geç döllenme olanda 20.25 gün sonra belli oluyomuş.bende bu çarpıntı ve migde kazınması yanması ekşimesi genirme gaz karında arada ağrı ve ateşin çatlama günündeki seyrini devam etmesi göz bebeklerinde hafif büyüme karında şişkinlik ellerde titreme karında gurultu diş etlerinde şişme gögüsün yanlarında ve tamamında agrı karnımın yanlarına batma kalçada ağrı sagbacaga vuran agrı belde hiç kesilmeyen ağrı herzaman var eeeeee bunlar aklıma gelenler sadece ben neyim şimdi yine küt yumurtamı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…