- 21 Mayıs 2014
- 4.222
- 3.183
- 448
İnsallah kirmizilarin gelmez canim bebis gelsin hayirlisiyla
değerlendirdim kuzum yarın ve öbür günde var çalışma... neyseki dün çalışmadım da spermler arttıBugunu degerlendir tatlim muhtemelen yarina tamamen siliklesir
ama kuzum ben pozitifi gördüm 2 gün önce... dün doktorum 2 yumurtan var dedi bugün yarın çatlar dedi muhtemelen bu akşam çatlıyo
kıııııııııız senin haberin yok mu... biri sağda 19,8 mm biri de solda 18,4 mm... ilaçta kullanmadım o yüzden şaşırdım doktor 2 tane deyince... bekliyoruz çatlasınlarda döllensinler inşallahAyy ciddimisin bu ay çift çift yumutluyoz desene e artik birinden bwrini tutturmazsak ayıp aderiz magîş
Yok canim yapmadimBugün hiç test yaptınmı canm
değerlendirdim kuzum yarın ve öbür günde var çalışma... neyseki dün çalışmadım da spermler arttı
Yok canim yapmadim
Bende calisacagim kocis gelsin
Kiz bende ovulasyonu soruyorsun sandim daha benim bata cok varBende kendimi zor tuttum test yapmamak için pazartesi kadar nasıl dayanacam bilmiyorum
çalış bebeğim bak ben bu olayı bilmesem ohooooo çoktan bırakmıştım çalışmayıBende calisacagim kocis gelsin
dayan bacım göreyim seni az kaldı pazartesiyeBende kendimi zor tuttum test yapmamak için pazartesi kadar nasıl dayanacam bilmiyorum
Yediniz bitirdiniz bu kocişleri yazık adamlara
Evet birakirdik bi gelsin cullanacagimçalış bebeğim bak ben bu olayı bilmesem ohooooo çoktan bırakmıştım çalışmayı
Kiz bende ovulasyonu soruyorsun sandim daha benim bata cok var
Evet ya bitirdik hamis olana kadar boyle devam
Olabilir cnm siz calismanizi yapin yumurtalar spermciklerine kavussunsanırım bu akşam çatlıyor kasıklarımda hafiften ağrı oluyo
Tam koyu değil sanki biraz silikleşmiş diğerlerinde hemen silinirmiydiBenim bu test bi türlü tam silikleşemedi yahu... 2 yumoş var diye mi böyle oldu acep... ateşimde yükselmedi sanırsam daha çatlamadılar
dayan bacım göreyim seni az kaldı pazartesiye
Rabbim hayirlisiyla vermistir bir minnak insaAllahDayanmaya çalışıyorum mogiş ne hayeller kurdum bi bilsen eşime nasıl söyliceğimi ne hediye alacağımı daha neler neler yani bu ay hamiß değilsem çoook üzülürüm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?