2014 mayis,haziran,temmuz,agustos,eylul veya ekimde hamile kalmak isteyenler

bebişler gelsin onlarla birlikte yer içeriz inşaallah; yalnız bu kadar yüksek prolaktine düzenli adet olman çok güzel benim düzensizdi mesela, bende iyi işte çalışıyoruz yalnz bu ay ovü yapmıyourm bana kalsa belki ben yapardımda eşim onlar daha çok strese sokuyor seni dedi ve aldırmadı bu ay; eğer bu ay döngüm 40 gün olursa ovü 30 eylül olacak ama 44 gün olursa ovü 4-5 ekim olacak o da bayrama geliyor; sanki bu ara yumurtluyor gibiyim çünkü bacaklarım ve göğüslerim ağrıyor yani şekercim benim işim çok karışık Allah bir düzlüğe çıkarır elbet bizlere debundan verir

canım çok yüksek bir değer bu.prolaktini yüksek olan kişi hamile kalamaz bu değer düşmeden.çünkü yumurtası çatlamaz ve döllenme olmaz.önce bu değeri düşürecek ilaç vermeliler.adet gecikmeside bundan kaynaklı olabilir. bence tekrar baktır veya Dr.unu değiştir. bayan dr. ilaç vermedimi?

kolay gelsin kaygılıcım sorma bizim işler de öyle gelip gidip soru soranda cabası amaaan olur gider işler kafaya takmaya gelmez

yalnız dr işini erteleme kaygılıcım baş dönmesi sadece stresten de olabilir ama Allah korusun sana zarar gelmesin

Canım bana perşembe ve cuma haftada iki dedi doktor, 8 li verdi ama ben 4 tane kullandım sonra ölçtürdüm çok düşmüştü, başka bir dr a daha gitmiştim ben senin ki çok yüksek değilmiş 4lü yeterdi dedi, sonra 3 defa daha ölçtürdüm hep düşük çıktı ama izlemeye devam ediyorum 1 ay aralıklarla ölçtürüyorum. Canım senin de düşmüştür bence çünkü benimkinden de düşük senin değer bence ölçtür istersen bir ara, geçmiş olsun cnm, buarada dostinex kullanırken değer düşüp hamile kalanlar bile var:)

işim ve işverenimde çok stresli.masa başı olmasına rağmen. valla nasıl olacak bilmiyorum olmalı.yapmak zorundayım.azıcıkta olsa geniş olmalıyım. :) iyi olacak inşallah :) eşimde uzakta o da bir stres, işim böyle, eeee şimdi çocuk işi çıktı, diyorum ya vardır Rabbimin de benim için bir planı. hayırlısıyla vaktinde saatinde gelsin inşallah :)

inşallah tatlım inşallah, evet işte bende buna şaşırdım, bu kadar yüksek prl ye nasıl bu kadar düzenli olur? infertil duruma neden olması benimkinin belirtisiymiş. ayyyy hadi inşallah. bayramı iyi değerlenedirin kuzum. ekimde de biz senin için bayram yaparız inşallah.evet evet Allah bir hale yola koyar heralde :)

canım 38 çok yüksek değil belki de sıfırlanmıştır bile, bana dr. pazartesi perşembe yarım kullan dedi ki benimki çok çok yüksek.anlamadım valla.ilaç çok etkiliymiş yalnız.
daha önce 36 çıkmıştı o zaman doktor bana sana olduğu gibi yarım vermişti ama o zaman çocuk düşünmüyorduk düzene girsin diye vermişti bakalım şimdi hafta da iki tablet verdi ama o ilacı aldığımdan beri kabızım hayatımda ilk defa kabız oldum ve midem bulandı hep, evet ilaç çok güçlüymüş bakalım hayırlsı peki sana bunu içerken korun dedi mi

