2014 mayis,haziran,temmuz,agustos,eylul veya ekimde hamile kalmak isteyenler

aminnnnn cnm inş araştirdilar ama hic bi sonuca varamadilar bidahaki hamileligimi bekliyolar hamile olunca hormonlar degisiyomus ya o zaman tekrar tahliller yapilacakmis
İnsallah canim bebisin seninledir rabbim kucaginada almayi nasip etsin haberlerini bekliyorum

Tatlım bunu hisseden biri daha hamişti kötü düşünme hemen
Insallah oyledir canim dun isyerimde kasiklarim cok agridi bol bol gurulduyordu dedim bu sefer adetim beklenenden daha erken olacak dedim de olmadim ..hayirlisi insallah..

Canim daha catlamamista olabilir catlamista olabilir o yuzden adet bitiminden 3 4 gun sonra ovu testine baslaman lazimdi daha iyi anlaman icin siz yinede gun asiri iliskidr bulunun insaAllah kacirmamissiniz:)
ya gun asırı oldu gıbı bısey ama kısmet artık bundan sonrası

Insallah mogamicim

Selam kızlar...ya şu testler silikleşince çatlamış mı oluyo yoksa çatlıyacak mı?

Eklentiler

• 1411205671021.webp
    92,7 KB · Görüntüleme: 46
Bunlar cuma fotoları

Eklentiler

• 1411121404011.webp
    60,9 KB · Görüntüleme: 53
Selam kixlar nasilsiniz ?bugun ve dun kurumu icemedim kaynanam bizdeydi acaba bisey olurmu ibarhim sarac hergun icin diyor ise yaramasa simdi....

sende mi coraspin kullanacaksın bir de bu ilk düşük sebebi araştırıldı mı yani testler yapıldı mı direk mi verdi doktorun? çok soru sordum farkındayım

selam canım kusura bakma anca cvp verebılıyorum köydeydım nete giremedm orada benm sebebı arastırılmadı 2 dr da gerek yok dedı corasprını kullanıcam senın arastırıldımı?

kızlar nasılsınız ne var ne yok bakalım hamiş varmı???

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…