2014 mayis,haziran,temmuz,agustos,eylul veya ekimde hamile kalmak isteyenler

cnm 5 aylık evlılık ıcın asılmaya erken deılmı
bencede cok erken daha doktora bile gitmek icin erken 1 yil deneyip sonr gidilmeli doktora.sizde nasil bilmiyorum ama bizde bazii doktorlar 1 yili dolmamis kizlaraa gidin 1yil olmasa geelin daha erken diyor

Sağol kuşum arada bende sıkılıyorum ama yine de keyifli...bebiş anasının okuma sevdasının bitmesini bekliyor sanırsam

Kiz yavas yavas azaltmaya calis sekeri benim kaynanada seker hastasi kendi ailende varsa olabilir dikkat etmek lazim
cnm esının aılesındekı bu tarz hastalıklar problem olmuyo benım 3 yasında bı oglum var kayınvalıdem ve kayınpeederım ıkısıde seker ve tansıyon hastası hamılelıgımde dr sadece annenın aılesınden gelen bı rahatsızlık olursa etkı eder dedı

Biliyorum tatlim kendi ailemde olursa olabilir

Canım bende aü ikinci ünv kayıt olucam 29 eylülde başlıyo kayıtlar edebiyat yazıcam inş ama formasyon alıp öğrt olma ihtimali edebiyatta mı tarihte mi yoksa sosyolojide mi daha fazla bilmiyorum.. Sosyoloji mezunu olup formasyon alındığında felsefe grubu ya da rehberlikçi olarak atanabiliyo musun?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…