ben adet günü ilişkiye de girdim de gelen yok daha :)
Eşim asker tayinciyiz cnm özel istemiyoruz. Allah yardımcın olsun :)paşa gönlün hangisini istiyorsa oku kuşum amaaaaaan....peki koleji niye düşünmüyorsun
Bilmiyorum cnm doktoru istemiş. Zararlı mi kiSekerr yuklemesini neden yspmislar tv de canan karatay hamile arkadaslar seker yuklemesi yaptirmayin cok tehlikeli diyor
İnsallah oynamiyordur canim ben biraktim test silinice bitsin bidaha almayacagimyaaa yemin ediyorum kaldırıp atasım geldi ama ahhh o merak yok mu...şimdiye kadar belli belirsiz çıkması lazımdı... ama gayet belirgin... vallahi vücudum oynuyor bana
Ben oyle duydum canim hani sende rahatsiz oldu deyince ondan mi diye dusundum insallah iyi olur arkadsinBilmiyorum cnm doktoru istemiş. Zararlı mi ki
yok artık...Allah korumuş bacımKizlar bugun kocayi bosuyordum gunduz bi adam geldi esimi sordu esim isteydi adami hic tanimiyorum neden soruyorsun dedim onenli bisey konusacagim dedi bende numarasi yok mu sende dedim yok dedi esimi bile tanimiyor hemen esimi aradim o da tanimiyor adama onemli ney dedim yuvamizi yikti esin dedi sok oldum nasil yani dedim sen oyle soyle esine dedi sonra baska birini ariyormus adam isimleri ayni olunca benim esim sanmis adam yuvamizi yikacakti ya bilmeden gelirmi insan
Seker komasina girecen kiz nasil 5 kasik atiyonben sabahlari kahvaltida bir fincan caya 5 kasik seker atarim cook sirin olur korktum ssimdi ama onu icmessem basim fena sekilde agriyo ogun hede butun gun
Yok bide esim vallahi tanimiyorum diyor bende tanimiyorsa adam seni niye soruyor diye atarlandim sonra gercek ortaya ciktida rahatladimyok artık...Allah korumuş bacım
Ins cnm insulinden korkuyor. Insulin bbege anne karnında anormal kilo aldırıyormus ve doğumdan sonra ani kilo kaybı nedeniyle tehlikeliymis. Allah korusun annemde de olunca dikkatimi çekti sizle paylaştım.Ben oyle duydum canim hani sende rahatsiz oldu deyince ondan mi diye dusundum insallah iyi olur arkadsin
Yuh yaaa allah korumuş canim. gerçek nasil ortaya çıktı yaYok bide esim vallahi tanimiyorum diyor bende tanimiyorsa adam seni niye soruyor diye atarlandim sonra gercek ortaya ciktida rahatladim
Kizlar bugun kocayi bosuyordum gunduz bi adam geldi esimi sordu esim isteydi adami hic tanimiyorum neden soruyorsun dedim onenli bisey konusacagim dedi bende numarasi yok mu sende dedim yok dedi esimi bile tanimiyor hemen esimi aradim o da tanimiyor adama onemli ney dedim yuvamizi yikti esin dedi sok oldum nasil yani dedim sen oyle soyle esine dedi sonra baska birini ariyormus adam isimleri ayni olunca benim esim sanmis adam yuvamizi yikacakti ya bilmeden gelirmi insan
Benim annemdede hamilelik sekeri cikmisti kardesimde insulin kullandi kardesim normal kiloda dogdu saglikli arkadasinda hamilelikte mi cikti once varmiydiIns cnm insulinden korkuyor. Insulin bbege anne karnında anormal kilo aldırıyormus ve doğumdan sonra ani kilo kaybı nedeniyle tehlikeliymis. Allah korusun annemde de olunca dikkatimi çekti sizle paylaştım.
ya ben bu ov. testleri ile napıcam yaaaaaaaaaaaaaaa... ya bi tık daha koyu olsa pozitif diyeceğim kadar belirgin...bu ay ne garip geçiyor benim adıma
kız tam çıkıyordum gördüm mesajını...bacım ateşim henüz yükselmedi ve ov. testim poz. değil ama çok belirgin ...bende bişey anlamadım... o yüzden hala sıkı çalışıyoruzHâlâ yumoş günün yani Mogişcim anlamadım? Bitmesi gerekmez miydi şimdiye kadar?
iyi geceler bacılar yarım burası cıvıldar yine...öperim
Canim kac cikti degerinv
vuslatım hamileyim canım çok teşekür ederim sana herşey için
Ayni mahallede esimle ayni isimde biri varmis amcam geldi adamla konustu soyadini soruyor adam bilmiyor bilmeden neden geliyorsun dedi amcam sonra adam tarif edince baskasi oldugu ortaya cikti is yerleri falan uymuyor esimde garibim tanimiyorum diye beni inandirmaya calistiYuh yaaa allah korumuş canim. gerçek nasil ortaya çıktı ya
Canim 2 yomurtan var boyle olmasi normalkız tam çıkıyordum gördüm mesajını...bacım ateşim henüz yükselmedi ve ov. testim poz. değil ama çok belirgin ...bende bişey anlamadım... o yüzden hala sıkı çalışıyoruz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?