2014 mayis,haziran,temmuz,agustos,eylul veya ekimde hamile kalmak isteyenler

bilemedimki kafam ccok karisdi yani tuylenme yok kilo yok gecikme yok eyer yuksekse neden bunlar yokyani kisiye gore deyisirmiki benim esimin kardesinin karisinda vardi prolaktin 5 6 ay adet olmuyordu hemde cook kiloluydu simdi dusmus kiloda gitmis yani bende neden bunlar yok.Benim gitdiyim erkek doktorda cook iyi doktor ona ulasmak cok zor hastasi cok oluyor.Ama busefer baska doktora gidicem

tatlım bende de tüylenme yok, gecikme yok, kilo desen hiç yok, 49 kiloyum çünkü :) ama infertil durum var yani bebiş olmuyor, en büyük belirtisi bu, prolaktini kesinlikle kontrol altına alman gerekiyor, yoksa olmaz

Teşekkür ederim canım benim, İnşallah hepimizin bebişleri en kısa zamanda gelsin inşallah:) Sen hiç stres yapma ama sen daha çok yenisin hayırlısıyla gelecektir inşallah bebişin, Evet canım bir daha gittiğinde 16 aydır korunmuyoruz dersen mecburen ilgilenecek. Ama bu dr da çok ilgisizmiş, çünkü hiç değilse rutin kontrol için muayene etmesi lazımdı. Neyse canım hayırlı haberlerini bekliyorum inşallah

tatlım bende de tüylenme yok, gecikme yok, kilo desen hiç yok, 49 kiloyum çünkü :) ama infertil durum var yani bebiş olmuyor, en büyük belirtisi bu, prolaktini kesinlikle kontrol altına alman gerekiyor, yoksa olmaz
eyer ekimde bebek olmasa regl olsam baska doktora gidicem hayirlisiyla

Hanımlar , geçmişi okuyarak geldim... Hakikaten batı geçmiş olan çok aramızda , hadi bebişler süprizler yapıp gelsinler bakalım , bizde coşalım burda hayırlısıylaaa

MINIKKUS1 canım bende vertigo hastasıyım... korkutmayım seni , ama baş dönmelerim başladığında günlerce sürebiliyor , ilaç kullanmıyorum şu anda malum bebek düşününce... o yüzden yataga yatarken , kalkarken çok dikkat edip ani hareketler yapmamaya çalışırım... spor yaptığında da sıkıntı çıkarabiliyor bu hastalık...yani ANİ HAREKETLERDEN SAKINMAK gerekiyor... bana kbb bunu söylemişti , nörolojiye yönlendirmişti... geçmiş olsun bakalım ama doktora görün...

o nedenle kan testimi devlette yaptırıp özele gideceğim çünkü ben ankaradayım ama devlet hastanesi sıfır, o dr. kadını hiç unutamıyorum öyle ilgisizdi ki, neyse işte tedavimi özelde yaptırıcam inşallah, devlet hastaneleri Allah a emanet çünkü

Şekerim hoşgeldin yaa , çok özlettin inan kiiii , inşaAllah tatilin çok güzel geçmiştir , prolaktin de düşüyor sen merak etme , en önemlisi kafa rahatlığı biliyorsun , e sen kafanı dağıttın da gelsin bebiş , o yüzden hayat sana güzel inşaAllah

bende 5 aylık evlıyım hala hamıle kalamadım yaa ..uff kasıma kadar olmazsa klomen+aşılama ıstıycem hayırlısı ınsllh..
Canım daha yeni evlimişsin olur aşılamayıda bir sene geçince istiyolar ama hayırlısı olsun

