okudum maşallah tatlım maşallah tabiii yeni çatlamış olması muhtemel,çalışmalara devam ediyorsun sanıyorum :) iyi bir çalışanda sendeinLovely35 ve sen oldukça iyi çalıştınız.onada söyledim. Rabbim meyvenizi verecek inşallah :) tatil iyiydi biraz daha toparladım kendimi ve işe verdim şu anda , yığılmış işler resmen, bende 30 unda tekrar kana bakılacak prl ne durumda diye? estradiol ve fsh ı da merak ediyorum tabii :)
var canım belırtı de ben cok yasadım bu bekleyıslerı ınsan kendını çok dınlıo ve herseyı gebelıge yoruyosun pozıtıfı gormeden hamıleyım dıyemem ama belırtı var mı varAyyyy inşallah güzel haberler verirsin bize...peki var mı bi belirti
anam moda sokmayın beni sonra ikinin birini alacam o olacakvuhuuuuuuuuuu , ikizler mi geliyooorrr
ınsallahhhhh oyle gelırım gercı yoksa da uzulmuycem onumuzdekı aylara bakarızHadi hayırlı haberlerle gel inşaAllaaahh
neden acaba neden silikleşmiyor yoksa yoksa geldimi bebiş acaba sonundagideyim de bi ov. testi yapayım ....taktım ben niye silikleşmiyor yahu
umarım bebiş yapıyordur bacımvar canım belırtı de ben cok yasadım bu bekleyıslerı ınsan kendını çok dınlıo ve herseyı gebelıge yoruyosun pozıtıfı gormeden hamıleyım dıyemem ama belırtı var mı var
olsun geç olsun da güç olmasın demiii:) ya öyle gelgitler yaşıyorum vesveselerle boğuşuyorum ama Allaha şükür siizinle konuşmak beni rahatlatıyor Allah razı olsun; ama o bebişler bir gelsin öpüp koklayacağımmmm ooohh missssOlsun kuzum , üzülme sakın, Rabbim doğru zamanda verecektir inşaAllah...
kıyamam kuzum yaa , hakikaten Rabbim sabır versin sana , hiç kolay değldir o kadar beklemek ama sende kendine bir sürü meşgale bul kafana takmamaya çalış e mi , zaten uzun suren regl dönemin daha da uzamasın
2 yumurta var ya snırım ondanneden acaba neden silikleşmiyor yoksa yoksa geldimi bebiş acaba sonunda
2 yumurta var ya snırım ondan
arkadaşın daha vakti varmış demekki, bat a da var daha, kırmızılarda gelmedi, umut her daim var işte, sen elinden geleni yaptın yapıyorsun gerisi Allah a kalmış, en hayırlısı neyse o olsun hakkında :)T'yi koyu gördükten sonra sabah akşam ama önemli olan allahın nasip etmesi. Arkadaşımda yumurtanın çatladığı güne denk getirdi adete kadar günaşırı çalıştı ama adet oldu 2 gün önce.
bacım hakkaten bi tık daha koyu olsa poz. derdim o derece belirgin ama şimdi gidip bi daha yapacağım lakin daha yeni yumurtladığımı düşünüyorum 2 taneler ya herhalde o yüzden
arkadaşın daha vakti varmış demekki, bat a da var daha, kırmızılarda gelmedi, umut her daim var işte, sen elinden geleni yaptın yapıyorsun gerisi Allah a kalmış, en hayırlısı neyse o olsun hakkında :)
sanırım olması gereken yavaş yavaş silinmesi canım, çünkü ben 2 ay yaptım ya hani bu ovü. testini. koyulaşıyordu evet ama ertesi gün hiç çıkmıyordu, yani bana göre çatlamıyordu, prl yüzünden muhtemelenBenim hep yumurtlamadan sonra t silik çıkıyor tam mı silinmesi gerekiyor?
kuşum benim sadece birgün poz. oluyo ve sonraki gün hayalet çizgi gibi çıkıyordu ama bu ay düne kadar çok belirgin gitti...az evvel yaptım yavaş yavaş daha silik hale gelmeye başlamış... zaten ateşimde artmaya başladı...o yüzden kızlara da sana diyorum poz. gördükten sonra hemen bırakmayın çalışmayı en az 1 hafta daha devam...umarım tekrar gerek kalmaz...Benim hep yumurtlamadan sonra t silik çıkıyor tam mı silinmesi gerekiyor?
inanma ona bizim kızlarda yaptı eline geldi rahim ağzı ama hamile çıktılarkızlar ben biraz şu işleri toparlayayım 5 e doğru yanınıza gelirim yine öpüyorum hepinizi yalnız şu vaji kontorolü yapanlardan cevap gelmedi tecrübelerinizi yazıverseniz lütfennnn
Hakkaten yaaaaa başıma dert oldu eşşoğlular.... yap gitsin içinde kalmasın kuşum...merak çok lanet bişey yaa insanı fare gibi kemiriyorinsanında yumurtaları çok olunca bi başka oluyor yahuu bizim tavuk çift sarılı bi fortel mi yapsan bi iki gün sonra da predictor mü yapsan ya çok umutlandım :) hayırlısıyla inşallah
Katılıyorum kuzum bakalım benimki nasıl çıkacak bugünkuşum benim sadece birgün poz. oluyo ve sonraki gün hayalet çizgi gibi çıkıyordu ama bu ay düne kadar çok belirgin gitti...az evvel yaptım yavaş yavaş daha silik hale gelmeye başlamış... zaten ateşimde artmaya başladı...o yüzden kızlara da sana diyorum poz. gördükten sonra hemen bırakmayın çalışmayı en az 1 hafta daha devam...umarım tekrar gerek kalmaz...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?