- 12 Haziran 2013
- 8.544
- 8.175
- 248
Değerin çok düşük , bu değere normalde hamilelik tanısı bile konulmuyor canım , en az 5 in üstünde olmalı ki o zaman bile şüpheli deniliyor...değer 2.77 çıktı. daha çok yeni. haftaya yine kan testi yapıcam
Canım çok dikkat et e mi , bol bol dinlen sakın kalkma , eşin yada yakınında varsa birileri onlar yapsın işleri... bebeğimiz güzelce yerleşsin sonra yaparsın tekrar işleri... Rabbim korusun sizi...Kızlar doktora gittim düşük tehlikesi var dedi iğne yaptırdı bi hafta rapor verecek yatıyorum şimdi kese göründü haftaya da kalp atışı için gideceğiz
kuzum öncelikle gözün aydın ama öncesinde listede değilsen böyle pat diye ekleyemem...sağlıcakla al kucağına yavrunubenide listeye eklermisin... hamiş listesine... yeni hamişlerdenim
kuzum yarın ki testi de görmek lazım pozitifliği konusunda emin olamadım ama sen yine de bugün çalış ve bir hafta boyunca aralıklarla ilişkiye girMogami tatlım sence nasıl , bugün çalışma var nasipse ,, yarın da olmalı mı yoksa yarından sonra mı peşpeşe olsun
canım bu değer gebeliği göstermiyor ki en az 5 ve üstü olmalıdeğer 2.77 çıktı. daha çok yeni. haftaya yine kan testi yapıcam
Tamam kuzucum öyle yapacağım , yarın sabahtan yapmayı planlıyorum bir test bakalım ne oldu diye , sabah namazı gibi idrarımı yapsam sonra yatıp testi 10 gibi yapsam olur di mi ?kuzum yarın ki testi de görmek lazım pozitifliği konusunda emin olamadım ama sen yine de bugün çalış ve bir hafta boyunca aralıklarla ilişkiye gir
kız o saatte ov. testi yapılmaz...öğleni bekle...Yaptım bende tamamen silikleşti ama ateş hala yükselmedi yarın da yükselmezse yumurtalardan umudumu keseceğimTamam kuzucum öyle yapacağım , yarın sabahtan yapmayı planlıyorum bir test bakalım ne oldu diye , sabah namazı gibi idrarımı yapsam sonra yatıp testi 10 gibi yapsam olur di mi ?
Senin ne oldu kuzum yaptın mı bugün ovu ?
daha önceleride her ay test yaptırıyodum 2nin altında çıkıyordu... doktorum kesin gebelik var dedi ama... kafamı karıştırdıncanım bu değer gebeliği göstermiyor ki en az 5 ve üstü olmalı
doktorun saçmalamış bence... istersen nette de arat en düşük gebelik değeri 5 ten başlar... bende 2-3 kez yaptırdım kan testi ordan da biliyorum...lakin umarım yeni bi gebeliktir ve değer yükselir...tavsiyem 4-5 gün sonra tekrarladaha önceleride her ay test yaptırıyodum 2nin altında çıkıyordu... doktorum kesin gebelik var dedi ama... kafamı karıştırdın
Kuzum ne bileyim ondan sana sordum , yapılmazsa bizde öğlen yaparız ne olmuşkız o saatte ov. testi yapılmaz...öğleni bekle...Yaptım bende tamamen silikleşti ama ateş hala yükselmedi yarın da yükselmezse yumurtalardan umudumu keseceğimÇok heveslendim ya olacağı buydu
umuyorum... ne diyeyimKuzum ne bileyim ondan sana sordum , yapılmazsa bizde öğlen yaparız ne olmuş
Canım sen ilişkiye girip elinden geleni yaptın , Rabbim nasip ettiyse olmuştur , ama sakın stres yapma belki ateş sana oyun oynuyordur , sonuçta olabiliyor bunlar di mi, stresten uzak durmamız lazım , o zaman olur döllenme Rabbimizin izniyle ...
