2014 mayis,haziran,temmuz,agustos,eylul veya ekimde hamile kalmak isteyenler

sıkma canını sen, anneciğin veya bir yakının yok mu, bir kap yapsalar yemek :) şöyle bir toz alsalar, ya da akşam eşin yapacak bunları başka çare yok :)
Annemle ayrı şehirdeyiz kaynana yaylaya gitti kimse yok da eşim de pek anlamaz idare ediyoruz yinede şükür

Yok kuzum ya benimde saçlarım dökülüyor bolca. Eşim halı saha maçına gidiyor geliyor her yer o siyah siyah o halı sahadaki yapay çimlerin şeylerinden onlardan da gına geldi.

Son düzenleme:
Yok kuzum ya benimde saçlarım dökülüyor bolca. Eşim halı saha maçına gidiyor geliyor her yer o siyah siyah o halı sahadaki yapay çimlerin şeylerinden onlardan da gına geldi.
Hmm benimkıler öyle dökülmez yerlere, dökülse bile pek belli olmaz sarışın olunca
Benim iki gün temizlik yapmayınca kocişin kılları geziniyor yerlede

countryrose ben doktora bile hemen gitmicem doktorum 10 gün sonra gel dedi zaten randevuları da çok yoğun herhalde 10-15 gün sonra giderim doktorada, bir kere kan veririm özel bir hastanede tamam. Sonra randevumu alırım o da zaten benim doktorda mümkün değil 1 haftadan önce yer bulmak.

Benim 63 tü ankara dayım prof. Cem atabekoglu na gittim bitkisr olarak da ibrahim saracoglu dinledim uzum yemeyin soda icmeyin diyor ikisini de cok severim gunde iki soda ictigim bile olur ama biraltim simdi bi bitki var aslanpencesi diye onu kaynar suda 5 dk bekletip içiyorum tadı cok guzel kuşburnu gibi bakalim ise yarar mi ibrahim.saraçoğlu teknikleri ☺

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…