2014 mayis,haziran,temmuz,agustos,eylul veya ekimde hamile kalmak isteyenler

ben 3 aylik evliyim 2 ay once doktora gittim hamile kalirsin ama zor olur uzun surer demisti iki tarafli polistik over ve rahim tersligi vardi bu ay 7 gun sogan suyu yaptim gecen hafta idrar yollari enfekaiyonundan acile gittim ve hamileymisim 4 haftalik hiic umudunuzu yitirmeyin kizlar rabbim ol desin yeter ki.... kizlar acaba bendede aynisi olurmu yaa bunlari duydukca kurden umutlaniyorum

Son düzenleme:
kuşum hayırlısı olsun...Allaha bırak zamanı gelecek elbet...yeni bat alayım
Mogami canım hocam sen nasılsın :) çok özledim sizleri sabah koştum geldim valla hemen, bat yakınmı? gün aşırı devam herhalde? maşallah ekim anneleri pek çok olacak hissediyorum, çünkü doğa bile değişiyor eminim hamiş ekim kasımda patlama yapacak

İnşallah canım bende umutluyum kendimden inşallah görmem kırmızıları. Görürsemde üzülmücem ama salıcam artık demekki dicem haplar koruyor hala.

kuşum iyiyim... bu ay iki yumoşum varmış doktorum söyledi hatta çatlamak üzereler dedi biri sağ biri solda ama bunu söyleyeli 4 gün oldu sanırım daha yeni çatladı...ov. testlerim hala belirgin...bata da 11 gün var...bekliyorum yani...sen nasılsın bebeğim nasıldı tatil

ınsallah bu ay guzel haberı alıursın cnm cok sevındım yumurtalarına

0.100 den küçük değer o derece hamile değilim yani
Olsun kuzum , üzülme sakın, Rabbim doğru zamanda verecektir inşaAllah...

kıyamam kuzum yaa , hakikaten Rabbim sabır versin sana , hiç kolay değldir o kadar beklemek ama sende kendine bir sürü meşgale bul kafana takmamaya çalış e mi , zaten uzun suren regl dönemin daha da uzamasın

okudum maşallah tatlım maşallah tabiii yeni çatlamış olması muhtemel,çalışmalara devam ediyorsun sanıyorum :) iyi bir çalışanda sendein Lovely35 ve sen oldukça iyi çalıştınız.onada söyledim. Rabbim meyvenizi verecek inşallah :) tatil iyiydi biraz daha toparladım kendimi ve işe verdim şu anda , yığılmış işler resmen, bende 30 unda tekrar kana bakılacak prl ne durumda diye? estradiol ve fsh ı da merak ediyorum tabii :)

umarım normal seviyesine düşmüştür canım...ben hala çalışmalara devam ediyorum gün aşırıya döndüm...pööfff az evvel öyle bi kasık sancım oldu ki resmen akciğerime kadar çekildi içimden sinirler

gideyim de bi ov. testi yapayım ....taktım ben niye silikleşmiyor yahu

neee silikleşmiyor mu neee 6 gün önceden hamile olduğunu öprenenlere adaymış mısın neeee adet gününde kan değerinin 500leri görmesiyle ikiz olduğu anlaşılabilir miymiş nen en eneee

ilahi @memure Rabbim tez vakitte sağlıcakla bebişine kavuştursun seni :)
amiiiinnnnn hepimizi inşaallah; şekerimizin kaynağı hep birlikte hamiş sohbetleri beklesin bizi o zaman sohbet nedir görsün işte topik burdaki kadınların içinde hamiş sohbeti patlayacak bir volkan olarak bekliyor

neee silikleşmiyor mu neee 6 gün önceden hamile olduğunu öprenenlere adaymış mısın neeee adet gününde kan değerinin 500leri görmesiyle ikiz olduğu anlaşılabilir miymiş nen en eneee
bacım hakkaten bi tık daha koyu olsa poz. derdim o derece belirgin ama şimdi gidip bi daha yapacağım lakin daha yeni yumurtladığımı düşünüyorum 2 taneler ya herhalde o yüzden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…