2014 mayis,haziran,temmuz,agustos,eylul veya ekimde hamile kalmak isteyenler

Kizlar bugun kocayi bosuyordum gunduz bi adam geldi esimi sordu esim isteydi adami hic tanimiyorum neden soruyorsun dedim onenli bisey konusacagim dedi bende numarasi yok mu sende dedim yok dedi esimi bile tanimiyor hemen esimi aradim o da tanimiyor adama onemli ney dedim yuvamizi yikti esin dedi sok oldum nasil yani dedim sen oyle soyle esine dedi sonra baska birini ariyormus adam isimleri ayni olunca benim esim sanmis adam yuvamizi yikacakti ya bilmeden gelirmi insan

yaaa yemin ediyorum kaldırıp atasım geldi ama ahhh o merak yok mu...şimdiye kadar belli belirsiz çıkması lazımdı... ama gayet belirgin... vallahi vücudum oynuyor bana
İnsallah oynamiyordur canim ben biraktim test silinice bitsin bidaha almayacagim

yok artık...Allah korumuş bacım

Ben oyle duydum canim hani sende rahatsiz oldu deyince ondan mi diye dusundum insallah iyi olur arkadsin
Ins cnm insulinden korkuyor. Insulin bbege anne karnında anormal kilo aldırıyormus ve doğumdan sonra ani kilo kaybı nedeniyle tehlikeliymis. Allah korusun annemde de olunca dikkatimi çekti sizle paylaştım.

Amann, durduk yere aile faciası yaşatacakmış adam.

Ins cnm insulinden korkuyor. Insulin bbege anne karnında anormal kilo aldırıyormus ve doğumdan sonra ani kilo kaybı nedeniyle tehlikeliymis. Allah korusun annemde de olunca dikkatimi çekti sizle paylaştım.
Benim annemdede hamilelik sekeri cikmisti kardesimde insulin kullandi kardesim normal kiloda dogdu saglikli arkadasinda hamilelikte mi cikti once varmiydi

ya ben bu ov. testleri ile napıcam yaaaaaaaaaaaaaaa... ya bi tık daha koyu olsa pozitif diyeceğim kadar belirgin...bu ay ne garip geçiyor benim adıma

Hâlâ yumoş günün yani Mogişcim anlamadım? Bitmesi gerekmez miydi şimdiye kadar?

Hâlâ yumoş günün yani Mogişcim anlamadım? Bitmesi gerekmez miydi şimdiye kadar?
kız tam çıkıyordum gördüm mesajını...bacım ateşim henüz yükselmedi ve ov. testim poz. değil ama çok belirgin ...bende bişey anlamadım... o yüzden hala sıkı çalışıyoruz

Yuh yaaa allah korumuş canim. gerçek nasil ortaya çıktı ya
Ayni mahallede esimle ayni isimde biri varmis amcam geldi adamla konustu soyadini soruyor adam bilmiyor bilmeden neden geliyorsun dedi amcam sonra adam tarif edince baskasi oldugu ortaya cikti is yerleri falan uymuyor esimde garibim tanimiyorum diye beni inandirmaya calisti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…