İnş.olur canım allah hepimize versin canım çalışmıyorum çalışsam bukadar kafama takmam amaOluruna birakmamiz lazimda haklisin yapamiyoruz dusunmesek hemen gelecek bebislerimiz streste etkiliyor hakkimizda hayirlisi olsun canim insallah asilamada olacak bebisin calisiyor musun canim
inş ya yoksa içim rahat etmicek inş yaparlarCanim bobregim yada karnim agiriyor de bide adetmde gectj de yaparlar 1 saatte cikar
Iyi barimSonunda dyzeltebildim canim
Sen daha burdamisin git hade:)inş ya yoksa içim rahat etmicek inş yaparlar
. Canım tebrik ederim inş.sağ salim kucağına almak nasip etsin allahsaol cnm inş
Kiz daha gitmedin mi brnde seni bekliyordum hemen gitinş ya yoksa içim rahat etmicek inş yaparlar
aminnnnn canim çok saol inş sağsalim alırom kucağ ımatebrik ederim canim hamismissin allah salikli bir hamislik yasatsin sag salim kucaqina almayi nasip etsin ve birde olmayanlara nasip etsin amminnnn
şimi bekliyorum ya oda uzakdaydı geliyo şimdi yolda dua edin banaSen daha burdamisin git hade:)
Him bende calismiyorum evet calissak aklimiza daha az gelir min canim tum topike olsun insallahİnş.olur canım allah hepimize versin canım çalışmıyorum çalışsam bukadar kafama takmam ama
ins inş bacı çok teşekkür ederim. Canım tebrik ederim inş.sağ salim kucağına almak nasip etsin allah
offf vuslat eşim daha gelmedi ya çok trafik varmış bende duramıyom evde zaten gelsin hemen gitcez sana haber vericem hemenKiz daha gitmedin mi brnde seni bekliyordum hemen git
slm canim iyiz sen nasilsin iyi gezmeler var yalnis hatirlamiyosam 2 arkadas hamilekızlar slm nasılsınız ancak gelebildim bgn kocişle gezdik biras var mı güzel haberler
Him anladim canim kiz kendim hamileymisim kadar cok sevindim tamam canim bekliyorumofff vuslat eşim daha gelmedi ya çok trafik varmış bende duramıyom evde zaten gelsin hemen gitcez sana haber vericem hemen
Selam canim iyiyiz sen nasilsinkızlar slm nasılsınız ancak gelebildim bgn kocişle gezdik biras var mı güzel haberler
Super bir haber bu, çizgin çok tatli yafofff vuslat eşim daha gelmedi ya çok trafik varmış bende duramıyom evde zaten gelsin hemen gitcez sana haber vericem hemen
Canım birsey soracağım sana. Sırt kısmın ağrıyor mu senin?Iyi barim
Tatlim nasilsin calismalar ne alemde esin iyi oldu muSuper bir haber bu, çizgin çok tatli yafRabbim sağ salim kucağına almayi nasip eylesiiiin:)
oooo ne güzel cnm yok mu baskaaaSelam canim iyiyiz sen nasilsinantplm hamile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?