2014 mayis,haziran,temmuz,agustos,eylul veya ekimde hamile kalmak isteyenler

İlk defa 31.gün adet oldum hayatımda.ve çook kasık ve karın ağrısı oldu adetten çook önce. adetim ilk defa canlı kırmızı ve 2 gün sürdü ben bişey anlamadım son adetimden hatta yerleşme kanamasından şüpelenip test yapmıştım çünkü hamileligin bütün belirtilerini taşıyodum piskolojik gebelikmiydi neydi bilmiyorum

Canim daha catlamamista olabilir catlamista olabilir o yuzden adet bitiminden 3 4 gun sonra ovu testine baslaman lazimdi daha iyi anlaman icin siz yinede gun asiri iliskidr bulunun insaAllah kacirmamissiniz:)

Canim daha catlamamista olabilir catlamista olabilir o yuzden adet bitiminden 3 4 gun sonra ovu testine baslaman lazimdi daha iyi anlaman icin siz yinede gun asiri iliskidr bulunun insaAllah kacirmamissiniz:)
Selam elfcim regliden once karnin gurulduyormuydu ve gaz problemin varmiydi ?

KIZLAR BEN REGL OLCAM ASABİYETİM ÜZERİMDE OLUR BİR KAÇ GÜN KALA BİRDE BURNUM KAŞINIR HEPSİ MEVCUT BU SABAH İTİBARİYLE BEKLEYEN ARKADAŞLAR İNŞALLAH SİZ HAMİŞSİNİZDİR

slm kızlar ben iki hafta önce gebelikten şüphelenip kan testi yaptırmıştım bişey çıkmamıştı dünde adet görmem gerekiyodu fakat görmedim halada bişey yok sizce o kan testini yaptırdıktan sonra hamile kalmış olabilirmiyim bide sizce kaçgün daha beklim test yapmak için bi yardımcı olun bana lütfen

Selam canim cok erken yaptirmissin testini eger varsa cikar kan testinde bir gun gecmis daha once gecikirmiydi

KIZLAR BEN REGL OLCAM ASABİYETİM ÜZERİMDE OLUR BİR KAÇ GÜN KALA BİRDE BURNUM KAŞINIR HEPSİ MEVCUT BU SABAH İTİBARİYLE BEKLEYEN ARKADAŞLAR İNŞALLAH SİZ HAMİŞSİNİZDİR
Tatlım bu kadar ümitsiz olma beraber bekleyeceğiz bak biliyorsun ki regl belirtileri devam edermiş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…