İnsallah canim bebisin seninledir rabbim kucaginada almayi nasip etsin haberlerini bekliyorumaminnnnn cnm inş araştirdilar ama hic bi sonuca varamadilar bidahaki hamileligimi bekliyolar hamile olunca hormonlar degisiyomus ya o zaman tekrar tahliller yapilacakmis
Canim yarin mi yapacaksin test belirtin var miTabi dua ederiz canim sağlıklı bir bebek inşallah şu an göbüşündedir :)
Canim gec dollenme degilse cikar yarin yaptir kan testini insallah hamilesindir canim
cok saol yardımcı olduğun için ve guzel dualarin icin cok saol mutlaka yazacam sonucu canimİnsallah canim bebisin seninledir rabbim kucaginada almayi nasip etsin haberlerini bekliyorum
Insallah oyledir canim dun isyerimde kasiklarim cok agridi bol bol gurulduyordu dedim bu sefer adetim beklenenden daha erken olacak dedim de olmadim ..hayirlisi insallah..Tatlım bunu hisseden biri daha hamişti kötü düşünme hemen
bacım seni biraz daha ileri çekeyim mi mesela 23 ü ne falan
Geç yurtladğım için adetin gecikecek bugün bat günümdü olmadm hiç bir belirti yok malesedf ellerinde ateş vat o kadar
ya gun asırı oldu gıbı bısey ama kısmet artık bundan sonrasıCanim daha catlamamista olabilir catlamista olabilir o yuzden adet bitiminden 3 4 gun sonra ovu testine baslaman lazimdi daha iyi anlaman icinsiz yinede gun asiri iliskidr bulunun insaAllah kacirmamissiniz:)
Insallah mogamicimya ne bileyim belki tamamen hayal kuruyorum ya da belki elim boş çıkacak ama ben kendimi de ikizlerimle gördüm ya rüyamda bide üstüne bu ay 2 yumurtam varmış... o yüzden iyice inancım arttı rüyama...üstelik benim rüyalarım genelde çıkar... ama çok umutlanmak istemiyorum ikiside tutmayabilir... yine de dilerim senle benden toplam 5 bebek çıkar tek seferde
Oluruna birakalim canimEN BELİRGİN REGL BELİRTİM BURUN KAŞINMASI CANIM NE BİLEYİM BU SEBEPTEN BEKLENTİM DÜŞTÜ BURUN KAŞINMASIDA TARTIŞMA YAPACAN DERLER BELKİ SABAH EŞİMLE TARTIŞTIK ONDANDIR
Ben kullanmadim oyuzden pek anlamamBunlar cuma fotoları
evet canm ya catlamış ya her an catlayacak
sende mi coraspin kullanacaksın bir de bu ilk düşük sebebi araştırıldı mı yani testler yapıldı mı direk mi verdi doktorun?çok soru sordum farkındayım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?