2014 mayis,haziran,temmuz,agustos,eylul veya ekimde hamile kalmak isteyenler

Kız o kıl tüy genelde erkek tüyü oluyor valla , ilk zaman alışmak zaman aldı , benim babamın hiç dökülmüyormuş yaf Bende çalışan hanımlara Allah yardım etsin diye dua ediyorum
Hiç bitmiyor koşuşturmacanız , gerçekten çok zor baksana bütün gün işlerini oluyor...bense boş zamanımı değerlendirmeye çalışıyorum sürekli , Allahtan kitap okumayı çok severim... Yoksa hiç gecmezdi zaman...

Kızlar günaydın Mogami gelince bir yorum yaparmısın

kızlar dün bunu ekledim bir yorum yaparmısınız
kuşum bu test poz. değil ama kişiye göre farklılıklar olabilir...yani silikte çıksa yumurtlama olabiliyor okuduklarıma göre... lakin madem sende yumoş dönemi bu koyulukta çıkıyor ve şuan yumda değilsin o zaman iki seçenek var ya bi tane daha yumun vardı ve çatlayacak ya da hamile olabilirsin

Aynen canim normalde 25 gunde bir oluyorum bugun 24.gunum. varsa cikar insallah cok saol hepimiz bebisli oluruz insallah :)

canım internetten mi bakıyorsunuz sonuçlara sonuç almaya ayrıcamı gidiceksiniz

Ay ne berbat durumdayim Evimi pislik götürüyor yemek yok öf

eşim boğa burcu keyif insanalrıyız valla oda benle aynı balığı hiç evde yapmadım fırına atıcam çinekopu inşallah yakın zamanda yaparım

bakalım beklemedeyim regl olcam gibi hissediyorm

Bende boğa burcuyum

KIL TUĞ OLAYI BENNDEDE VAR YA HER TEMİZLİKTEN SONRA EVDE BONEYLE GEZCEM DİYORUM OLMUYOR

Bana mail geliyor isyerimdeki hemsire atiyor maili onlarda laboratuvara yolluyormus ordan gelince bize atiyorlar :)
hayırlı haberinizi bekliyoruz, sanırım akşam eşin gelince bakacaksın sonuca, yaaaa nasıl dayanacaksın o vakte kadar :) akşam mutlaka haberdar et bizleride..

Ay ne berbat durumdayim Evimi pislik götürüyor yemek yok öf
sıkma canını sen, anneciğin veya bir yakının yok mu, bir kap yapsalar yemek :) şöyle bir toz alsalar, ya da akşam eşin yapacak bunları başka çare yok :)

@mgul kuzum eğer gerçekten istiyorsan bu ay eklemem listeye ama umutsuzluğa kapılarak söylediysen lütfen biraz rahatlamaya çalış...hamile kalamamak dünyanın sonu değil evet insan üzülüyor ama Allahın nasip etmediği bişey için lütfen üzülme...Ben adetim her geldiğinde şükrediyorum....Nasibim bu ayda değil diye düşünmeyi tercih ediyorum...Allahım hayırlı olacaksa versin...Seninde zamanın var demek ki...Hepimizin zamanı var...Listeye dahil olmak istersen söylersin batını kuzum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…