Yumurtlamadan 14 gün sayarsak bugün yada yarın adet olmam lazımNormal 28 gün hesaplarsak birkaç gün sonra adet olman lazım ama inşallahh olmazsın :)
Canim daha catlamamista olabilir catlamista olabilir o yuzden adet bitiminden 3 4 gun sonra ovu testine baslaman lazimdi daha iyi anlaman icinbısey sorucam cnm ya ben ılk defa test kullandım gercı tam olarak uzun sure kullanmadım sat tarıhım 5 eylul tahmını 14 gun yumurtlama olur dıye dusunuyodum carsamba gunu gece akıntım basladı sabah cok esnek kıvamdaydı persembe gunu test aldım ıkıncısı sılıktı bı gecede yaptım yıne sılıktı yenı oldugum ıcınde tam anlayamadım bılgın varmı acaba bıraz uzun oldu ama
Selam elfcim regliden once karnin gurulduyormuydu ve gaz problemin varmiydi ?Canim daha catlamamista olabilir catlamista olabilir o yuzden adet bitiminden 3 4 gun sonra ovu testine baslaman lazimdi daha iyi anlaman icinsiz yinede gun asiri iliskidr bulunun insaAllah kacirmamissiniz:)
musmutlu haftasonları şekerGünaydın bayanlar.Güzel ve mutlu haftasonları olsun hepimize inşallah
günaydın güzel bayan :)Günaydınlar kk nın en güzel bayanları mutlu bir hafta sonu olsun hepimiz için:)
çok enteresan geldi bana o nasıl olmuş kiMerhaba kızlar bende mayıstan beri hamile kalmaya çalışıyorum. bu sabah hassas gebelik testi yaptım 2.çizgi hemen çıktı baya koyuydu ama 3 dk sonra kayboldu hamilemiyim değilmiyim bilmiyorumm
günaydın canım ben çalışıyorum yarın güzel hadta sonu olur inşallah güne kötü başladım :) sana güzel hafta sonlarıGünaydın bayanlar.Güzel ve mutlu haftasonları olsun hepimize inşallah
GÜNAYDIN ŞEKERgünaydın şekerleeerrr:)
Selam canim cok erken yaptirmissin testini eger varsa cikar kan testinde bir gun gecmis daha once gecikirmiydislm kızlar ben iki hafta önce gebelikten şüphelenip kan testi yaptırmıştım bişey çıkmamıştı dünde adet görmem gerekiyodu fakat görmedim halada bişey yok sizce o kan testini yaptırdıktan sonra hamile kalmış olabilirmiyim bide sizce kaçgün daha beklim test yapmak için bi yardımcı olun bana lütfen
Tatlım bu kadar ümitsiz olma beraber bekleyeceğiz bak biliyorsun ki regl belirtileri devam edermişKIZLAR BEN REGL OLCAM ASABİYETİM ÜZERİMDE OLUR BİR KAÇ GÜN KALA BİRDE BURNUM KAŞINIR HEPSİ MEVCUT BU SABAH İTİBARİYLE BEKLEYEN ARKADAŞLAR İNŞALLAH SİZ HAMİŞSİNİZDİR
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?