2014 mayis,haziran,temmuz,agustos,eylul veya ekimde hamile kalmak isteyenler

Arkadaşına geçmiş olsun canım...Neyse ki tatlıyla aram yoktur çayı da uzun yıllardır şekersiz içerim...Hepinize de tavsiye ederim
bende diyet yapmaya başlayınca yarın kaşık atmaya başladım yoksa çok şekerli içiyordum. beslenmeye falan çok dikkat etmemiz lazım.

kuşum hakkında hayırlısı ama dediğim gibi okuyabiliyorsan ikinciyi oku...ben şimdi iyi ki 2. yi okumuşum diyorum çok faydasını göreceğim...umarım sende hem kariyer hem çocuk yaparsın Rabbim nasip ettiyse zaten olacak endişelenme sadece çalış çalış çalış

sen ne öğretmenisin canım şimdi ne okuyosun ....açıktan ne okuyabilirimki ataması olan aöf mezunu dolu heryer...tıbbi sekreterlik bişi olsa belki o da yokki

bende diyet yapmaya başlayınca yarın kaşık atmaya başladım yoksa çok şekerli içiyordum. beslenmeye falan çok dikkat etmemiz lazım.
ben sabahlari kahvaltida bir fincan caya 5 kasik seker atarim cook sirin olur korktum ssimdi ama onu icmessem basim fena sekilde agriyo ogun hede butun gun

sen ne öğretmenisin canım şimdi ne okuyosun ....açıktan ne okuyabilirimki ataması olan aöf mezunu dolu heryer...tıbbi sekreterlik bişi olsa belki o da yokki
ben hacettepe tarih mezunuyum ama uyuz üniversitem formasyon vermeyen yegane ünilerden... bende eşimle aöf sosyoloji okumata başladım hem formasyon alabileceğim böylece devlete hem tarih hem felsefe grubu hem de rehberlikçi olarak alınabileceğim ayrıca koleje girebilirim ve kamuda sosyolog olarak atanırım...benim için iyi oldu..lys ygs ye girip tekrar güzel bi bölüm okusana 2 yıllık aöf den falan

Arkadaşına geçmiş olsun canım...Neyse ki tatlıyla aram yoktur çayı da uzun yıllardır şekersiz içerim...Hepinize de tavsiye ederim
Özellikle ailesinde olanlar dikkat etsin bilgimiz olsun dedim :)

Sekerr yuklemesini neden yspmislar tv de canan karatay hamile arkadaslar seker yuklemesi yaptirmayin cok tehlikeli diyor

canım bende sınavsız 2. üniversite kontenjanından ekim de aöf kayıt yaptırmayı düşünüyorum. sosyal hizmetlere kayıt yaptıracağım.

Sekerr yuklemesini neden yspmislar tv de canan karatay hamile arkadaslar seker yuklemesi yaptirmayin cok tehlikeli diyor
uyuz oluyorum o kadına onun dediklerini yaparsak kalp krizinden hık diye gideriz

canım bende sınavsız 2. üniversite kontenjanından ekim de aöf kayıt yaptırmayı düşünüyorum. sosyal hizmetlere kayıt yaptıracağım.
güzel bölüm...iyi yaparsın kuşum ama yeni kayıt dönemi bitti

2 yı
2 yıllık muhasebe okudum 4 işletme oyyy yeter da ömrüm okumaklamı gececek tembeliz biraz yani :) bu arada seni tebrik ediyorum bana göre bi hayli zor ve sıkıcı olan onca dersi başarmışsın ....hadi bide bundan istiyoruz

cnm senın aılende sker tansıyon varsa cok dıkkat etmelısın gebelıkten oncede esının aılesınde olması problem yaratmıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…