canım ben seni topikte aktif olarak görürsem zaten isterim batını... lütfen bizlerle daha sık sohbete gelekım 2 arkadaslar benım batım benıde yazın
evet canım bir oğlum var 5 yasında hemen ilk denemede olduAmin canim etrafin baskisi olmasa bunaldim artik dr biseyin yok stres yapma 6 ay daha erken diyor 1 yila kadar normal dedi senin 2. Bebek mi olacak
Ne güzel yazmışsın canım...Huzur kapladı içimi...Bugünlerde hep bir beyit tekrarlıyorum,
Hakkin olacak işler boştur gamı teşvişler, ol hikmetini işler, mevlam görelim neyler neylerse güzel eyler. Ben dün düşündüm kendi kendime dedim ki sanıyorsun ki yumurtada var sperm de var kesin olacak ama Allah izin verecek mi bakalım yani biz ne yaparsak yapalım yumu denk getirelim çatlamayı görelim çalışma yapalım ama sonuç olarak Allah dilemeden olmayacak o yüzden bu ay 2-3 gün aralıklarla sürekli çalışıyoruz ama ovü ve ateş yapmıyorum onları yapmak hiç birşey değiştirmiyor Allah hepimizin tevekkülünü arttırsın ve bir an önce hamilelik testinde çift çizgiyi görelim ellerimiz titresin heyecandan ve hemen resim çekip buraya koyalım ne güzel hayal dimi, çok uzun yazdın ama sizinle paylaşmak hoşuna gidiyor:)
mogamiiiii hoşgeldinnnnnn kuzummmmcanım ben seni topikte aktif olarak görürsem zaten isterim batını... lütfen bizlerle daha sık sohbete gel
hoşbulduk bebeeeeeeeemm nasılsınmogamiiiii hoşgeldinnnnnn kuzummmm
Kaç gün geçti yasemin ve hanfendi test falan yapin merak ettim :)yok canım bende olmadım ohhh inşallah ikimizde olmayız ve hamiş oluruz... ayyy ne güzel olur :)
ıyıyım çok şükürrr... adeti bekliyorum işte ama hiç olacak gibi hissetmyorum sol kasığımda böyle balon şişiyor gibi bir rahatsızlık veren bir durum var ve bacağıma vuruyor ağrısı. sen nasılsın?hoşbulduk bebeeeeeeeemm nasılsın
canım benım dun olmam gerekıyordu bu gece 4 te yaptım çıkmadı bekleyeceğim yarın da olmaz isem salı sabah test yapacağım. elimde bir tane test kaldı eşime zorla aldırıyorum zaten :) idareli kullanmam lazım :)Kaç gün geçti yasemin ve hanfendi test falan yapin merak ettim :)
Dur bakalım kuzum aslında belirtilere hiç takılma ne olacağı belli değil sonuçta...ben gezdim tozdum işte...ıyıyım çok şükürrr... adeti bekliyorum işte ama hiç olacak gibi hissetmyorum sol kasığımda böyle balon şişiyor gibi bir rahatsızlık veren bir durum var ve bacağıma vuruyor ağrısı. sen nasılsın?
Ehh hadi inşallah gelmez kırmızılarcanım benım dun olmam gerekıyordu bu gece 4 te yaptım çıkmadı bekleyeceğim yarın da olmaz isem salı sabah test yapacağım. elimde bir tane test kaldı eşime zorla aldırıyorum zaten :) idareli kullanmam lazım :)
ohhh gez toz canım bizde cuma günü benim memlekete gidiyoruz antep e 8 gün kalacağız bayramın 1. günü de eşimin memlekete afyona geçecegiz 8 gün de orada gezer dururum :)Dur bakalım kuzum aslında belirtilere hiç takılma ne olacağı belli değil sonuçta...ben gezdim tozdum işte...
Allah bagislasin oglunu insallah kardesi cok bekletmez abisinievet canım bir oğlum var 5 yasında hemen ilk denemede oldu
16 gün keyif yani... kafanı dağıtırsın çok iyi olur...ohhh gez toz canım bizde cuma günü benim memlekete gidiyoruz antep e 8 gün kalacağız bayramın 1. günü de eşimin memlekete afyona geçecegiz 8 gün de orada gezer dururum :)
aynen canım iyi keyf yapacağım eşime taklıyorum eğer hamile olursam bir yere gitmem diye. cidden yeni gebeliklerde uzun yola izin veriyorlar mı?16 gün keyif yani... kafanı dağıtırsın çok iyi olur...
doktorunla konuşman lazım ama benim arkadaşım daha yeni hamileyken türkiyeyi turladı nerdeyse hatta ben çok kızmıştım...aynen canım iyi keyf yapacağım eşime taklıyorum eğer hamile olursam bir yere gitmem diye. cidden yeni gebeliklerde uzun yola izin veriyorlar mı?
kısmet bakalım rabbim inşallah o zamanı gösterir :)doktorunla konuşman lazım ama benim arkadaşım daha yeni hamileyken türkiyeyi turladı nerdeyse hatta ben çok kızmıştım...
hayırlı olsun canım sağlıkla kucağına da alırsın inş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?