- 27 Ocak 2011
- 1.989
- 1.672
- 358
- 34
Kiz 15 gun iyi durmussun ben 2 gun sonra kaniyorum esimekızlar cezayı en fazla 15 gün sürdürebildim gün itibariyle yenilmiş durumdayım
maşallahh yine iyi dayanmışsın canım. ben mümkün değil kıyamazdım kocişime :) o kadarı da ders almasına yetmiştir merak etme :)kızlar cezayı en fazla 15 gün sürdürebildim gün itibariyle yenilmiş durumdayım
Olabilir canim bende dostinex kullandigimda bittikten sonra etkisi devam etmisti insallah seninki hamileliktendirHanimlar bisey sorcam duzenleyici ilac kullandim ben 3 gun once bitti ilacin yan etkisi goguslerde hassasiyet ve sislik yapmasi. Ama benim goguslerimde sislik ilac bittikten iki gun sonra basladi yani yan etki ilaci kullanirken mi olur bitince mi
bende öyleydim ama bu sefer azmettim aslında ekim demiştim ama anca bu kadar olduKiz 15 gun iyi durmussun ben 2 gun sonra kaniyorum esime
kızlar cezayı en fazla 15 gün sürdürebildim gün itibariyle yenilmiş durumdayım
yetmiş gibi gözüküyo şimdilik bakak görrekmaşallahh yine iyi dayanmışsın canım. ben mümkün değil kıyamazdım kocişime :) o kadarı da ders almasına yetmiştir merak etme :)
Hanimlar bisey sorcam duzenleyici ilac kullandim ben 3 gun once bitti ilacin yan etkisi goguslerde hassasiyet ve sislik yapmasi. Ama benim goguslerimde sislik ilac bittikten iki gun sonra basladi yani yan etki ilaci kullanirken mi olur bitince mi
yok kapıdan içeri girdi bana baktı karı marı dinlemem tecavüz ederim deyince korktumtutup kolundan eee yetti uleeynnnn demiştir herifin
kopardın beni gülmekten gözümden yaş geldiyok kapıdan içeri girdi bana baktı karı marı dinlemem tecavüz ederim deyince korktumşaka bi yana bende özlemiştim kocacığımı
bende öyleydim ama bu sefer azmettim aslında ekim demiştim ama anca bu kadar oldu[/QUO ozel deyilse neden cezalandirdin esini
Tatlisi ilaci kullanirken hic olmadi zaten nadir goruluyomus benim bonbonlar ilactan sonra agrimaya basladi oooooooffffffffff daynamiyorumm yarin test yapcam yarin 27. Gunummmkana karışması ile ilgili bide ilaç kullanımından 3-4 gün sonra başlar genelde yan etkiler... ama ilacı bıraktığında bitmesi lazımdı
bencede yap artık...hadi inşallah kuzumTatlisi ilaci kullanirken hic olmadi zaten nadir goruluyomus benim bonbonlar ilactan sonra agrimaya basladi oooooooffffffffff daynamiyorumm yarin test yapcam yarin 27. Gunummm
kopardın beni gülmekten gözümden yaş geldi
kuzum çağrı merkezi çok zor zamanında bende düşündüm ama yemedi üstelik benim amacıma engel olacaktı...ne mezunusunya bişi sorcam konuyla alakası yok ama çağrı merkezine eleman alıncakmış acaba yapabilirmiyim basvursammı ...evde otura otura özgüvenimi kaybettim birazda lisanımda şive var ondan çekiniyorum acıkcası
mogamiiiii hoşgeldinnnnnn kuzummmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?