yahu boşver cezayı hem bi insan neyse odur değiştiremezsin ki...yine de kadın damarım diyor ki inşallah gebesindir ve kocacığın daha uzuuuuuuuuuunca bi süre cezalı kalır...böylece aklı başına da gelir... nihahahahahahahakocam cezalı ya tatlım
amaaaan antidepresan çağımızın vitamini gibi bişey olmuş artık.... bende artık söz bitti...Allah kolaylığını verir umuyorum canım...antidepresan kullanıyor diyor o zaten böyle diyor ben idare edecekmişim
Amann bir turlu giremedim siteye hay guncellemelerine baslicam yaOff ya gerçekten öyle Elifim, çok sinir oldum, stresim azmış gibi bi de bu çıktı şimdi. Çocuk haberi vermedikçe yüzüme bakacaklar anlamlı anlamlı. Anlamlı bakmasalar bile ben alınıcam ve kavga çıkacak evde her seferinde bu sebeple
sekmeeeeee.... eşimin içine doğdu sanırım...bana diyor ki bu akşam yatmadan yapıp öyle yatalım dedikocam cezalı ya tatlım
aslında kıvranmalarını görünce kıyamıyorum ama bu seferde son 3-4 gündür göğüslerim falan cok hassas acıyo o yüzden biraz da uzak duruyorum .... artık hastalığım bitince muradına erer :)) ya bide bişi sorim suan hamile olsam bu akşam ilişkiye girsem bişi olurmu gerci daha teste bile cıkmıyo yavrucakyahu boşver cezayı hem bi insan neyse odur değiştiremezsin ki...yine de kadın damarım diyor ki inşallah gebesindir ve kocacığın daha uzuuuuuuuuuunca bi süre cezalı kalır...böylece aklı başına da gelir... nihahahahahahaha
kız o damı buraya üye yoksasekmeeeeee.... eşimin içine doğdu sanırım...bana diyor ki bu akşam yatmadan yapıp öyle yatalım dediyuh dedim...
valla bence yanaşmayın birbirinize...ne olur ne olmaz kuzum... hem göğüs acısı hamilelik belirtisiaslında kıvranmalarını görünce kıyamıyorum ama bu seferde son 3-4 gündür göğüslerim falan cok hassas acıyo o yüzden biraz da uzak duruyorum .... artık hastalığım bitince muradına erer :)) ya bide bişi sorim suan hamile olsam bu akşam ilişkiye girsem bişi olurmu gerci daha teste bile cıkmıyo yavrucak
afedersin bide çamaşırıma sığmıyolar dışarı cıkmışlar ama umudum yok ya cünkü bi ayda böle oldu 35 gün sonra adet olmuştumvalla bence yanaşmayın birbirinize...ne olur ne olmaz kuzum... hem göğüs acısı hamilelik belirtisi
Zaten bunu deyince öyle bi döndüm ki...sen neyle meşgulsün dedim hemen o da yazık yavrum sim city oynuyorum dedi...haaaaaaa dedimkız o damı buraya üye yoksa.....evet eşini dinle bencede cünkü bu yöntemle hamile kalan cok belkide bu ayki sebep de bu olur bebek için hop hop gelir inşallah
hmm vücudunu en iyi sen bilirsin kuzum ama sen yine de bekle ilişki içinafedersin bide çamaşırıma sığmıyolar dışarı cıkmışlar ama umudum yok ya cünkü bi ayda böle oldu 35 gün sonra adet olmuştum
yeni hamile olduğumu öğrendim. yerleşme kanamasının 5inci günü ve ben biraz korkuyorum... düşük mü yapıcam diye
:) insallah canımZaten bunu deyince öyle bi döndüm ki...sen neyle meşgulsün dedim hemen o da yazık yavrum sim city oynuyorum dedi...haaaaaaa dedimumarım teyzoşunun tavsiyesi ve babacığın hisleri işe yarar
Slm kızlar yatak döşek yatıyorum karnım belim ağrıyo kırmızıları gördüm bu sabah wc de peçeteye az bulaştı
Kızlar doktora gittim düşük tehlikesi var dedi iğne yaptırdı bi hafta rapor verecek yatıyorum şimdi kese göründü haftaya da kalp atışı için gideceğiz
daha var pozitife...teste devam kuzumKızlarrrr öğleden sonra bi gitti forum bi daha giremedim. Küfrettim ama yaa. Neyse geldim şimdi. Nabersiniz? Geçmişe bakıp dönücem ben size
Bu arada ovü testim hala silik, 10. günümdeyim.
daha var pozitife...teste devam kuzum
ateşin yükselmemesi kafamı karıştırdı gerçekten... bakalım kuzum zaman ne gösterecek... en fazla 4 güne poz. olur testin...döngü uzunluğuna bağlıEvet canım, sanırım 2-3 gün sonra ancak.
Sen neden öyle bu ayı boş geçeceğini düşünüyosun bakim? Ateş olayına mı takıldın? Ben senden umutluyum. Hemen vazgeçme bu aydan tatlımmm.
ateşin yükselmemesi kafamı karıştırdı gerçekten... bakalım kuzum zaman ne gösterecek... en fazla 4 güne poz. olur testin...döngü uzunluğuna bağlı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?