Bat ne demek bilmiyorum bana biri soyleyebilirmi
Bu saatte bitkisel bişeyler ye cnm başakası ağır olurKizlar napiyonuz 2 saat bi guzel uykuya dalmisim simdide kös kös oturuyorum..ac gibiyim ne yesem bilmiyorum bi tane tavuk butuyla duruyorum
İnşaallah öyledir daha önce pembemsi kanamaların olmuşmuydu mesela bende hiç olmaz kahverengi akıntımda olmazBen 5 aydır istiyorum. Şu anda 3 gündür pembemsi bir şekilde lekeleniyorum. Çamaşırım dahi kirlenmedi 3gündür. Sökülemedim galiba diye düşünüyorum ama yinede bir umut işte. İnşaAllah implantasyon kanamasıdir
Elif bişey sorcam yumurtlamadan 14 gün sonra adet olma konusunda.Kizlar napiyonuz 2 saat bi guzel uykuya dalmisim simdide kös kös oturuyorum..ac gibiyim ne yesem bilmiyorum bi tane tavuk butuyla duruyorum
Ya benim koca da tutmus bu siteye girmekten mafayi yedin bi yerin agrisa oraya soruyon bisey olsa oraya soyluyon soyliycem tabi dedim hepside benim kankim dedim bu sefeede guluyor :)
Ben geldimmmmmmmmmmm :) İyi geceler hatunlar ne var ne yok? Güzel haberler vardır inşallahhh :)
Hoşbuldum canım :) Büyümüş mü yumurtaları bu ay çok umutluyum içime doğuyor dedim ya olacak inşallah :) Kötü haber olmasın da..Sen naptın nasılsın?
Hoşgeldin .hayatımın ikinci gebelik testini yaptırttım doktorda.yumurtlamanın 12. Gününde ve sonuç fiyaskooooBen geldimmmmmmmmmmm :) İyi geceler hatunlar ne var ne yok? Güzel haberler vardır inşallahhh :)
Daha iyiyim şükür..İşlerle oyalanıyorum sipariş yetiştirmeye çalıştım bu saate kadar yeni bitti işim :)İyiyim ben de napiim, aynı. Sen nasıl oldun? Ağrın hafifledi mi?
Hoşgeldin .hayatımın ikinci gebelik testini yaptırttım doktorda.yumurtlamanın 12. Gününde ve sonuç fiyaskoooo
Hoşbuldumm :) Sağlık olsun canım inancını yitirmek yok aynı şekilde devam..Sabır ve duaHoşgeldin .hayatımın ikinci gebelik testini yaptırttım doktorda.yumurtlamanın 12. Gününde ve sonuç fiyaskoooo
Daha iyiyim şükür..İşlerle oyalanıyorum sipariş yetiştirmeye çalıştım bu saate kadar yeni bitti işim :)
Adet olana kadar sabredicem sonrada kadın doğum uzmanına ve soğan kürüne talim sonrada olursa olur olmazsada yegenleri sevmeye devammmSağlık olsun canım, öbür ay inşallah.
Evet iyi geliyor bana özellikle canım sıkkınsa birşeye daha güzel işler yapıyorum.. (azcık kendimi öveyim)Oh iyi olmuş, kafanı dağıtman açısından yoğun çalışman iyi bence de. Zaman, sadece birazcık zaman...
Soğan kürünü mutlaka dennemelisin.. Ve sana tavsiyem ideal günlerinde kendini bebeğe şartlama tadını çıkar yahuAdet olana kadar sabredicem sonrada kadın doğum uzmanına ve soğan kürüne talim sonrada olursa olur olmazsada yegenleri sevmeye devammm
Adet olana kadar sabredicem sonrada kadın doğum uzmanına ve soğan kürüne talim sonrada olursa olur olmazsada yegenleri sevmeye devammm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?