- 16 Nisan 2014
- 918
- 622
- 208
canım üzme kendini gebeliğin ilk zamanları rüyada korkutma çok olurmuş sıkma canını üzme bebeğini annesi yerleşiyodur büyüyodur dua et lütfen :)Ağlamaktan gözüm şişti yatıyorum ama çok korkuyorm gece de rüyamda karnıma bardak falan attılar ağlayarak uyandım çok kötüyüm
Hayir hayir aglamaman lazim daha cok kasilma olur uzuntuden sakin ol uzan dua et bende edicem Allah'in izniyle bisey olmayacakAğlamaktan gözüm şişti yatıyorum ama çok korkuyorm gece de rüyamda karnıma bardak falan attılar ağlayarak uyandım çok kötüyüm
lovely bende çok ama çok merak ediyorum yaaaaÇok sıkıldım ben bat zamanı gelsin artık ama beklenmeyen gelmesin.
Bendede kanama olmamıştı doktor bu operasyonun çok iyi geçtigini gösterir demişti.yapışkanlık falan olmaz inanmayın siz öylf şeylere demiştiKürtajdan sonra hiç kanamam olmadı internetten araştırdığımda bunun nedenleri 1. Operasyonun başarılı geçmiş olması 2.rahimde yapışıklık oluşmuş olmasıben 1. nedene yormak istiyorum..
Yerleşme lekesidir ağlamana gerek yok daha fazla kendini yıpratmaAğlamaktan gözüm şişti yatıyorum ama çok korkuyorm gece de rüyamda karnıma bardak falan attılar ağlayarak uyandım çok kötüyüm
Sağol canım inş öyledir içimi rahatlattınBendede kanama olmamıştı doktor bu operasyonun çok iyi geçtigini gösterir demişti.yapışkanlık falan olmaz inanmayın siz öylf şeylere demişti
ADET ŞEKLİNDE Mİ DAMLA MI TATLIMkızlar benm adetim bitti bugun 15. günüm ama kanamam basladı tekrar neler oluyo bana
Kızlar bende peçeteye silince leke geldi ölüyorum korkudan eşim geç gelecek ne yapayım bilmiyor
lovely bende çok ama çok merak ediyorum yaaaa
Misafirle de inşaallah keyifli bir akşam geçirirsin yoksa yorgun yorgun huysuz misafir çekilmezCanım benım bu hafta ful boyle yogundu enerjım bıttı artık ohh sen rahatmısısn dınlenırsın esım galıba hafta ıcı gelır canım ama tam gunu bellı degıl evet esım yokken evın hıc tadı yok eve gıdesım gelmıyor
Esracım değerlerindeki artış çok güzeldi ayrıca daha 4. Haftada değil misin ya da 5 e başladın bebeğin kendine yer hazırlıyorsun hem onu hem kendini üzme hamilelik boyunca adet görenler bile var kendini yıpratma güzel düşün bebişin seninleKızlar bende peçeteye silince leke geldi ölüyorum korkudan eşim geç gelecek ne yapayım bilmiyor
Niye tatlım acaba yerleşme mi desem onun da ne olduğundan pek haberim yok umarım iyi olursun :)Dolu dolu değil ama dökülecekmiş gibi.. Ağrım var
Tatlım bunu hisseden biri daha hamişti kötü düşünme hemenAz once vajiama dokundum sert birsey geldi adet olucam hemde yuzde yuz..ne zaman hamile kalicam acaba
selam cnm ,ben adetten 4 gün önce kan testi yaptırdığımda negatifti ama hamileymişim,adet gününüz geçmeden kan testi yaptırmayınbundan böyle ilk 10 dk dan sonra idrar testlerini at çöpe ben öyle yapıyorum kuzum
Aynen bende tatlım tuvalet banyo yerler off ofİyiyim diyim dün öğlefen bir hamararlık başladı pencere sildim.bugünde aynı evle uğraştım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?