- 7 Eylül 2014
- 1.507
- 1.413
- 198
kuşum hayırlısı olsun...Allaha bırak zamanı gelecek elbet...yeni bat alayım
Lovely35 inşallah bu batta gelmez kırmızılar göğüs hassasiyeti sende olmayabilir ama diğer belirtiler hamiş olduğun şüphesini arttırıyor, yaaa umut vermek değil ama ama ben çok umutluyum bu ay senden inşallah olur inşallah :)
kuşum iyiyim... bu ay iki yumoşum varmış doktorum söyledi hatta çatlamak üzereler dedi biri sağ biri solda ama bunu söyleyeli 4 gün oldu sanırım daha yeni çatladı...ov. testlerim hala belirgin...bata da 11 gün var...bekliyorum yani...sen nasılsın bebeğim nasıldı tatilMogami canım hocam sen nasılsın :) çok özledim sizleri sabah koştum geldim valla hemen, bat yakınmı? gün aşırı devam herhalde? maşallah ekim anneleri pek çok olacak hissediyorum, çünkü doğa bile değişiyor eminim hamiş ekim kasımda patlama yapacak
ınsallah bu ay guzel haberı alıursın cnm cok sevındım yumurtalarınakuşum iyiyim... bu ay iki yumoşum varmış doktorum söyledi hatta çatlamak üzereler dedi biri sağ biri solda ama bunu söyleyeli 5 gün oldu sanırım daha yeni çatladı...ov. testlerim hala belirgin...bata da 11 gün var...bekliyorum yani...sen nasılsın bebeğim nasıldı tatil
Olsun kuzum , üzülme sakın, Rabbim doğru zamanda verecektir inşaAllah...0.100 den küçük değer o derece hamile değilim yani
kıyamam kuzum yaa , hakikaten Rabbim sabır versin sana , hiç kolay değldir o kadar beklemek ama sende kendine bir sürü meşgale bul kafana takmamaya çalış e mi , zaten uzun suren regl dönemin daha da uzamasınçalışıyoruz çok şkür aslında böyle meraklara girmek istemiyorum son güne kadar düzenli çalışıp 44. günüme kadar beklemek niyetindeyim çünkü 44'ü bulduğu zamn çok oldu batın Allah dayanmam için bana güç versin daha 26 gün var yani az değil ki siz bir daha çocuk yaparsınız o zamana
KAÇ YAŞINDASIN Kİ 3 4 SENEDE SONRADA ÇOCUK BAKIMI ZOR OLACAK KI NE KADAR BEKLERSEN O KADAR KOLAY BAKIMI DESELER HEPİMİZ BEKLERİZ :)Cocuk bakmak zor uc dort sene bekleyelim dio
kuzum Allah razı olsun...umarım bi işe yarar...ınsallah bu ay guzel haberı alıursın cnm cok sevındım yumurtalarına
yarar allahın ıznıyle ıcını ferah tut bız de beklemedeyız cumartesı test yapıp öğrencez var mı yok mukuzum Allah razı olsun...umarım bi işe yarar...
Ayyyy inşallah güzel haberler verirsin bize...peki var mı bi belirtiyarar allahın ıznıyle ıcını ferah tut bız de beklemedeyız cumartesı test yapıp öğrencez var mı yok mu
okudum maşallah tatlım maşallah tabiii yeni çatlamış olması muhtemel,çalışmalara devam ediyorsun sanıyorum :) iyi bir çalışanda sendeinkuşum iyiyim... bu ay iki yumoşum varmış doktorum söyledi hatta çatlamak üzereler dedi biri sağ biri solda ama bunu söyleyeli 5 gün oldu sanırım daha yeni çatladı...ov. testlerim hala belirgin...bata da 11 gün var...bekliyorum yani...sen nasılsın bebeğim nasıldı tatil
Hadi hayırlı haberlerle gel inşaAllaaahhyarar allahın ıznıyle ıcını ferah tut bız de beklemedeyız cumartesı test yapıp öğrencez var mı yok mu
umarım normal seviyesine düşmüştür canım...ben hala çalışmalara devam ediyorum gün aşırıya döndüm...pööfff az evvel öyle bi kasık sancım oldu ki resmen akciğerime kadar çekildi içimden sinirlerokudum maşallah tatlım maşallah tabiii yeni çatlamış olması muhtemel,çalışmalara devam ediyorsun sanıyorum :) iyi bir çalışanda sendeinLovely35 ve sen oldukça iyi çalıştınız.onada söyledim. Rabbim meyvenizi verecek inşallah :) tatil iyiydi biraz daha toparladım kendimi ve işe verdim şu anda , yığılmış işler resmen, bende 30 unda tekrar kana bakılacak prl ne durumda diye? estradiol ve fsh ı da merak ediyorum tabii :)
gideyim de bi ov. testi yapayım ....taktım ben niye silikleşmiyor yahu
Yap bakalım kuşum , benimkine daha var yarım saat kadar... Kafana takma sakın iki yumuş oldu diye öyledir onlaaargideyim de bi ov. testi yapayım ....taktım ben niye silikleşmiyor yahu
vuhuuuuuuuuuu , ikizler mi geliyooorrrumarım normal seviyesine düşmüştür canım...ben hala çalışmalara devam ediyorum gün aşırıya döndüm...pööfff az evvel öyle bi kasık sancım oldu ki resmen akciğerime kadar çekildi içimden sinirler
amiiiinnnnn hepimizi inşaallah; şekerimizin kaynağı hep birlikte hamiş sohbetleri beklesin bizi o zaman sohbet nedir görsün işte topik burdaki kadınların içinde hamiş sohbeti patlayacak bir volkan olarak bekliyorilahi @memure Rabbim tez vakitte sağlıcakla bebişine kavuştursun seni :)
Süpersinneee silikleşmiyor mu neee 6 gün önceden hamile olduğunu öprenenlere adaymış mısın neeee adet gününde kan değerinin 500leri görmesiyle ikiz olduğu anlaşılabilir miymiş nen en eneee
bacım hakkaten bi tık daha koyu olsa poz. derdim o derece belirgin ama şimdi gidip bi daha yapacağım lakin daha yeni yumurtladığımı düşünüyorum 2 taneler ya herhalde o yüzdenneee silikleşmiyor mu neee 6 gün önceden hamile olduğunu öprenenlere adaymış mısın neeee adet gününde kan değerinin 500leri görmesiyle ikiz olduğu anlaşılabilir miymiş nen en eneee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?