2014 mayis,haziran,temmuz,agustos,eylul veya ekimde hamile kalmak isteyenler

şunların güzelliğine bakınn :)

Eklentiler

• babyshower-anne-tasarim-pasta-gp146.webp
    6,5 KB · Görüntüleme: 65
  • hos-geldin-bebek-pastasi-kiz-gp125.webp
    7,1 KB · Görüntüleme: 44

Bende cok yorgun sınırlı mutsuzum canım esım gelmedı gelen mısafırım esımın yengesı ıstanbudan gelıyor ılk defa gelecek gıtmeden evımızı gormek ıstıyor
kuşum üzülme sıkma kendini lütfen...ağırlarsın layıkıyla sonrada dinlenirsin

Benim bu test bi türlü tam silikleşemedi yahu... 2 yumoş var diye mi böyle oldu acep... ateşimde yükselmedi sanırsam daha çatlamadılar

Eklentiler

• IMG_2970.webp
    149,4 KB · Görüntüleme: 66
Benim bu test bi türlü tam silikleşemedi yahu... 2 yumoş var diye mi böyle oldu acep... ateşimde yükselmedi sanırsam daha çatlamadılar
2. çizgi siliklesmesimi gerekiyor kız bacım ikisi aynı kalınlıkta olunca diğilmiydi o

Canm bende adet olmadım daha ama pazartesi test yapacam inşallah hayrlı sonuçlar elde ederiz bende düşünmüyor değilim acaba bir sorunummu var diye

2. çizgi siliklesmesimi gerekiyor kız bacım ikisi aynı kalınlıkta olunca diğilmiydi o
tatlım 2 gün önce pozitifti (evet ikinci çizgi daha koyuydu)... sonra dün dedim hadi yarın silikleşir diye ama bugünde tam silikleşmedi... ateşim de henüz yükselmedi... az evvel hafif bi kasıklarım ağrıdı sanırım çatlıyorlar artık

Bugunu degerlendir tatlim muhtemelen yarina tamamen siliklesir

Bana öyle geliyor ki ya yumoşladın ya da yumoşlayacan ya da ikizlerin olacak ihtimaller ihtimaller
bilemedim bende ama bugüne kadar yumurtlamadım o kesin çünkü ateş artmadı yarın sabah bakalım artar herhalde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…