- 12 Haziran 2013
- 8.544
- 8.175
- 248
Rabbimden ümit kesilmeezz , sen yine de umudunu canlı tut derim canımBatı beklemek nekadar zor yahu dr yumurtan büyümemiş yinede ümidimi kesme dedi böle olunca yine ümitlendim ya olursa diye
Test yaptın mı kuzum sen ?Kizlarr adet olmadimm halaa adet olacak gibi degilim ince ince kasik agrim varr bu ay ne kadar cok adet geciken var mevsim gecisindeyiz ondanmi acaba
Canım o da tam anlamıyla istemeden yapma sonra işin heyecanı kıymeti kalmıyo benim eşim de yaz başında istemiyordu, ben hiç oralı olmadım sonra kendi istedi şirin bebek gösterip sevdirmeler falan. Sen istedin kendin bak bebeğe diyebilir. O yüzden oralı olma sıkıntı da yapma ona sezdirme. Ancak bunlan anlıyorlar malesef. Ben bu tavrın faydasını görmüştüm. Tabi eşini sen tanıyorsun nabza göre artıkO tam anlamiyla istemeden yapmam ama boyle de mutsuz oluyorum ne bileyim...
5 Gun once yapmistim cikmamisti canm 2 gundur ankaradydm babamida getirdim simdide o var yanimda tesst de yok esime arayayim alsin gelirken eger gebeysem buyuk mucize olacak ev tasidim o kadar az iliski oldu ki bi 9 da bi 13 de iliski olduTest yaptın mı kuzum sen ?
NEKADAR GEÇİKTİ CANIMKizlarr adet olmadimm halaa adet olacak gibi degilim ince ince kasik agrim varr bu ay ne kadar cok adet geciken var mevsim gecisindeyiz ondanmi acaba
Rabbim ol dedikten sonra hiç bir engel kalmaz biliyorsun , senin batın geçmişti sanki , yap bir test bakalım ne olacak sonucu , hakkında hayırlı olanı göstersin Rabbim inşaAllah kuzumm5 Gun once yapmistim cikmamisti canm 2 gundur ankaradydm babamida getirdim simdide o var yanimda tesst de yok esime arayayim alsin gelirken eger gebeysem buyuk mucize olacak ev tasidim o kadar az iliski oldu ki bi 9 da bi 13 de iliski oldu
Tahmini 17 siydi canm ama 20 sine kadar vakitt vermistim hala adet olmadim 1 haftadir kasik agrim ve cok fena gaz sorunum ya usuttum havalar serinlediNEKADAR GEÇİKTİ CANIM
bata kadar çalış kuşum Allahın işine akıl sır ermezBatı beklemek nekadar zor yahu dr yumurtan büyümemiş yinede ümidimi kesme dedi böle olunca yine ümitlendim ya olursa diye
merakla bekliyorumKatılıyorum kuzum bakalım benimki nasıl çıkacak bugün
Kisiden kisiye degisiyo ama 20mm den sonra catliyoKızlar bir şey sorucam, yumurta kaç mm olunca çatlıyor??
canım benim bu ay 13. günde biri 19,8 biri 18,4 tü doktorum bi iki güne çatlar dedi...tahminim 20 -22 arası ama bazen değişebiliyor yani 24 e kadar çıkabilirKızlar bir şey sorucam, yumurta kaç mm olunca çatlıyor??
Umudumu yitirmemem lazım pozitif düşünelim pozitif olsun dmi canımRabbimden ümit kesilmeezz , sen yine de umudunu canlı tut derim canım
Canmmm bu ayi es gecmistik biz insallah yavrum benmledir esimden isteyim isten gelirken alsin bakalim cok umudum yok ama rabbim buyukRabbim ol dedikten sonra hiç bir engel kalmaz biliyorsun , senin batın geçmişti sanki , yap bir test bakalım ne olacak sonucu , hakkında hayırlı olanı göstersin Rabbim inşaAllah kuzumm
negatifYAP ÇOK MERAK EDİYORUM FORTEST AL İSTERSEN KUZUM
bende merak ediyorum bende :)
bak kendin diyorsun çalışmadık diye o yüzden üzülmek yok...yaptım bi tane alıp negatifbu ay olmadı çalışmadan nasıl olacaktı ki ... off of!
Doğrusunn canım inş. Olur yawbata kadar çalış kuşum Allahın işine akıl sır ermez
evet bi günlük ilişkiden umudum vardı ama olmadıbak kendin diyorsun çalışmadık diye o yüzden üzülmek yok...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?