lisans zoruma geliyor canım benim 4 sene bitmez o yüzden bende sosyal hizmetler yazıp bölümümle daha alakalı diye kolay bitiririm diye düşünüyorum.Canım bende aü ikinci ünv kayıt olucam 29 eylülde başlıyo kayıtlar edebiyat yazıcam inş
kuzum ösym den bak istersen ya da nette arat bu bölümlerin taban puanlarını...ama tahminim edebiyatın daha düşüktürCanım bende aü ikinci ünv kayıt olucam 29 eylülde başlıyo kayıtlar edebiyat yazıcam inş ama formasyon alıp öğrt olma ihtimali edebiyatta mı tarihte mi yoksa sosyolojide mi daha fazla bilmiyorum
Canım ikinci üniversite kapsamında kayıt olacağım için sınavsız puansız kayıt olacağımkuzum ösym den bak istersen ya da nette arat bu bölümlerin taban puanlarını...ama tahminim edebiyatın daha düşüktür
yok canım yapmadım vazgeçtim yarında yapmayacağım salı günü yapacağım olmaz ise. sen ne zaman yapacaksın?
kuşum ondan bahsetmedim bende sınavsız 2. üniye başvurdum ve şuan son sınıfım zaten...ben diyorum ki bu bölümlerin atama puanlarına baksana sana da fikir olurCanım ikinci üniversite kapsamında kayıt olacağım için sınavsız puansız kayıt olacağım
biz bu negatif cıkan testler ve gelmeyen adetlerle ne yapacagız bilmiyorum :)İtiraf ediyorum bugün yaptım çıkmadı cuma yapacam elimde sadece 1 tane test kaldı zaten
bende sosyal hizmetler okuyorum önü açık gelecegı olan bir bölüm.lakin ben hiç ders calısmadan 2 yılımı doldurdumcanım bende sınavsız 2. üniversite kontenjanından ekim de aöf kayıt yaptırmayı düşünüyorum. sosyal hizmetlere kayıt yaptıracağım.
hımmmİtiraf ediyorum bugün yaptım çıkmadı cuma yapacam elimde sadece 1 tane test kaldı zaten
canım haklısın bebek buyumeden ıyı olur. inşallah bitirirsin :)bende sosyal hizmetler okuyorum önü açık gelecegı olan bir bölüm.lakin ben hiç ders calısmadan 2 yılımı doldurdumbu sene 3. Senem.sıkı ders calısmam lazım.ilk dönemden 7 ikinci dönemden 5 dersim kaldı toplamda.bu sene bitiririm inş.bebiş iyice büyümeden stajımıda yapsam cok iyi olucak valla.doğumdan sonra zor lur staj işi die düşünüyorum
ben adet günü ilişkiye de girdim de gelen yok daha :)hımmmbenimde aynı canım ama ben bugün ni ilişkiye girdim adet olmayı kolaylastırıyo sankide yavastan geliyo
atanırsın balım...yalnız anlamadım ben açıktan mı okuyorsun sosyal hizmetleribende sosyal hizmetler okuyorum önü açık gelecegı olan bir bölüm.lakin ben hiç ders calısmadan 2 yılımı doldurdumbu sene 3. Senem.sıkı ders calısmam lazım.ilk dönemden 7 ikinci dönemden 5 dersim kaldı toplamda.bu sene bitiririm inş.bebiş iyice büyümeden stajımıda yapsam cok iyi olucak valla.doğumdan sonra zor lur staj işi die düşünüyorum
Kızlar felsefe grubunda atama puanı 84 un altına düşmüyor ben 3 yıldır atanamiyorum bu yil da 82 ile kaldım hic tavsiye etmiyorum o yüzden benim ağzım yandı sizin yanmasın edebiyat daha mantıklı. Edebiyat puanları 75 79 arası genelde. Bende açıktan felsefe grubundan vazgecip edebiyat okumayi düşünüyorum. Atama sayisi diğerinin 5 kati en azından. Ayrıca rehberlige alan sınavı geldi başka bölümden almıyor artik. Durum bukuşum ondan bahsetmedim bende sınavsız 2. üniye başvurdum ve şuan son sınıfım zaten...ben diyorum ki bu bölümlerin atama puanlarına baksana sana da fikir olur
Hmm anladım kuzum inceleyeceğim sen yolu tamamlamışsın şimdiden hayırlı olsun canım. Ben kürtaj üzerine bişeylerle oyalanmak istiyorum aklıma ikinci ünv geldi. Kısa sürede tekrar bebek düşündüğümüz için iş başvurusunda bulunmuyorumkuşum ondan bahsetmedim bende sınavsız 2. üniye başvurdum ve şuan son sınıfım zaten...ben diyorum ki bu bölümlerin atama puanlarına baksana sana da fikir olur
benim için artık çok geç son sınıfım...benim için 84 puan çok uçuk değil...çünkü düz memuriyet puanları 90 oluncaKızlar felsefe grubunda atama puanı 84 un altına düşmüyor ben 3 yıldır atanamiyorum bu yil da 82 ile kaldım hic tavsiye etmiyorum o yüzden benim ağzım yandı sizin yanmasın edebiyat daha mantıklı. Edebiyat puanları 75 79 arası genelde. Bende açıktan felsefe grubundan vazgecip edebiyat okumayi düşünüyorum. Atama sayisi diğerinin 5 kati en azından. Ayrıca rehberlige alan sınavı geldi başka bölümden almıyor artik. Durum bu
Cok garip neden ki acaba kiz yum dollenmistir belki ondan mi bilemedim simdiya ben bu ov. testleri ile napıcam yaaaaaaaaaaaaaaa... ya bi tık daha koyu olsa pozitif diyeceğim kadar belirgin...bu ay ne garip geçiyor benim adıma
senin için çok güzel olur kuzum meşgale olur...hem elinde bi diploma daha fena mıHmm anladım kuzum inceleyeceğim sen yolu tamamlamışsın şimdiden hayırlı olsun canım. Ben kürtaj üzerine bişeylerle oyalanmak istiyorum aklıma ikinci ünv geldi. Kısa sürede tekrar bebek düşündüğümüz için iş başvurusunda bulunmuyorum
Alım çok az cnm 160 nere 1200 nere :)benim için artık çok geç son sınıfım...benim için 84 puan çok uçuk değil...çünkü düz memuriyet puanları 90 olunca
yaaa yemin ediyorum kaldırıp atasım geldi ama ahhh o merak yok mu...şimdiye kadar belli belirsiz çıkması lazımdı... ama gayet belirgin... vallahi vücudum oynuyor banaCok garip neden ki acaba kiz yum dollenmistir belki ondan mi bilemedim simdi
paşa gönlün hangisini istiyorsa oku kuşum amaaaaaan....peki koleji niye düşünmüyorsunAlım çok az cnm 160 nere 1200 nere :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?