2014 mayis,haziran,temmuz,agustos,eylul veya ekimde hamile kalmak isteyenler

kocam cezalı ya tatlım
yahu boşver cezayı hem bi insan neyse odur değiştiremezsin ki...yine de kadın damarım diyor ki inşallah gebesindir ve kocacığın daha uzuuuuuuuuuunca bi süre cezalı kalır...böylece aklı başına da gelir... nihahahahahahaha

antidepresan kullanıyor diyor o zaten böyle diyor ben idare edecekmişim
amaaaan antidepresan çağımızın vitamini gibi bişey olmuş artık.... bende artık söz bitti...Allah kolaylığını verir umuyorum canım...

Amann bir turlu giremedim siteye hay guncellemelerine baslicam ya

aslında kıvranmalarını görünce kıyamıyorum ama bu seferde son 3-4 gündür göğüslerim falan cok hassas acıyo o yüzden biraz da uzak duruyorum .... artık hastalığım bitince muradına erer :)) ya bide bişi sorim suan hamile olsam bu akşam ilişkiye girsem bişi olurmu gerci daha teste bile cıkmıyo yavrucak

sekmeeeeee.... eşimin içine doğdu sanırım...bana diyor ki bu akşam yatmadan yapıp öyle yatalım dedi yuh dedim...
kız o damı buraya üye yoksa .....evet eşini dinle bencede cünkü bu yöntemle hamile kalan cok belkide bu ayki sebep de bu olur bebek için hop hop gelir inşallah

valla bence yanaşmayın birbirinize...ne olur ne olmaz kuzum... hem göğüs acısı hamilelik belirtisi

valla bence yanaşmayın birbirinize...ne olur ne olmaz kuzum... hem göğüs acısı hamilelik belirtisi
afedersin bide çamaşırıma sığmıyolar dışarı cıkmışlar ama umudum yok ya cünkü bi ayda böle oldu 35 gün sonra adet olmuştum

kız o damı buraya üye yoksa .....evet eşini dinle bencede cünkü bu yöntemle hamile kalan cok belkide bu ayki sebep de bu olur bebek için hop hop gelir inşallah
Zaten bunu deyince öyle bi döndüm ki...sen neyle meşgulsün dedim hemen o da yazık yavrum sim city oynuyorum dedi...haaaaaaa dedim umarım teyzoşunun tavsiyesi ve babacığın hisleri işe yarar

afedersin bide çamaşırıma sığmıyolar dışarı cıkmışlar ama umudum yok ya cünkü bi ayda böle oldu 35 gün sonra adet olmuştum
hmm vücudunu en iyi sen bilirsin kuzum ama sen yine de bekle ilişki için

Kızlarrrr öğleden sonra bi gitti forum bi daha giremedim. Küfrettim ama yaa. Neyse geldim şimdi. Nabersiniz? Geçmişe bakıp dönücem ben size
Bu arada ovü testim hala silik, 10. günümdeyim.

Kızlarrrr öğleden sonra bi gitti forum bi daha giremedim. Küfrettim ama yaa. Neyse geldim şimdi. Nabersiniz? Geçmişe bakıp dönücem ben size
Bu arada ovü testim hala silik, 10. günümdeyim.
daha var pozitife...teste devam kuzum

daha var pozitife...teste devam kuzum

Evet canım, sanırım 2-3 gün sonra ancak.
Sen neden öyle bu ayı boş geçeceğini düşünüyosun bakim? Ateş olayına mı takıldın? Ben senden umutluyum. Hemen vazgeçme bu aydan tatlımmm.

Evet canım, sanırım 2-3 gün sonra ancak.
Sen neden öyle bu ayı boş geçeceğini düşünüyosun bakim? Ateş olayına mı takıldın? Ben senden umutluyum. Hemen vazgeçme bu aydan tatlımmm.
ateşin yükselmemesi kafamı karıştırdı gerçekten... bakalım kuzum zaman ne gösterecek... en fazla 4 güne poz. olur testin...döngü uzunluğuna bağlı

ateşin yükselmemesi kafamı karıştırdı gerçekten... bakalım kuzum zaman ne gösterecek... en fazla 4 güne poz. olur testin...döngü uzunluğuna bağlı

Bakalım ne olacak... 26 gün benim döngü. 3 gün var bu hesapla sanırım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…