var canm benm asıl adetim buymuşTesekkür ederim kuzum bu arada sen nasıl oldun kanama varmı hala?
Abla çatlamış görünüyor , testin silikleşmiş , ama yeni edindiğimiz tecrübelere göre çatlaması yakın da olabilir, çalışmaları sıkı tutun 9661Tesekkür ederim kuzum bu arada sen nasıl oldun kanama varmı hala?
Canım ne adet için ne gebelik için bugün hiç belirti yok. Dün kasiklarim ağrıdı ama bugun olmaz isem yarın yaparım insallahCanim yarin mi yapacaksin test belirtin var mi
Hadi hayırlı haberler gelsin inşaAllah canım , Rabbim nasip etmiştir inşaAllah minnakınıCanım ne adet için ne gebelik için bugün hiç belirti yok. Dün kasiklarim ağrıdı ama bugun olmaz isem yarın yaparım insallah
Inşallah canım çok sağol rabbim hepimize kısmet etsin :)Hadi hayırlı haberler gelsin inşaAllah canım , Rabbim nasip etmiştir inşaAllah minnakını
Amiiiinnnn...Inşallah canım çok sağol rabbim hepimize kısmet etsin :)
evet canm acele etmicem test de kullanmıcam bu ay akışına bırakcam
larsson canım tebrık ederım hamileymişsin :) Allah sagsalim kucagına almayı nasıp etsın inşallah
darısı başınıza kuzlar hergün dua ediyorum sizler için.inş bende sağsalim kucagıma alırım yavrumu
Öyle yap canım , üzme kendini en yakın zamanda hamiş haberini alacağız ,bunu sen bizden iyi biliyorsunevet canm acele etmicem test de kullanmıcam bu ay akışına bırakcam
herkese merhaba,
nasılsınız hanımlar
Canım biz hiç korunmadik 1 sene oldu evleneli zaten.Amiiiinnnn...
Bu arada sizde de aynısı oldu mu bilmiyorum ama korunmayı bırakmadan önce ben yumurtlama zamanları böyle batmalar filan hiç hissetmezdim... demek ki ya vücut düzenim değişti veyahut ben vücuduma kulak vermeye başladım
İnşaAllah tatlım benim inşaAllaaah , Rabbim sağ salim kucağına almayı nasip eylesin ,,,,darısı başınıza kuzlar hergün dua ediyorum sizler için.inş bende sağsalim kucagıma alırım yavrumu
O zaman sen pek fark edemezsin o dediğim durumu canım... Bizde ekim 26 da bir sene olacak ama daha 2 aydır korunmuyoruz , kazara bir kimyasalim olmuştu birde...Canım biz hiç korunmadik 1 sene oldu evleneli zaten.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?