- 12 Haziran 2013
- 8.544
- 8.175
- 248
Kız o kıl tüy genelde erkek tüyü oluyor valla , ilk zaman alışmak zaman aldı , benim babamın hiç dökülmüyormuş yafÇok özeniyorum bazı zamanlar çalışmayanlara. Benimde mutluluğum 1 gün sürüyor ertesi gün yerden kıl tüy topluyorum. Dün mesaim vardı 19:30 çıktım işten eve gel 20:30 yemek hazırla ye topla 22:00. Sonra ütü yaptım saat 00:30'du ve sabah kalk işe gel.
kuşum bu test poz. değil ama kişiye göre farklılıklar olabilir...yani silikte çıksa yumurtlama olabiliyor okuduklarıma göre... lakin madem sende yumoş dönemi bu koyulukta çıkıyor ve şuan yumda değilsin o zaman iki seçenek var ya bi tane daha yumun vardı ve çatlayacak ya da hamile olabilirsin
Olsun artık kuzum , ama bu sefer doktor sana daha çok küçük , tekrar etmemiz gerekir filan , değerinden düşük çıktı derse sakın endişelenme
Hayırlı sonuçlarla gel canım , inşaAllah bebiişin seninlediiir
İnşaAllah tatlım inşaAllah , dualardasınızHadi inşallah canim bende kan verdım öğle sonu çıkacak hadi inşallah ikimiz de güzel haberler duyarız
canım internetten mi bakıyorsunuz sonuçlara sonuç almaya ayrıcamı gidiceksinizKizlar kan testi verdim bekliyorum aksama dogru cikicakmis esim gelince acip bakicaz dualarinizi eksik etmeyin ama ben isyeri doktoruma yalan soledim daha dogrusu mecbur kaldim gunu gecmeden bakmiyorlardi bnde yaklasik bir hafta gecti dedim regli tarihimide daha eski bi tarih yazdim allah affetsin ama mecbur kaldim
Ayy insallah canimm allah tum isteyenlere tez zamanda versin :)Hadi inşallah canim bende kan verdım öğle sonu çıkacak hadi inşallah ikimiz de güzel haberler duyarız
Bana mail geliyor isyerimdeki hemsire atiyor maili onlarda laboratuvara yolluyormus ordan gelince bize atiyorlar :)canım internetten mi bakıyorsunuz sonuçlara sonuç almaya ayrıcamı gidiceksiniz
Ay ne berbat durumdayim Evimi pislik götürüyor yemek yok öfTam temizlik yaptığım günün akşamı ve ertesi güne bayılıyorum yaaa , böyle her yer mis oluyor ya , içimi huzur kaplıyor , ama 2.gün geldi mi ,başlıyorum yine temizliğe , mutluluğum 1 buçuk gün surse de çok güzel anlar bunlar
Ellerine sağlık tatlım , çok iyi yapmışsıın sende önceden yaparak , benim de kapuskam ve pilavım var , misssss gibi ohhh
eşim boğa burcu keyif insanalrıyız valla oda benle aynı balığı hiç evde yapmadım fırına atıcam çinekopu inşallah yakın zamanda yaparımSüper canım ,,, ben ev hanımı olunca , bazen günlük bazen de bir buçuk günlük yapıyorum , eşim öğlen yemeklerine geldiğinde bir gün önceki yemeği yesin diye
Bende balığı evde yaptım geçen hafta , balıği sende seviyorsun demek , bende bayılırım
Uzan yaa , uzanmak da çok keyiflidiir , bende çok severim , boğa burcuyum
bakalım beklemedeyim regl olcam gibi hissediyormkuşum bu test poz. değil ama kişiye göre farklılıklar olabilir...yani silikte çıksa yumurtlama olabiliyor okuduklarıma göre... lakin madem sende yumoş dönemi bu koyulukta çıkıyor ve şuan yumda değilsin o zaman iki seçenek var ya bi tane daha yumun vardı ve çatlayacak ya da hamile olabilirsin
Insallah canimmm aminnnE Esra_Babies hadi hayırlı haberler ile gel canım.
Bende boğa burcuyumSüper canım ,,, ben ev hanımı olunca , bazen günlük bazen de bir buçuk günlük yapıyorum , eşim öğlen yemeklerine geldiğinde bir gün önceki yemeği yesin diye
Bende balığı evde yaptım geçen hafta , balıği sende seviyorsun demek , bende bayılırım
Uzan yaa , uzanmak da çok keyiflidiir , bende çok severim , boğa burcuyum
KIL TUĞ OLAYI BENNDEDE VAR YA HER TEMİZLİKTEN SONRA EVDE BONEYLE GEZCEM DİYORUM OLMUYORÇok özeniyorum bazı zamanlar çalışmayanlara. Benimde mutluluğum 1 gün sürüyor ertesi gün yerden kıl tüy topluyorum. Dün mesaim vardı 19:30 çıktım işten eve gel 20:30 yemek hazırla ye topla 22:00. Sonra ütü yaptım saat 00:30'du ve sabah kalk işe gel.
ben bu sefer iş yeri hekimide dahil sölemekten korkuyorum korkum varBana mail geliyor isyerimdeki hemsire atiyor maili onlarda laboratuvara yolluyormus ordan gelince bize atiyorlar :)
hayırlı haberinizi bekliyoruz, sanırım akşam eşin gelince bakacaksın sonuca, yaaaa nasıl dayanacaksın o vakte kadar :) akşam mutlaka haberdar et bizleride..Bana mail geliyor isyerimdeki hemsire atiyor maili onlarda laboratuvara yolluyormus ordan gelince bize atiyorlar :)
sıkma canını sen, anneciğin veya bir yakının yok mu, bir kap yapsalar yemek :) şöyle bir toz alsalar, ya da akşam eşin yapacak bunları başka çare yok :)Ay ne berbat durumdayim Evimi pislik götürüyor yemek yok öf
hadi sen boneyle gezdin diyelim, şu erkeklerin banyoda hele kıl tüy olayları yoruyor valla :)KIL TUĞ OLAYI BENNDEDE VAR YA HER TEMİZLİKTEN SONRA EVDE BONEYLE GEZCEM DİYORUM OLMUYOR
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?