kuşum ikiz genetiği anne soyundan geliyor ve özellikle bir üst soyunda yani anneannende ikiz varsa sende ki ihtimal 4 kat artıyor... benim annem ikiz teki...anneannem ikiz doğurmuş bu da beni ikize yaklaştırıyor...erkek soyundan ikize yatkınlık olmazBende istiyorum ikizlerim olsnnnnnnnn benım annemın babamın ve esımın tarafındada ıkız var :) hele bır kız bı erkek olursa mutkıs olur :)
canm benm doktorum prezervatif takıyo ama bi defa devlete gittim hiç bişi takmadı soktu valla çok tiksindim AİDS bile bulaşırKızlar birde bisey sorucam bu alttan muayenede o aletleri herkeste kullanıyolarya acaba mikrop kapma gibi bisey olur mu?
hadi ya ne guzel esınle gorumcen benzıyormu bırbırınebenim tarafımda dedem ikiz eşimin tarafında da eşim zaten ikiz :) kız ikizi var :)
canm benm babamın ikiz kardeşi varmış ikiside ölmüş bütün kuzenler bekliyo bakalım kime vuracak :)kuşum ikiz genetiği anne soyundan geliyor ve özellikle bir üst soyunda yani anneannende ikiz varsa sende ki ihtimal 4 kat artıyor... benim annem ikiz teki...anneannem ikiz doğurmuş bu da beni ikize yaklaştırıyor...erkek soyundan ikize yatkınlık olmaz
kuşum ikiz genetiği anne soyundan geliyor ve özellikle bir üst soyunda yani anneannende ikiz varsa sende ki ihtimal 4 kat artıyor... benim annem ikiz teki...anneannem ikiz doğurmuş bu da beni ikize yaklaştırıyor...erkek soyundan ikize yatkınlık olmaz
fiziksel olarak biraz benziyorlar çok değil buyuk görümcemle daha çok benziyorlar. ama huy olarak hiç benzemıyorlar eşim bastırmış görümcemi herhalde :) eşim çok konuskan dışa dönük ve hareketlidir görümcem tam tersi :)hadi ya ne guzel esınle gorumcen benzıyormu bırbırıne
fiziksel olarak biraz benziyorlar çok değil buyuk görümcemle daha çok benziyorlar. ama huy olarak hiç benzemıyorlar eşim bastırmış görümcemi herhalde :) eşim çok konuskan dışa dönük ve hareketlidir görümcem tam tersi :)
ben eşimin çok konuşması ve gamzesine aşık oldum zaten :) ben biraz daha içime kapanıktım ama sağolsun beni açtı :)Hımm zaten ıkızlerde oye dıyorlar bırı dıgerınden daha baskın oluyormus sanırım burdada senın esın baskın olmus sanslıymısın
Bende istiyorum ikizim olsun bildigim kadariyla anne tarafimda yok ikiz insallah olur tek seferde kurtulurum bakmasi zor olur ama ne yapalim yardimci tutarizBende istiyorum ikizlerim olsnnnnnnnn benım annemın babamın ve esımın tarafındada ıkız var :) hele bır kız bı erkek olursa mutkıs olur :)
kuşum bu dediklerimiz çift yumurta ikizleri için ama bide tek yum. ikizleri var ki onda da her bayan aynı şansa sahip...yani sıyıramadınBizde hiç ikiz yok şükür. Dağına göre kar veriyo Allah :)
inşallah canm yaa dün ben de yerleşme kanaması heralde dedim ama bugun koyulaşınca renk korktum.. adet oluyor da olabiliirim yani doktora görünsem diyorum korkuyorum yumurta döllendiyse ve bişey olursa diye..olur mu ki?hmmm ovulasyon kanaması bildiğim kadarıyla pembe olur... umarım sende ki ov. kanamasıdır yanılırım bende
ben eşimin çok konuşması ve gamzesine aşık oldum zaten :) ben biraz daha içime kapanıktım ama sağolsun beni açtı :)
Çok sevindim canım dikkat etKızlar acile gittim geldim bugün okula nöbetçidim merdiven in çık fazla yoruldum galiba doktor önemli bişey yok bol dinlen dedi vajinal baktı keseyi de gördük şükür şekli gayet düzgün dedi yatıyorum şimdi
gelince ozur diledi
Bende istiyorum ikizim olsun bildigim kadariyla anne tarafimda yok ikiz insallah olur tek seferde kurtulurum bakmasi zor olur ama ne yapalim yardimci tutariz
aminnn kuzum ne güzel duadır bu.Ne guzel canım bır omur boyu mutlu olun hep gulun esın guldkce gamzesı gozlerıne dokunsun ve yenıdn yenıdne asık ol
kuzum çiftlerde birbirine benzeme olmaz hatta doktorlar şöyle der...sanki farklı yıllarda doğacak olan iki bebek aynı anda rahimdeymiş gibi düşünün derler....bütün herşeyler farklı olur...cinsiyet %70 aynı %30 farklı olur... benim annem ile dayımda çok alakasız biri kısa esmer kahverengi gözlü biri de uzun sarışın ve yeşil gözlüHımm zaten ıkızlerde oye dıyorlar bırı dıgerınden daha baskın oluyormus sanırım burdada senın esın baskın olmus sanslıymısın
canım anladıgım kadarıyla mantar var sende bol bol yogurt yemeni sirkeli suyla yıkanmanı öneririm bide doktor krm verir ztn gecmiş olsun:)canım bugün doktora gittik Esim için doktor bisey yok dedi birde benim smear testin vardı sonucu aldım bi baksanKod:@mogami
TANI
Serviks ,sıvı bazlı sitoloji:
intraepitelyal lezyon veya malignite acısından negatif (Bethesda 2001)
Morfolojik olarak Candida ile uyumlu fungal organizma
İnflamasyon
bi görün bence de için rahatlarinşallah canm yaa dün ben de yerleşme kanaması heralde dedim ama bugun koyulaşınca renk korktum.. adet oluyor da olabiliirim yani doktora görünsem diyorum korkuyorum yumurta döllendiyse ve bişey olursa diye..olur mu ki?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?