Kan testi yaptır cnm sonuç ortaya çıkar.
kuşum üzülme sıkma kendini lütfen...ağırlarsın layıkıyla sonrada dinlenirsin
Bende cok yorgun sınırlı mutsuzum canım esım gelmedı gelen mısafırım esımın yengesı ıstanbudan gelıyor ılk defa gelecek gıtmeden evımızı gormek ıstıyor
şimdi gördüm umuyorum bu vakte kadar dinlenmişsindir kuşum...Kızlar bende peçeteye silince leke geldi ölüyorum korkudan eşim geç gelecek ne yapayım bilmiyor
Nasıl oldun esra canım korkma sakin ol lütfen umarım iyisindir, iyi olursunKızlar bende peçeteye silince leke geldi ölüyorum korkudan eşim geç gelecek ne yapayım bilmiyor
Allah allah niye böyle oldu kuzum... azcık bişey olsa yumurtlamadan dolayı dicem... belki de sökülme gibi bişey olmaz ovulasyondandır kuzumDolu dolu değil ama dökülecekmiş gibi.. Ağrım var
2. çizgi siliklesmesimi gerekiyor kız bacım ikisi aynı kalınlıkta olunca diğilmiydi oBenim bu test bi türlü tam silikleşemedi yahu... 2 yumoş var diye mi böyle oldu acep... ateşimde yükselmedi sanırsam daha çatlamadılar
Bana öyle geliyor ki ya yumoşladın ya da yumoşlayacan ya da ikizlerin olacak ihtimaller ihtimallerBenim bu test bi türlü tam silikleşemedi yahu... 2 yumoş var diye mi böyle oldu acep... ateşimde yükselmedi sanırsam daha çatlamadılar
Biraz silk gibi yarin da yap bakalim canim sonuc ne olacakBenim bu test bi türlü tam silikleşemedi yahu... 2 yumoş var diye mi böyle oldu acep... ateşimde yükselmedi sanırsam daha çatlamadılar
Yarin catlamis olur benceBenim bu test bi türlü tam silikleşemedi yahu... 2 yumoş var diye mi böyle oldu acep... ateşimde yükselmedi sanırsam daha çatlamadılar
canım bugünden ne haber benim N.Ş. da bugün olmam lazım ama gelen giden yok yine uzatmaları oynuycaz anlaşılan eskiden 31. ü şasmazdı bebek işi ne zaman başladı düzen bozuldu 28,30,31,35,31 bu ayda kısmet artık bakalım internetten hesaplayınca 23 eylül diyo bakak görek....test negatif cıktığından umudum yok da bi problem olmasından cekiniyorum ....
Benim bu test bi türlü tam silikleşemedi yahu... 2 yumoş var diye mi böyle oldu acep... ateşimde yükselmedi sanırsam daha çatlamadılar
tatlım 2 gün önce pozitifti (evet ikinci çizgi daha koyuydu)... sonra dün dedim hadi yarın silikleşir diye ama bugünde tam silikleşmedi... ateşim de henüz yükselmedi... az evvel hafif bi kasıklarım ağrıdı sanırım çatlıyorlar artık2. çizgi siliklesmesimi gerekiyor kız bacım ikisi aynı kalınlıkta olunca diğilmiydi o
İnsallah kirmizilarin gelmez canim bebis gelsin hayirlisiylaCanm bende adet olmadım daha ama pazartesi test yapacam inşallah hayrlı sonuçlar elde ederiz bende düşünmüyor değilim acaba bir sorunummu var diye
Bugunu degerlendir tatlim muhtemelen yarina tamamen siliklesirtatlım 2 gün önce pozitifti (evet ikinci çizgi daha koyuydu)... sonra dün dedim hadi yarın silikleşir diye ama bugünde tam silikleşmedi... ateşim de henüz yükselmedi... az evvel hafif bi kasıklarım ağrıdı sanırım çatlıyorlar artık
bilemedim bende ama bugüne kadar yumurtlamadım o kesin çünkü ateş artmadı yarın sabah bakalım artar herhaldeBana öyle geliyor ki ya yumoşladın ya da yumoşlayacan ya da ikizlerin olacak ihtimaller ihtimaller
sanırım bu akşam çatlıyor kasıklarımda hafiften ağrı oluyoYarin catlamis olur bence
ama kuzum ben pozitifi gördüm 2 gün önce... dün doktorum 2 yumurtan var dedi bugün yarın çatlar dedi muhtemelen bu akşam çatlıyoDahada koyulaşır o bence
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?