2014 mayis,haziran,temmuz,agustos,eylul veya ekimde hamile kalmak isteyenler

İnşaallah öyledir daha önce pembemsi kanamaların olmuşmuydu mesela bende hiç olmaz kahverengi akıntımda olmaz

Ya benim koca da tutmus bu siteye girmekten mafayi yedin bi yerin agrisa oraya soruyon bisey olsa oraya soyluyon soyliycem tabi dedim hepside benim kankim dedim bu sefeede guluyor :)

İyi demişsin, dün de ben ovü testimin fotosunu çekiyodum, eşim dedi ki fıtosunu çekmeye mi başladın şimdi de Dedim ki kendim için çekmiyorum. Kızlara soruyorum yumoş olmuş mu, beyin fırtınası yapıyoruz, ona göre çalışıyoruz herhalde dedim Haaa dedi :) Elifcim hemen kalkıp bi şeyler atıştır bakiim, yeğenimizi aç bırakma

Herkes yumurtlamadan 14 gün sonramı adet olur.yoksa bu kişiye göre degişim gösterirmi

Ben geldimmmmmmmmmmm :) İyi geceler hatunlar ne var ne yok? Güzel haberler vardır inşallahhh :)

Ben geldimmmmmmmmmmm :) İyi geceler hatunlar ne var ne yok? Güzel haberler vardır inşallahhh :)

Hoşgeldin gece kuşum, ben de gelir şimdi diyodum :) Bugün Mogiş doktora gitti yumurtalarını gördü, her şey yolunda demiş doktor. Başka güzel haber yok, yani gebiş haberi yok sanırım.

Hoşbuldum canım :) Büyümüş mü yumurtaları bu ay çok umutluyum içime doğuyor dedim ya olacak inşallah :) Kötü haber olmasın da..Sen naptın nasılsın?

Adet olana kadar sabredicem sonrada kadın doğum uzmanına ve soğan kürüne talim sonrada olursa olur olmazsada yegenleri sevmeye devammm
Soğan kürünü mutlaka dennemelisin.. Ve sana tavsiyem ideal günlerinde kendini bebeğe şartlama tadını çıkar yahu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…