benim bat 3 ekim kuşum ama benim yumoşlar sanırım yeni çatladı çünkü ateş ufak ufak artışa geçti...adette sarkabilir yani
iki yumoş vardı cnm gec ısının yukselmesı ondandır belki.benim meryem suresi 3 ekimde bitiyor 41 günü tamamlamıs oluyorum...hadı bakalım senın kısmetınede okuyorum :) mevla nasıp edecek inş..dün aksam aklıma şöyle birşey geldi etkisi olmusmudur bılmıyorum.gecen ay bende mantar olmustu eşim ve ben 1 adet ilaç içmiştik.belkide mantara bağlı bir sorunumuz vardı ıkımızınde ilaç iyi gelmıs olabılır dıe dusundum bu ay...nette okumustum kadınlar vajına girişine viks suruyorlarmıs yada viks buharına oturuyorlarmıs iltihap varsa yumurtalıklarda iyi geliyormus dıe..ben gectıgımız döngümde maydanoz süt buharının yanı sıra viks buharıda yaptım birkaç kez :) ne duysam yapar olmustum valla..hergunde bırkactane kuru incir yemiştim.bunları yumurta dönemine kadar yaptım sadece.etkisi oldumu bılmıyorum,belki sebep oldu belkide denk geldı bilinmez.ayaklarımda aşırı yanma olurdu hep..ama son ay hiç yanma olmadı.hatta bat günüme 1-2 hafta kala ayaklarım buz gibi olmustu üşüyordu.canım merak ettıgım bır sey var sen ates işlerinden anlıyorsun.arada sabah ates olcumu yapıyorum yıne,bazı sabah 36.6 olan ısı bazı sabah 36.4 falan cıkıyor..hamıle oldugum halde düşük degılmı bu ısı? neden boyle acaba bılemedım..

yani düşünüyorum düşünüyorum bir çözüm istiyorm şu stresten korunmanın yolları yokmu; çocuktan bile korunma yolu var bunun yok mu yawww

yok yok benimde eşimin işi aile işi stresi de bize yansıyor bu ay bunalma noktasına geldim beynim başım boşa dönmüyor gerçekten zor para hiç bi şey değil ev halı pencere hiç biri huzurdan sağlıktan önemli değil önce huzuru sağlamayı bilicez işe güce sabretmeyi sonra bebiş onları üzmeye hakkımız yok ki

selam kızlar nasılsınız yine bir pazartesi işleri güçleri çookk olan var mı
öyle çokki işlerim sabah hastayım yalanını uydurup işe gelmemeyi düşündüm sonra dedim nereye kadar kaçacan
çok alemsin arkadaşım bende hiç düşünmemeiş değilim ama işte keşke idare edilebilsek ama nerdeuğraş dur hele pazartesiler hele erken kalkamka ne kadar ağır geliyor

Evet telden girmek isteyince giremiyordum cts akşamından beri.

can arkadaşım benim,ben de sizleri çok çok özledim, yazdıkların ferahlamam da en büyük neden. Mevlam görelim neyler, neylerse güzel eyler şüphesiz :) hayat bize güzel olacak inşallah Rabbim evimizin neşelerini versinde sağlık sıhhat versin bize sevdiklerimize halledilemeyecek şey yok herhalde,her şeyin üstesinden gelebiliriz,Allah hepimize güç kuvvet versin inşallah

Kızlar yardima ihtiyacim var benim bat hep 30 da olurdu bir yıldır 28 de oluyordu en son 30 oldu hatta hamile umidim olmustu şimdi ov hesaplamami neye göre hesapliycam bugün ince beyaz akinti basladi çarşamba ya kadar ilişki siz doktor a gitcem kontrol için ya buayi kaçırır sam

canım rabbim şifasını versin ilerlemeden hafifleyerek geçsin bu hastalık inşallah benim yatıp kalkarken ani harekette değil sabitken oluyor mesela yolda araç bekliyordum oldu dün oturup sabit bi yere bakarken oldu tüm oda gidiyor sanki ileriye şimdide biraz sersemlik var üstümde annem stresten diyor ama ben tansiyondan korkuyorum yine de kontrollerimi olacağım

Amiiiin güzelim benim , amiiiinnn....En önemlisi moral şüphesiz, morallerimiz yüksek olsun hep inşaAllah , Bakalım ben ne olacağım , dün pozitifti ovulasyonum ... Çalışma da oldu , bakalım bugün nasıl çıkacak, onu heyecanla bekliyorum...zamanı gelsin diye...ama çokta işim var , bulaşık , yemek , evi süpüreceğim , bugün geç kaldım hayli

Canım dediğim hareketler tetikliyor ve ondan sonra bazen günlerce nereye bakarsam bakayım , gözlerimi de kapatsam her yer dönüyor.. ama senin gelip geçiyormuş , Rabbim şifa versin , yine de baktır kuzucum , amiiiin bu arada

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…