- 7 Eylül 2014
- 1.507
- 1.413
- 198
evet canim beynimiz bizi kandiriyor ona aldanmamak gerekevet biri anteplm sanırım da diğeri kim göremedm ikisini de tebrik ediyorm bide bu ay bn eşimin sperm sayısı düşük tutma ihtimali az diye hiç umursamıyorm ve hiç bi belirti hissetmyrm bundan önceki aylar sürekli şuram ağrıyo buram batıyo diyodm anladm ki hepsi psikolojik
slm canım iyiyiz sen nasılsın? ohhh iyi yapmışsın gezip bizde eşimin arkadaşının nişanına gittik eşimi işe gönderdim biraz önce de tek başıma oturuyorum işte.kızlar slm nasılsınız ancak gelebildim bgn kocişle gezdik biras var mı güzel haberler
eşimde kendine göre bişiler yapıyo ona caktırmadanslm canım iyiyiz sen nasılsın? ohhh iyi yapmışsın gezip bizde eşimin arkadaşının nişanına gittik eşimi işe gönderdim biraz önce de tek başıma oturuyorum işte.
Bel agrisimi evet canim ilk belirtilerimden biride buyduCanım birsey soracağım sana. Sırt kısmın ağrıyor mu senin?
ben oynamadım canım eşim de kalkmayınca arkadaşı anons ettirdi öyle oynadı :)eşimde kendine göre bişiler yapıyo ona caktırmadanyazıyom dün aksam bizde gittk nişan döktük kurtlarımızı
ayakta biraz fazla durunca tam belim değil de belimin üst tarafı çok ağrıyor.Bel agrisimi evet canim ilk belirtilerimden biride buydu
tebrıkler cnm ınsallah sag salım kucagına alırsın bebısınıaminnnnn canim çok saol inş sağsalim alırom kucağ ıma
Kuzum her şey çok güzel hamd olsun...ovulasyonda pozitifi de gördüm...çalışma tam gaz bakalim...eşimde iyi çok şükür... Sen ne yaptın kuzummmm :)Tatlim nasilsin calismalar ne alemde esin iyi oldu mu
Kuzum telefondan giriyorum da şu an ovum hakkında yorum yapmışsın çok sağol bitanem... Bu gece çalışma var inşaAllahBel agrisimi evet canim ilk belirtilerimden biride buydu
ıyıyız kuzum sen nsılsın?Selam Kızlar naslsnız bakin
ıyıyız kuzum sen nsılsın?
iyiy tatlim sen nasilsinSelam Kızlar naslsnız bakin
yok canım bende olmadım ohhh inşallah ikimizde olmayız ve hamiş oluruz... ayyy ne güzel olur :)Çok şükür iyiyiz daha adet olmadm sen oldunmu canm
Him iyi calismalar tatlimKuzum her şey çok güzel hamd olsun...ovulasyonda pozitifi de gördüm...çalışma tam gaz bakalim...eşimde iyi çok şükür... Sen ne yaptın kuzummmm :)
İyiyiz tatlim sen nasilsin adet olmamissin insallah gelmez kirmizilarSelam Kızlar naslsnız bakin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?