2014 mayis,haziran,temmuz,agustos,eylul veya ekimde hamile kalmak isteyenler

Ne güzel yazmışsın canım...Huzur kapladı içimi...

hoşbulduk bebeeeeeeeemm nasılsın
ıyıyım çok şükürrr... adeti bekliyorum işte ama hiç olacak gibi hissetmyorum sol kasığımda böyle balon şişiyor gibi bir rahatsızlık veren bir durum var ve bacağıma vuruyor ağrısı. sen nasılsın?

Kaç gün geçti yasemin ve hanfendi test falan yapin merak ettim :)
canım benım dun olmam gerekıyordu bu gece 4 te yaptım çıkmadı bekleyeceğim yarın da olmaz isem salı sabah test yapacağım. elimde bir tane test kaldı eşime zorla aldırıyorum zaten :) idareli kullanmam lazım :)

Dur bakalım kuzum aslında belirtilere hiç takılma ne olacağı belli değil sonuçta...ben gezdim tozdum işte...

Ehh hadi inşallah gelmez kırmızılar

Dur bakalım kuzum aslında belirtilere hiç takılma ne olacağı belli değil sonuçta...ben gezdim tozdum işte...
ohhh gez toz canım bizde cuma günü benim memlekete gidiyoruz antep e 8 gün kalacağız bayramın 1. günü de eşimin memlekete afyona geçecegiz 8 gün de orada gezer dururum :)

aynen canım iyi keyf yapacağım eşime taklıyorum eğer hamile olursam bir yere gitmem diye. cidden yeni gebeliklerde uzun yola izin veriyorlar mı?
doktorunla konuşman lazım ama benim arkadaşım daha yeni hamileyken türkiyeyi turladı nerdeyse hatta ben çok kızmıştım...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…