Canım benim de aynen öyle, iş ortamım ve işim çok stresli, iş ortamım da çok huzursuz. Ayrıca son 6 aydır başıma gelmeyen kalmadı, çok zor dönemler geçirdim. Ama buna da çok şükür şimdi yavaş yavaş kendime geliyorum. Aynen canım Rabbimim var bizimle ilgili planları, Hayırlısıyla inşallah Allah'ım aratmadan göndersin :)

yalnız dr işini erteleme kaygılıcım baş dönmesi sadece stresten de olabilir ama Allah korusun sana zarar gelmesin

kolay gelsin canım allah işimizi gücümüzü zorlaştırmasın :) evet stresten olabilir tansiyonda tehlikeli hepsi tehlikeli yarın öbürgün en geç h sonu gitmeye çalışacağım

yok valla korunun falan hiç bir şey demedi, çünkü sordum ben hemen düşer mi dedim yok dedi düşmez, zaten ağzının ucuyla sorulara yanıt veriyordu, sonuca ayrı dr. a ayrı sinirlendim.dudağımı ısırmıştım hatırlıyorum kanamıştı.ama bu ilacı kullanırken hamiş olanlar var, hatta amerikadaki bir arkadaşım var, bunu kullanırken hamiş oldu.

geçmişi okuyamadım sen dostinex kullanırken çocuk düşünmüyor muydun ne durumdasın Allah hepimizn gönülünün muradını versin bakalım inşaallah olur bende umutluyum ama kısmet tabi bu işler Rabbim biliyor hayırlı zamanda verir inşaallah hepimize:) ya burda devlet hastanesi doktoru sıkıntılı biraz biz 3 aydan beri deniyoruz diye bakmak istemiyor şimdi gitsem kızar yani test istiyorum diye sinir oluyorum gidemiyorum o yüzden sanki kendi cebinden çıkıyor masraflar

Allah ım dermansız dert vermesinde bir şekilde yoluna girer inşallah herşey :) bekliyoruz bakalım Allha ım ne zaman gönderecek evimizin neşesini

ayy siz böyle söyleyince umutlanıorum acaba diyorum daha önce gittiğim doktora değilde diğerine gidip kan verip yumoş varmı baktırsam dicem ama bizim doktorlar da bakar mı ona bilmem cumartes günü özelde bir doktor var eşime dedim gidelim ölçtürelim hem bir muayene olayım diye yok dedi bu ay böyle stressiz doktorsuz akışında geçsin dedi bakalım bekliyoruz o akışın sonucunu:)

kolay gelsin canım allah işimizi gücümüzü zorlaştırmasın :) evet stresten olabilir tansiyonda tehlikeli hepsi tehlikeli yarın öbürgün en geç h sonu gitmeye çalışacağım
yani düşünüyorum düşünüyorum bir çözüm istiyorm şu stresten korunmanın yolları yokmu; çocuktan bile korunma yolu var bunun yok mu yawww

Canım biz hayırlısıyla 9 aydır bebek istiyoruz. Bu süre zarfında 5 defa dr a gittim. Hormonlarımdan sadece prolaktin sorunlu çıktı o da dostinexle düzeldi ama bende rahim içi polip vardı. Cuma günü aldırdım. Bakalım hayırlısı artık. İnşallah canım ben de hep umutluyum zaten:)
Ben sinir oluyorum bu devlet hastanesinin rahatlıklarına, Canım olmadı dr a geçen gün göğsümden sıvı geldiğini farkettim dersen kesin yapar testi:) napalım bizi buna zorluyorlar

şimdilik bir aksilik yok gibi cnm.agrım sızım azaldı tek sorun kabızlık ve gazz.senin ne kadar kaldı bata canım varmı farklı hıssettıgın bırseyler
benim bat 3 ekim kuşum ama benim yumoşlar sanırım yeni çatladı çünkü ateş ufak ufak artışa geçti...adette sarkabilir yani

ya sorma bir yıl korunmasız ilişkiden sonra gel diyorlar ben 16 aylık evliyim 3 aydır istiyoruz deyince kzıyor gittiğim için aynen yalan söyleyip hiç korunmadık demek var yani zorluyor beni buna; o gün bana ultrasonla bile bakmadı yahu gelmişim odana sonuç gösteriyorum al ultrasonla bak odanda yani cihaz Allah insaf versin bu insanlara, Tatlım düşmüş senin prolaktin ne güzel artık çıkmıyor bu da güzel bebiş de gelsin en kısa zamanda inşaallah

o zaman bu ay dediğin gibi akışına bırak, sonra da inşallah bu ay hamiş olursun ama şayet olmadı, dr. a gider kan testi yaptırır ve diğer muayenelerini de olup rahat edersin. o zaman akışına bırakmak inan daha kolay oluyor.ben mesela sadece bekliyorum ve tedavimi oluyorum.zamanı gelsin bebiş gelsin diye :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…