ben kendimi doktorumun eline bırakacağım kuşum o ne derse oArastirmalarima gore seker yuklemesi yaptiranlar hep sorun yasiyorlar
inş inş tatlım çok saolhayırlı olsun canım sağlıkla kucağına da alırsın inş
Kiz yavas yavas azaltmaya calis sekeri benim kaynanada seker hastasi kendi ailende varsa olabilir dikkat etmek lazimbenim kaynana seker hastasi acep ondan bana gecermiki
bencede cok erken daha doktora bile gitmek icin erken 1 yil deneyip sonr gidilmeli doktora.sizde nasil bilmiyorum ama bizde bazii doktorlar 1 yili dolmamis kizlaraa gidin 1yil olmasa geelin daha erken diyorcnm 5 aylık evlılık ıcın asılmaya erken deılmı
Sağol kuşum arada bende sıkılıyorum ama yine de keyifli...bebiş anasının okuma sevdasının bitmesini bekliyor sanırsam2 yı
2 yıllık muhasebe okudum 4 işletme oyyy yeter da ömrüm okumaklamı gececektembeliz biraz yani :) bu arada seni tebrik ediyorum bana göre bi hayli zor ve sıkıcı olan onca dersi başarmışsın ....hadi bide bundan istiyoruz
vuslatım hamileyim canım çok teşekür ederim sana herşey içinHim anladim canim kiz kendim hamileymisim kadar cok sevindim tamam canim bekliyorum
Tabiki dr a guvendikten sonra sorun yok canim insallah hayirli saglikli hamilelik geciririz hepimizben kendimi doktorumun eline bırakacağım kuşum o ne derse o
sen arada fısılda yumurtalara cocukda yapıcam kariyerde diye beklemesin okulun bitmesiniSağol kuşum arada bende sıkılıyorum ama yine de keyifli...bebiş anasının okuma sevdasının bitmesini bekliyor sanırsam
haklisin canim yavas yavas azltiyim ama cok sukur benim ailede yok seker olanKiz yavas yavas azaltmaya calis sekeri benim kaynanada seker hastasi kendi ailende varsa olabilir dikkat etmek lazim
cnm esının aılesındekı bu tarz hastalıklar problem olmuyo benım 3 yasında bı oglum var kayınvalıdem ve kayınpeederım ıkısıde seker ve tansıyon hastası hamılelıgımde dr sadece annenın aılesınden gelen bı rahatsızlık olursa etkı eder dedıKiz yavas yavas azaltmaya calis sekeri benim kaynanada seker hastasi kendi ailende varsa olabilir dikkat etmek lazim
Tatlim cok sevindim tekrar tebrik ederim rabbim saglikla kucagina almayi nasip etsin dra en kisa zamanda git tatlimv
vuslatım hamileyim canım çok teşekür ederim sana herşey için
canım sonuç ne cıktı yaptırdın mı?inş inş tatlım çok saol
cnm tıyoları bızede anlatTatlim cok sevindim tekrar tebrik ederim rabbim saglikla kucagina almayi nasip etsin dra en kisa zamanda git tatlim
aslında artık hamiş kalırsam finalleri geçirmiş olacağım.. yumuşlara fısıldayan kadınsen arada fısılda yumurtalara cocukda yapıcam kariyerde diye beklemesin okulun bitmesini
Biliyorum tatlim kendi ailemde olursa olabilircnm esının aılesındekı bu tarz hastalıklar problem olmuyo benım 3 yasında bı oglum var kayınvalıdem ve kayınpeederım ıkısıde seker ve tansıyon hastası hamılelıgımde dr sadece annenın aılesınden gelen bı rahatsızlık olursa etkı eder dedı
Benim ailemde de yok cok sukur ama yinede dikkat etmeliyiz kendimizehaklisin canim yavas yavas azltiyim ama cok sukur benim ailede yok seker olan
canım çok çok hayırlı olsun sağlıkla kucağına al inşallah. kaç çıktı değerin?v
vuslatım hamileyim canım çok teşekür ederim sana herşey için
İyi geceler tatlimkizlar hepinizee iyi geeceler opuldunuznanakdaan
Canım bende aü ikinci ünv kayıt olucam 29 eylülde başlıyo kayıtlar edebiyat yazıcam inş ama formasyon alıp öğrt olma ihtimali edebiyatta mı tarihte mi yoksa sosyolojide mi daha fazla bilmiyorum.. Sosyoloji mezunu olup formasyon alındığında felsefe grubu ya da rehberlikçi olarak atanabiliyo musun?ben hacettepe tarih mezunuyum ama uyuz üniversitem formasyon vermeyen yegane ünilerden... bende eşimle aöf sosyoloji okumata başladım hem formasyon alabileceğim böylece devlete hem tarih hem felsefe grubu hem de rehberlikçi olarak alınabileceğim ayrıca koleje girebilirim ve kamuda sosyolog olarak atanırım...benim için iyi oldu..lys ygs ye girip tekrar güzel bi bölüm okusana 2 yıllık aöf den falan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?