2014 mayis,haziran,temmuz,agustos,eylul veya ekimde hamile kalmak isteyenler

larsson canım tebrık ederım hamileymişsin :) Allah sagsalim kucagına almayı nasıp etsın inşallah

Kuzularımm , nasılsııınız ??

A afrodit26 Kuzum demek ki gerçekten 2 ay beklemek gerekiyor en az , ancak düzene sokuyor kendini vücut , üzme kendini , yoktur inşaAllah

larsson , güzel annemiz iyiyimm sen nasılsın bakalım , miniğinle musmutlu yeni bir hayat başladı çok şükür

Bu arada kasık batmalarım var kuzularım ,sabah da yumurta akı akıntım geldi , yarın öbür gün yumuşlarım Allahımın izniyle , bakalım bugün ovu'm nasıl çıkacak

Tesekkür ederim kuzum bu arada sen nasıl oldun kanama varmı hala?
Abla çatlamış görünüyor , testin silikleşmiş , ama yeni edindiğimiz tecrübelere göre çatlaması yakın da olabilir, çalışmaları sıkı tutun 9661

Inşallah canım çok sağol rabbim hepimize kısmet etsin :)
Amiiiinnnn...
Bu arada sizde de aynısı oldu mu bilmiyorum ama korunmayı bırakmadan önce ben yumurtlama zamanları böyle batmalar filan hiç hissetmezdim... demek ki ya vücut düzenim değişti veyahut ben vücuduma kulak vermeye başladım

Kociş camiiye gitmişken yazayım dedim , ama burda kimsecikler yok bu seferde, hep ben yokken muhabbet edin siiiiz

evet canm acele etmicem test de kullanmıcam bu ay akışına bırakcam

larsson canım tebrık ederım hamileymişsin :) Allah sagsalim kucagına almayı nasıp etsın inşallah

darısı başınıza kuzlar hergün dua ediyorum sizler için.inş bende sağsalim kucagıma alırım yavrumu

Canım biz hiç korunmadik 1 sene oldu evleneli zaten.

iyiyim bende teşekkürler,
kafamda acabalarla günleri geçiriyorum:)
hala regl olmadım ama kan sonucum negativ erken gebelik testi pozitivdi silik te olsa
şimdi ne olacak bilemiyorum vücudum benimle resmen dalga geciyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…