çok iyi yapmışsınız kuzum...ah bu büyüklerSelam kızlar halıları halı yıkama ya veriyoruz eşim annesine dedi önce kabul etmedi de mecbur kabul etti beyenmiyo halı yıkamayi zor ikna ettik
Ah canım , sanki sen hamilesin diyorsun bizde bunu inkar ediyormuşuz gibi hissettim , kötü hissetme sakın ,lakin tecrübeler doğrultusuna böyle konuştuk , umarım anlamışsındır , inşaAllah değerin sağlıkla büyür ve sağ salim bebişini kucağına alırsın , kaç gün geçti beklenen adet tarihinden ?
olumsuz değil kuzum bilimsel konuştuk sadece...inan burda birimiz hamile kalsa da kutlama yapsak diye can atıyoruz ama hiçbi arkadaşımızın da kandırılmasını istemiyoruz... sırrıeyvanda bende uyardık sadece çünkü bu değer dediğim gibi gebelik değeri değil...umuyorum henüz başlamış bi gebelik vardır ve sen çok başında yakalmışsındır o yüzden böyle çıkmıştır...ama lütfen hemen sevinme...5 in üstüne çıktığını gördükten sonra gebe olduğunu düşüno kadar çok istiyorum ki... siz olumsuz konuşunca kendimi kötü hissettim... adet günümde lekelenme oldu. ve hala devam ediyor... ama asla akmıyor. pet bile kullanmadım... bugün 5 gündür böyleyim... ayaklarımı yukarı dikince kanamam kesiliyor nedense. düşük yaparım diye korkuyorum
En iyisi olmuş canim, zaten şu tasarrufu için bunu yapmak zorundayız... Her şey bizim için :)Selam kızlar halıları halı yıkama ya veriyoruz eşim annesine dedi önce kabul etmedi de mecbur kabul etti beyenmiyo halı yıkamayi zor ikna ettik
Elbette ki çok istiyorsun... Aynen mogaminin dediği gibi.. sadece sonra hayal kırıklığı yaşama istiyoruz... Hepimiz aynı şeyi umut ediyoruz... Biliyoruz ne hissettiğini ...o kadar çok istiyorum ki... siz olumsuz konuşunca kendimi kötü hissettim... adet günümde lekelenme oldu. ve hala devam ediyor... ama asla akmıyor. pet bile kullanmadım... bugün 5 gündür böyleyim... ayaklarımı yukarı dikince kanamam kesiliyor nedense. düşük yaparım diye korkuyorum
canım sen calışıyomusun ...eşinin işi yoğunmu zormu yani yorucumupozitifiz tabi kuşum Allahım bugünümüze şükür diyorum...
ben atanamayan bi öğretmenim kuzum...şimdi 2. üni okuyorum bir yıl kaldı ve inat etttim kamuya gireceğim... eşimin işi yoğun değil ticaretle meşgul o yüzden rahatcanım sen calışıyomusun ...eşinin işi yoğunmu zormu yani yorucumu
hani özelinize girmek istemem ama ovulasyon testiyle uğraşmak yerine adet bitiminden tekrar adet olana kadar gün aşırı ilişkiye girseniz ve ilişki yaşadığın gece sabaha kadar popona yastık koyarak yatsan sabah temizlensen doğal yollarla hamile kalma sansın yüksek olur diye düşünüyorum.....neden aynı şeyi sen yapmıyosun diyebilirsin ama bizde eşimin işi dolayısıyla o sansımız yok .....sadece tavsiyeben atanamayan bi öğretmenim kuzum...şimdi 2. üni okuyorum bir yıl kaldı ve inat etttim kamuya gireceğim... eşimin işi yoğun değil ticaretle meşgul o yüzden rahat
