2014 mayis,haziran,temmuz,agustos,eylul veya ekimde hamile kalmak isteyenler

Ağlamaktan gözüm şişti yatıyorum ama çok korkuyorm gece de rüyamda karnıma bardak falan attılar ağlayarak uyandım çok kötüyüm
canım üzme kendini gebeliğin ilk zamanları rüyada korkutma çok olurmuş sıkma canını üzme bebeğini annesi yerleşiyodur büyüyodur dua et lütfen :)

Ağlamaktan gözüm şişti yatıyorum ama çok korkuyorm gece de rüyamda karnıma bardak falan attılar ağlayarak uyandım çok kötüyüm
Hayir hayir aglamaman lazim daha cok kasilma olur uzuntuden sakin ol uzan dua et bende edicem Allah'in izniyle bisey olmayacak

Kürtajdan sonra hiç kanamam olmadı internetten araştırdığımda bunun nedenleri 1. Operasyonun başarılı geçmiş olması 2.rahimde yapışıklık oluşmuş olması ben 1. nedene yormak istiyorum..
Bendede kanama olmamıştı doktor bu operasyonun çok iyi geçtigini gösterir demişti.yapışkanlık falan olmaz inanmayın siz öylf şeylere demişti

Az once vajiama dokundum sert birsey geldi adet olucam hemde yuzde yuz..ne zaman hamile kalicam acaba

kızlar benm adetim bitti bugun 15. günüm ama kanamam basladı tekrar neler oluyo bana

Misafirle de inşaallah keyifli bir akşam geçirirsin yoksa yorgun yorgun huysuz misafir çekilmez eşin de gelsin de elisacığımızın yüzü gülsün ama:)

Kızlar bende peçeteye silince leke geldi ölüyorum korkudan eşim geç gelecek ne yapayım bilmiyor
Esracım değerlerindeki artış çok güzeldi ayrıca daha 4. Haftada değil misin ya da 5 e başladın bebeğin kendine yer hazırlıyorsun hem onu hem kendini üzme hamilelik boyunca adet görenler bile var kendini yıpratma güzel düşün bebişin seninle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…