benimde 38 çıktı 7 eylülde 15 gün oldu başlayalı düşmüştür belki diye baya hevesliyim bu ay için ama bakalım bekleyip göreceğiz bana da dostinex in sekizlisini verdi haftada iki defa alıyorum birer tablet sana nasıl kulandırdı drCanım benim de prolaktinim yaklaşık 3 ay önce baktırdığımda 46 çıkmıştı, Dr 8 lik dostinex verdi ancak ben de 4 tanesini içtim bir ay sonra ölçtürdüm 0.076 olmuş çok düşmüştü. Merak etme yani canım düzenli ilaç kullanımıyla düşüyor. Sonra ayda bir hep ölçtürdüm hep düşük çıktı. Çok geçmiş olsun canım ama içini ferah tut.
kuzum hakkında hayırlısı...inş sorun çıkmadan atlatırsınGÜNAYDIN KIZLAR
Ben pazar günü yine kırmızı kartı gördüm bu ay da oyun dışıyım
yarın akşam üstü yeni dr uma kontrole gidiyorum pek bi heyecanlıyım şimdiden telefonda oldukça detaylı konuştuk rahim filmi çekilecek en önemlisi o dedianestezili olacakmış, çektirenler var mı ???? tüplerde tıkanıklık varsa bazen bu yolla bile açılabiliyormuş fikri olan ????
kiz sana bed dua edeyimiiidoğru canımcım en iyisi bekleyeyim ne kaldı ki akşama görmesem kırmızıları ohh derim ama geçiş dönemlerinde bende 2 gün sarkıyor o da var bakalım :)
olmaz mı birde üstüne üstlük sekreterimiz kaçtısabah ofisi açmış anahtarları bırakıp gitmiş kapı baca açık kasa anahtarı ortada cinnetin eşiğindeyim !!!!!!!!!!!!!!
Kuzu benim bata 7 gün var. Ayak sorunu bende bir kaç gündür var yalnız üşümesi.
evet heyecanlı bir bekleyiş vardır eminim ama bekleyebilirsen yarın da bekle bence daha garanti olur:)daha bugün batım onu bekleyeyim diyorum ama çok stresliyim ben
İnşallah bende 8 lik kullanıyorun. pazartesi perşembe yarım yarım.bende ölçtürücem bakalım reglinin 3. günü tekrar, umarım biraz da olsa düşmüştür. yaaa çok teşekkür ederim, böyle söyleyince siz ferahlıyorum gerçekten :)Canım benim de prolaktinim yaklaşık 3 ay önce baktırdığımda 46 çıkmıştı, Dr 8 lik dostinex verdi ancak ben de 4 tanesini içtim bir ay sonra ölçtürdüm 0.076 olmuş çok düşmüştü. Merak etme yani canım düzenli ilaç kullanımıyla düşüyor. Sonra ayda bir hep ölçtürdüm hep düşük çıktı. Çok geçmiş olsun canım ama içini ferah tut.
ERKEN ÖĞRENİLEN TESTLRRDEN YAPSANA KUZUMdaha bugün batım onu bekleyeyim diyorum ama çok stresliyim ben
kızlar nasılsınız benim işler çok yoğun bundan sonra da öyle olacak gibi geliyor akşam da girmeye çalıştım ama sitede birşey varya zor giriliyorMINIKKUS1 ne oldu sana baş dönmesi sıkıntı çıkarıor sanırım sana
kuşum geçmiş olsun bir an önce doktora lütfenAYYY RESMEN SORUMSUZLUK YAZIKİNSANLAR KAFAYI YEMİŞ YAA CİNNET YOK YOK GEÇTİ GİTTİ BAK STRES YAPMIYORUZ YAPMAMAYA ÇALIŞIYORUZ
canım benim çok şükür iyiym birazda olsa kendime geldi, tatilin kötüsü olmazmış :) sen nasılsın var mı çalışmalar :) Aminnnn Allah hepimizin yardımcısı olsun, kullanıyorum dostinex i. bakalım ne kadar düşmüş hepimiz göreceğiz.aynen bende dikkat ediyorum ne çok sevdiğim incir ne de maden suyu soda.bende içerdim çok.çok ta önemli değil, yemez içmeyiveririz.düşsün de şu prl inşallah. ondan sonra tedavim neyse ona göre bir yol izleyeceğim. bakalım inşallah.şekrcim nasılsın inşaallah ilaçlar iyi gelecek ve bol bol yumurtalar gelecek:) rahim filminin temiz çıkması çok iyi olmuş Allah hepimizn yardımcısı olsun, dostinex güçlü bir ilaçmış bence kısa zamanda düşer bir de prolaktini artıran şeyler yememeye dikkat edelim ben hergün maden suyu içerdim şimdi elimi bile süremiyorum bebişler gelsinde yemeyiveririz bir süre
hiç stres yapma,dert te yapma Allahım ol desin olsun inşallah. beklemek en sancılı süreç,bu topictekilerin en muzdarip olduğu şeydaha bugün batım onu bekleyeyim diyorum ama çok stresliyim ben
Rica ederim canım, benim de senin gibiydi 28 gnde bir adet oluyordum düzensizliğim olmuyordu. Yani hiç belirti yoktu bende de, stres bu hormonun yükselmesine neden oluyormuş, Hiç bir şeyi stres yapma canım söylemesi kolay biliyorum ama insan kendine zarar veriyor. En önemli olan şey senin sağlığın akışına bırakalım her şeyi stres yok:) Dr benim halimi görünce (sürekli ağlayan birini) stres vücudunu üremeye kapatır, senin prolaktinini ölçtürelim dedi öyle çıktı benim ki:) sonra da hiçbir şeyi stres yapmamaya çalıştımİnşallah bende 8 lik kullanıyorun. pazartesi perşembe yarım yarım.bende ölçtürücem bakalım reglinin 3. günü tekrar, umarım biraz da olsa düşmüştür. yaaa çok teşekkür ederim, böyle söyleyince siz ferahlıyorum gerçekten :)
canım 38 çok yüksek değil belki de sıfırlanmıştır bile, bana dr. pazartesi perşembe yarım kullan dedi ki benimki çok çok yüksek.anlamadım valla.ilaç çok etkiliymiş yalnız.benimde 38 çıktı 7 eylülde 15 gün oldu başlayalı düşmüştür belki diye baya hevesliyim bu ay için ama bakalım bekleyip göreceğiz bana da dostinex in sekizlisini verdi haftada iki defa alıyorum birer tablet sana nasıl kulandırdı dr
kuşum geçmiş olsun bir an önce doktora lütfen
iyi kuzum sen nasılsın miniğin nasılanne adayları nasılsınız bugun? batı yaklasmıs olanlar kımler meraktayım
arkadaşların dediği gibi bende kulaktan olduğunu düşünüyorum .... babamında başına böyle bişey gelmişti ve orta kulakta sıkıntı çıktı...malum vücudun denge merkezi orta kulakta....kbb ye git kuşummogamimm sağol gidiciimm tez zamanda canımı sıkıyor bu iş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?