kuşum teşekkürler tavsiye için... ov. testini başlarda acaba yumurtluyor muyum diye kullanıyordum malum ameliyatlı olduğum için öğrenmek istedim...tabi 30 lu alınca da bitmesi 4 ayı buldu...bu ay yine aldım ama pişman oldum sonra... nasılsa artık öğrendim hangi aralıklarda yumurtlamam olduğunu...bitireyimde almayı düşünmüyorum zaten...gün aşırı ilişki olayını da yaptık hergün ilişki olayını da...ama artık çok takılmadan giriyoruz ilişkiye...bazen günde iki kez bazen 2 günde bir bazen peşpeşe... yastık olayına gelip sabaha kadar yatmayı dersen o olmuyor işte...yani yastık tamam ama ben ilişkiyi uyumadan önce yapmadım ki hiç...hep gün içinde yada akşam 8-9 gibi oluyor... eğer uyku zamanını beklersek gerçekten uykumuz geleceğinden yapamayız o işihani özelinize girmek istemem ama ovulasyon testiyle uğraşmak yerine adet bitiminden tekrar adet olana kadar gün aşırı ilişkiye girseniz ve ilişki yaşadığın gece sabaha kadar popona yastık koyarak yatsan sabah temizlensen doğal yollarla hamile kalma sansın yüksek olur diye düşünüyorum.....neden aynı şeyi sen yapmıyosun diyebilirsin ama bizde eşimin işi dolayısıyla o sansımız yok .....sadece tavsiye
sabaha kadar yatma işini çok tavsiye ediyolar gebe kalanlar canım bence bi ayda bunu dene.....evet geceyi beklemek gercekten olmuyo ama hani bi ay zevk için değil de bi iş miş gibi görebilrsin bebiş için :)kuşum teşekkürler tavsiye için... ov. testini başlarda acaba yumurtluyor muyum diye kullanıyordum malum ameliyatlı olduğum için öğrenmek istedim...tabi 30 lu alınca da bitmesi 4 ayı buldu...bu ay yine aldım ama pişman oldum sonra... nasılsa artık öğrendim hangi aralıklarda yumurtlamam olduğunu...bitireyimde almayı düşünmüyorum zaten...gün aşırı ilişki olayını da yaptık hergün ilişki olayını da...ama artık çok takılmadan giriyoruz ilişkiye...bazen günde iki kez bazen 2 günde bir bazen peşpeşe... yastık olayına gelip sabaha kadar yatmayı dersen o olmuyor işte...yani yastık tamam ama ben ilişkiyi uyumadan önce yapmadım ki hiç...hep gün içinde yada akşam 8-9 gibi oluyor... eğer uyku zamanını beklersek gerçekten uykumuz geleceğinden yapamayız o işi
ekimde deneyebilirim belki...en azından 10 gibi yapıp yatarım eşimde ne zaman isterse o zaman yatar...aklımda bulunsun...sağol bebeğimsabaha kadar yatma işini çok tavsiye ediyolar gebe kalanlar canım bence bi ayda bunu dene.....evet geceyi beklemek gercekten olmuyo ama hani bi ay zevk için değil de bi iş miş gibi görebilrsin bebiş için :)
bide kendim uygulayabilsem zaman bulmak ayrı mesele zevklerimizden ödün verebilseydik olmuştu bu iş :)ekimde deneyebilirim belki...en azından 10 gibi yapıp yatarım eşimde ne zaman isterse o zaman yatar...aklımda bulunsun...sağol bebeğim
Allah müstehakını versin emiAy kızlaaar marş girince koptum hakikaten
ama video çok güzel
Rabbim süphesiz çok büyüksün !
uygulamaya çalış kuşum en azından yumoş döneminde...eşinin işleri rahatlamaz mı ekimdebide kendim uygulayabilsem zaman bulmak ayrı mesele zevklerimizden ödün verebilseydik olmuştu bu iş :)
Amiiiiiiiiiiiiiiinnn ,vallahi ovulasyon okuyordum oralardan buralara nasıl geldim ben bile anlamadımAllah müstehakını versin emi
delüüüüüAmiiiiiiiiiiiiiiinnn ,vallahi ovulasyon okuyordum oralardan buralara nasıl geldim ben bile anlamadım
rahatlıycak inşallah :)uygulamaya çalış kuşum en azından yumoş döneminde...eşinin işleri rahatlamaz mı ekimde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?