- 8 Mayıs 2014
- 9.402
- 13.342
- 298
Tatlim testini erken yapmışsi Gibi geldi banaslm kızlar ben iki hafta önce gebelikten şüphelenip kan testi yaptırmıştım bişey çıkmamıştı dünde adet görmem gerekiyodu fakat görmedim halada bişey yok sizce o kan testini yaptırdıktan sonra hamile kalmış olabilirmiyim bide sizce kaçgün daha beklim test yapmak için bi yardımcı olun bana lütfen
Bak bak bu ne kötü enerjigünaydın canım ben çalışıyorum yarın güzel hadta sonu olur inşallah güne kötü başladım :) sana güzel hafta sonları
kızlar günaydın rüyamda sebze meyve haline gitmişm biçok sey alıyorm daha doğrusu onlar bize cuvalcuval veriyo yada doldurun diye cuval veriyo taze fasulye var rengi mavi pembe sarı olanlar var ne bileyim değişik değişik meyveler filan anlamadm ne demek
amin cnm inşallah bnde sebzeleri alıp çıkıyorm hepsinden anneme de veriyorm kış için dolaba koy filan diye hayır olsn ikiminki deCanım bende bu ay içinde manada gidiyordum yeşil sebze meyveler o kadar çoktu ki anneannemde orada idi. Hayirlara çıksın rüyan canim
yok cnm hiç geçikmezdi hatta bazı aylar bi iki gün erken bile olurdum bencede testi çok erken yaptırmışım sence bidaha ne zaman yaptırmalıyim kaç gün geçmeliSelam canim cok erken yaptirmissin testini eger varsa cikar kan testinde bir gun gecmis daha once gecikirmiydi
bencede erken oldu galibaTatlim testini erken yapmışsi Gibi geldi bana
Canım adetin gecikti ise çıkar bence test yaparsanyok cnm hiç geçikmezdi hatta bazı aylar bi iki gün erken bile olurdum bencede testi çok erken yaptırmışım sence bidaha ne zaman yaptırmalıyim kaç gün geçmeli
EN BELİRGİN REGL BELİRTİM BURUN KAŞINMASI CANIM NE BİLEYİM BU SEBEPTEN BEKLENTİM DÜŞTÜ BURUN KAŞINMASIDA TARTIŞMA YAPACAN DERLER BELKİ SABAH EŞİMLE TARTIŞTIK ONDANDIRTatlım bu kadar ümitsiz olma beraber bekleyeceğiz bak biliyorsun ki regl belirtileri devam edermiş
daha iki gün geçti ama idrar testinde çıkarmıki acabaCanım adetin gecikti ise çıkar bence test yaparsan
Benim bu test bi türlü tam silikleşemedi yahu... 2 yumoş var diye mi böyle oldu acep... ateşimde yükselmedi sanırsam daha çatlamadılar
Canım geç dollenme olmadı ise çıkar aklında kalmaz en azından adetin gelmez ise de tekrar yaparsın zaten. Benim de bugun adet gunum 6 gün önce kan testi 2 çıkmıştı bugün olmaz isem idrar testi yapacağım ben.daha iki gün geçti ama idrar testinde çıkarmıki acaba
kızlar bi gün hamile olursam göbeğime babacımm ben geliyorumm yazıcam eşim eve geldiğinde yatıyor olucam adet oldum karnım çok ağrıyo masaj yaparmısın dicem ki çok yapar sağolsun göbişimi açtığında yazıyı görcekk :)
ozaman yarın olmazsam yapimmi bi tane test bana çok dua edin inş hamişimdir ve inş sağsalim kucağıma alırım inş çünki bundan önce iki tane kaybettim benCanım adetin gecikti ise çıkar bence test yaparsan
Tabi dua ederiz canim sağlıklı bir bebek inşallah şu an göbüşündedir :)ozaman yarın olmazsam yapimmi bi tane test bana çok dua edin inş hamişimdir ve inş sağsalim kucağıma alırım inş çünki bundan önce iki tane kaybettim ben
Canim gec dollenme degilse cikar yarin yaptir kan testini insallah hamilesindir canimyok cnm hiç geçikmezdi hatta bazı aylar bi iki gün erken bile olurdum bencede testi çok erken yaptırmışım sence bidaha ne zaman yaptırmalıyim kaç gün geçmeli
Dualarimiz seninle canim insallah saglikli sorunsuz bir hamilelik gecirirsin peki arastirma yapildimi 2 tane kaymetmissiniz rabbim bidaha yasatmasinozaman yarın olmazsam yapimmi bi tane test bana çok dua edin inş hamişimdir ve inş sağsalim kucağıma alırım inş çünki bundan önce iki tane kaybettim ben
inş ikimizde güzel hsberler aliriz inş tmm yarin yapiyom testiCanım geç dollenme olmadı ise çıkar aklında kalmaz en azından adetin gelmez ise de tekrar yaparsın zaten. Benim de bugun adet gunum 6 gün önce kan testi 2 çıkmıştı bugün olmaz isem idrar testi yapacağım ben.
aminnnnn cnm inş araştirdilar ama hic bi sonuca varamadilar bidahaki hamileligimi bekliyolar hamile olunca hormonlar degisiyomus ya o zaman tekrar tahliller yapilacakmisDualarimiz seninle canim insallah saglikli sorunsuz bir hamilelik gecirirsin peki arastirma yapildimi 2 tane kaymetmissiniz rabbim bidaha yasatmasin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?