2014 mayis,haziran,temmuz,agustos,eylul veya ekimde hamile kalmak isteyenler

T'yi koyu gördükten sonra sabah akşam ama önemli olan allahın nasip etmesi. Arkadaşımda yumurtanın çatladığı güne denk getirdi adete kadar günaşırı çalıştı ama adet oldu 2 gün önce.

Ayyyy inşallah güzel haberler verirsin bize...peki var mı bi belirti
var canım belırtı de ben cok yasadım bu bekleyıslerı ınsan kendını çok dınlıo ve herseyı gebelıge yoruyosun pozıtıfı gormeden hamıleyım dıyemem ama belırtı var mı var

var canım belırtı de ben cok yasadım bu bekleyıslerı ınsan kendını çok dınlıo ve herseyı gebelıge yoruyosun pozıtıfı gormeden hamıleyım dıyemem ama belırtı var mı var
umarım bebiş yapıyordur bacım

olsun geç olsun da güç olmasın demiii:) ya öyle gelgitler yaşıyorum vesveselerle boğuşuyorum ama Allaha şükür siizinle konuşmak beni rahatlatıyor Allah razı olsun; ama o bebişler bir gelsin öpüp koklayacağımmmm ooohh missss

T'yi koyu gördükten sonra sabah akşam ama önemli olan allahın nasip etmesi. Arkadaşımda yumurtanın çatladığı güne denk getirdi adete kadar günaşırı çalıştı ama adet oldu 2 gün önce.
arkadaşın daha vakti varmış demekki, bat a da var daha, kırmızılarda gelmedi, umut her daim var işte, sen elinden geleni yaptın yapıyorsun gerisi Allah a kalmış, en hayırlısı neyse o olsun hakkında :)

kızlar ben biraz şu işleri toparlayayım 5 e doğru yanınıza gelirim yine öpüyorum hepinizi yalnız şu vaji kontorolü yapanlardan cevap gelmedi tecrübelerinizi yazıverseniz lütfennnn

bacım hakkaten bi tık daha koyu olsa poz. derdim o derece belirgin ama şimdi gidip bi daha yapacağım lakin daha yeni yumurtladığımı düşünüyorum 2 taneler ya herhalde o yüzden

insanında yumurtaları çok olunca bi başka oluyor yahuu bizim tavuk çift sarılı bi fortel mi yapsan bi iki gün sonra da predictor mü yapsan ya çok umutlandım :) hayırlısıyla inşallah

arkadaşın daha vakti varmış demekki, bat a da var daha, kırmızılarda gelmedi, umut her daim var işte, sen elinden geleni yaptın yapıyorsun gerisi Allah a kalmış, en hayırlısı neyse o olsun hakkında :)

Amin canım hayırlısı neyse o olsun hepimizin hakkında. Olmazsa da vardır bir bildiği olursada vardır.

Benim hep yumurtlamadan sonra t silik çıkıyor tam mı silinmesi gerekiyor?
sanırım olması gereken yavaş yavaş silinmesi canım, çünkü ben 2 ay yaptım ya hani bu ovü. testini. koyulaşıyordu evet ama ertesi gün hiç çıkmıyordu, yani bana göre çatlamıyordu, prl yüzünden muhtemelen bu nedenle esas olan bana göre yayvaş yavaş silikleşmesi..

Benim hep yumurtlamadan sonra t silik çıkıyor tam mı silinmesi gerekiyor?
kuşum benim sadece birgün poz. oluyo ve sonraki gün hayalet çizgi gibi çıkıyordu ama bu ay düne kadar çok belirgin gitti...az evvel yaptım yavaş yavaş daha silik hale gelmeye başlamış... zaten ateşimde artmaya başladı...o yüzden kızlara da sana diyorum poz. gördükten sonra hemen bırakmayın çalışmayı en az 1 hafta daha devam...umarım tekrar gerek kalmaz...

kızlar ben biraz şu işleri toparlayayım 5 e doğru yanınıza gelirim yine öpüyorum hepinizi yalnız şu vaji kontorolü yapanlardan cevap gelmedi tecrübelerinizi yazıverseniz lütfennnn
inanma ona bizim kızlarda yaptı eline geldi rahim ağzı ama hamile çıktılar

insanında yumurtaları çok olunca bi başka oluyor yahuu bizim tavuk çift sarılı bi fortel mi yapsan bi iki gün sonra da predictor mü yapsan ya çok umutlandım :) hayırlısıyla inşallah
Hakkaten yaaaaa başıma dert oldu eşşoğlular.... yap gitsin içinde kalmasın kuşum...merak çok lanet bişey yaa insanı fare gibi kemiriyor

Batı beklemek nekadar zor yahu dr yumurtan büyümemiş yinede ümidimi kesme dedi böle olunca yine ümitlendim ya olursa diye

Katılıyorum kuzum bakalım benimki nasıl çıkacak bugün

Kizlarr adet olmadimm halaa adet olacak gibi degilim ince ince kasik agrim varr bu ay ne kadar cok adet geciken var mevsim gecisindeyiz ondanmi acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…