Yeni bir gebelik olabilir , lakin değer çok düşük , bu yüzden bu değerle doktorlar hamilesin demez... 5 in üzerinde çıktığında bile şüpheyle bakarlar , 2 günde bir tekrar ettirilir yükselmiş mi vs diye , o yüzden şaşırdık ...daha önceleride her ay test yaptırıyodum 2nin altında çıkıyordu... doktorum kesin gebelik var dedi ama... kafamı karıştırdın
Sen simdiden gittin gibi geldi bana, vallahi o negatif elektriği bana gönderdin... normalde pozitif olurduuunn..umuyorum... ne diyeyim
umutsuzluk değil de kendime kızıyorum sadece... yoksa varsın bu ayda olmasın ne olacak yani benden kıymetli mi... sadece çok dillendirip çok heveslendim ona sinirleniyorum...kısmet be kuşum amaaaaaan boşverelim....sıkı çalışın haaSen simdiden gittin gibi geldi bana, vallahi o negatif elektriği bana gönderdin... normalde pozitif olurduuunn..
burası sanal diye bizi kandırabileceğiniziii sanmayın heee , her şeyi hissediyoruz kuzum
kadın doğum uzmanıyla konuştum. acilede gitmedim... zaten haftaya bi test daha yapıp gidişata bakalım dedi... daha yeni bir gebelikYeni bir gebelik olabilir , lakin değer çok düşük , bu yüzden bu değerle doktorlar hamilesin demez... 5 in üzerinde çıktığında bile şüpheyle bakarlar , 2 günde bir tekrar ettirilir yükselmiş mi vs diye , o yüzden şaşırdık ...
Sen acildeki doktorla mı konuştun yoksa bir kadın doğum uzmanıyla mı canım ?
Öyle tabii mogamiim , tabii ki öyle , Rabbim sağlık sıhhat versin , belki çok söylüyorum bu cümleyi ama sağlık olmadan hiç bir şey olmuyor , bu yüzden halimize şükredip doğru zamanı bekleyeceğiz , bakalım ne zaman , ve tabii ki heveslenirsiin , bende bugün çizginin koyulaştığını gördüğümde çok mutlu oldum , dedim ki yumuşum büyümüş demek ki , ama döllenir veya döllenmez orası Rabbime kalmış , yumuşum büyüyor ya o bile yeterumutsuzluk değil de kendime kızıyorum sadece... yoksa varsın bu ayda olmasın ne olacak yani benden kıymetli mi... sadece çok dillendirip çok heveslendim ona sinirleniyorum...kısmet be kuşum amaaaaaan boşverelim....sıkı çalışın haa
Ah canım , sanki sen hamilesin diyorsun bizde bunu inkar ediyormuşuz gibi hissettim , kötü hissetme sakın ,lakin tecrübeler doğrultusuna böyle konuştuk , umarım anlamışsındır , inşaAllah değerin sağlıkla büyür ve sağ salim bebişini kucağına alırsın , kaç gün geçti beklenen adet tarihinden ?kadın doğum uzmanıyla konuştum. acilede gitmedim... zaten haftaya bi test daha yapıp gidişata bakalım dedi... daha yeni bir gebelik
pozitifiz tabi kuşum Allahım bugünümüze şükür diyorum...Öyle tabii mogamiim , tabii ki öyle , Rabbim sağlık sıhhat versin , belki çok söylüyorum bu cümleyi ama sağlık olmadan hiç bir şey olmuyor , bu yüzden halimize şükredip doğru zamanı bekleyeceğiz , bakalım ne zaman , ve tabii ki heveslenirsiin , bende bugün çizginin koyulaştığını gördüğümde çok mutlu oldum , dedim ki yumuşum büyümüş demek ki , ama döllenir veya döllenmez orası Rabbime kalmış , yumuşum büyüyor ya o bile yeter
Dua edelim birbirimize inşaAllah , her şeyin en güzeli olsun diye.. şöyle pozitif olalım Mogamim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?