2014 mayis,haziran,temmuz,agustos,eylul veya ekimde hamile kalmak isteyenler

Ayy evet bugün gördüm , cidden var mı belirtin vs ?
adetime 1 gün kala test yaptım cıkmadı bugün 2 gün geciyo ama gelen giden yok yine düzen bozuldu yani 23 ünü bekleyecem artık ...veyada pazartesi hepatit den korunmak için aşı oluyodum bağışıklık kazanıp kazanmadığıma bakıcaklar pazartesi bide gebelik testi istesem olur dimi gerci o zaman a kadar olurum yaa

kuşum umuyorum gerek kalmaz hem batına da 3 gün kalmış...varmı belirti
canım benim hesabıma göre 31 günde bir adet görüyorum 19 da görmem lazımdı kırmızıları ama internetten hesaplayınca 23 eylül ü gösteriyor bakalım nasip

Amiiin mogamimm , amin , kociş gelsin de camiiden benim şu marşlı olanı izleteceğim , çok güldürüyor yaaa
Sonra seninkini de bilgi olması açısından seyrettireceğim
bilgilensin tabi herifler...ben bizimkine marşlıyı izlettim çok güldü

canım benim hesabıma göre 31 günde bir adet görüyorum 19 da görmem lazımdı kırmızıları ama internetten hesaplayınca 23 eylül ü gösteriyor bakalım nasip
hmmm aslında kendi hesabın daha doğru olmalı ama o zaman neden hala yok bişey... kız belki geç döllenmedir ondan hala tık yoktur...sen o vakit kanda baktır en iyisi bu

İstersin canım , ümidini kesme ama , daha kırmızılar gelmemiş tatlımm
Hakkında en güzeli olsuun

hmmm aslında kendi hesabın daha doğru olmalı ama o zaman neden hala yok bişey... kız belki geç döllenmedir ondan hala tık yoktur...sen o vakit kanda baktır en iyisi bu
kız gec döllenme nasıl oluyor bitek 6 eylülde ilişkimiz vvar zaten gec i tez i bu

kız gec döllenme nasıl oluyor bitek 6 eylülde ilişkimiz vvar zaten gec i tez i bu
yumurtan geç çatlayıp o zaman döllenirse geç döllenme oluyor kuşum... 6 sından sonra hiç olmadı mı ilişki

ahh mogamicim çok zor durumdayım evet ve eşim bu konuda hiç anlayışlı değil canım çok sıkıldı
eşin destek olsaydı bu kadar sıkılmazdı canın eminim... eşinle konuşsan tatlı tatlı anlamaz mı seni...sen fedakarlık yapıyorsun zaten...evini açtın ağırlıyorsun...eşinde fedakarlık yapmalı...evlilik dediğin böyle olur...

antidepresan kullanıyor diyor o zaten böyle diyor ben idare edecekmişim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…