2014 mayis,haziran,temmuz,agustos,eylul veya ekimde hamile kalmak isteyenler

Tatlim testini erken yapmışsi Gibi geldi bana

kızlar günaydın rüyamda sebze meyve haline gitmişm biçok sey alıyorm daha doğrusu onlar bize cuvalcuval veriyo yada doldurun diye cuval veriyo taze fasulye var rengi mavi pembe sarı olanlar var ne bileyim değişik değişik meyveler filan anlamadm ne demek

Canım bende bu ay içinde manada gidiyordum yeşil sebze meyveler o kadar çoktu ki anneannemde orada idi. Hayirlara çıksın rüyan canim

Canım bende bu ay içinde manada gidiyordum yeşil sebze meyveler o kadar çoktu ki anneannemde orada idi. Hayirlara çıksın rüyan canim
amin cnm inşallah bnde sebzeleri alıp çıkıyorm hepsinden anneme de veriyorm kış için dolaba koy filan diye hayır olsn ikiminki de

Selam canim cok erken yaptirmissin testini eger varsa cikar kan testinde bir gun gecmis daha once gecikirmiydi
yok cnm hiç geçikmezdi hatta bazı aylar bi iki gün erken bile olurdum bencede testi çok erken yaptırmışım sence bidaha ne zaman yaptırmalıyim kaç gün geçmeli

Tatlım bu kadar ümitsiz olma beraber bekleyeceğiz bak biliyorsun ki regl belirtileri devam edermiş
EN BELİRGİN REGL BELİRTİM BURUN KAŞINMASI CANIM NE BİLEYİM BU SEBEPTEN BEKLENTİM DÜŞTÜ BURUN KAŞINMASIDA TARTIŞMA YAPACAN DERLER BELKİ SABAH EŞİMLE TARTIŞTIK ONDANDIR

daha iki gün geçti ama idrar testinde çıkarmıki acaba
Canım geç dollenme olmadı ise çıkar aklında kalmaz en azından adetin gelmez ise de tekrar yaparsın zaten. Benim de bugun adet gunum 6 gün önce kan testi 2 çıkmıştı bugün olmaz isem idrar testi yapacağım ben.

Ayyy süpermiş bu ama ben iş yerine göndermeyi düşünüyorum orda gerine gerine baba oluyorum naraları atsın diye.

ozaman yarın olmazsam yapimmi bi tane test bana çok dua edin inş hamişimdir ve inş sağsalim kucağıma alırım inş çünki bundan önce iki tane kaybettim ben
Tabi dua ederiz canim sağlıklı bir bebek inşallah şu an göbüşündedir :)

yok cnm hiç geçikmezdi hatta bazı aylar bi iki gün erken bile olurdum bencede testi çok erken yaptırmışım sence bidaha ne zaman yaptırmalıyim kaç gün geçmeli
Canim gec dollenme degilse cikar yarin yaptir kan testini insallah hamilesindir canim

ozaman yarın olmazsam yapimmi bi tane test bana çok dua edin inş hamişimdir ve inş sağsalim kucağıma alırım inş çünki bundan önce iki tane kaybettim ben
Dualarimiz seninle canim insallah saglikli sorunsuz bir hamilelik gecirirsin peki arastirma yapildimi 2 tane kaymetmissiniz rabbim bidaha yasatmasin

inş ikimizde güzel hsberler aliriz inş tmm yarin yapiyom testi

Dualarimiz seninle canim insallah saglikli sorunsuz bir hamilelik gecirirsin peki arastirma yapildimi 2 tane kaymetmissiniz rabbim bidaha yasatmasin
aminnnnn cnm inş araştirdilar ama hic bi sonuca varamadilar bidahaki hamileligimi bekliyolar hamile olunca hormonlar degisiyomus ya o zaman tekrar tahliller yapilacakmis

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…