Canım evi salla gitsin...yemeği de eşin uyduruk bişey yapsın makarna menemen falan...Sen dinlen bolcaAy ne berbat durumdayim Evimi pislik götürüyor yemek yok öf
umuyorum hayırlı olan gelirbakalım beklemedeyim regl olcam gibi hissediyorm
Annemle ayrı şehirdeyiz kaynana yaylaya gitti kimse yok da eşim de pek anlamaz idare ediyoruz yinede şükürsıkma canını sen, anneciğin veya bir yakının yok mu, bir kap yapsalar yemek :) şöyle bir toz alsalar, ya da akşam eşin yapacak bunları başka çare yok :)
Öyle yapıyoruz artık canımCanım evi salla gitsin...yemeği de eşin uyduruk bişey yapsın makarna menemen falan...Sen dinlen bolca
Kız o kıl tüy genelde erkek tüyü oluyor valla , ilk zaman alışmak zaman aldı , benim babamın hiç dökülmüyormuş yafBende çalışan hanımlara Allah yardım etsin diye dua ediyorum
Hiç bitmiyor koşuşturmacanız , gerçekten çok zor baksana bütün gün işlerini oluyor...bense boş zamanımı değerlendirmeye çalışıyorum sürekli , Allahtan kitap okumayı çok severim... Yoksa hiç gecmezdi zaman...
O KONUDA ŞANSLIYIM BENİMKİ TİTİZ TEMİZ YORMUYOR BENİhadi sen boneyle gezdin diyelim, şu erkeklerin banyoda hele kıl tüy olayları yoruyor valla :)
ben bu sefer iş yeri hekimide dahil sölemekten korkuyorum korkum var
ben erken yapan testen alıp yarın deneyim
yoksa akşammı yapayım
Kuzum sen hamişssiiin , hemide dinlenmen gerekiyor tabii ki öyle olacak , boşer evi mevi, yemeği de düşünme illa yenir bir şeyler , sen bebişi düşün annesiAy ne berbat durumdayim Evimi pislik götürüyor yemek yok öf
TAHMİNİ 2 GÜN İÇİNDE OLMAM LAZIM BEKLEYECEĞİM EN DOĞRUSUAdet günün geçmediyse ilk idrarla geçtiyse farketmiyor canım.
İçim sana ondan ısınıkBende boğa burcuyum
TAHMİNİ 2 GÜN İÇİNDE OLMAM LAZIM BEKLEYECEĞİM EN DOĞRUSU
Hmm benimkıler öyle dökülmez yerlere, dökülse bile pek belli olmaz sarışın oluncaYok kuzum ya benimde saçlarım dökülüyor bolca. Eşim halı saha maçına gidiyor geliyor her yer o siyah siyah o halı sahadaki yapay çimlerin şeylerinden onlardan da gına geldi.
Aynen dedm ya tuyler diken diken.. yatacak canm hepimize ama gunu bi tek allah biliyo bize dusen sabirla beklemek ☺Cok etkilendim videoda n allah boyle guzel bi mucizeyi bize de yaşatır mi ki
Benim 63 tü ankara dayım prof. Cem atabekoglu na gittim bitkisr olarak da ibrahim saracoglu dinledim uzum yemeyin soda icmeyin diyor ikisini de cok severim gunde iki soda ictigim bile olur ama biraltim simdi bi bitki var aslanpencesi diye onu kaynar suda 5 dk bekletip içiyorum tadı cok guzel kuşburnu gibi bakalim ise yarar mi ibrahim.saraçoğlu teknikleri ☺kaçtı canım prl? ben haftada 2 gün yarım yarım al dedi dr. inşallag düşer,30 eylülde tekrar kan verip baktırıcam bakalım ne alemde, bitkisel derken ne kullanıyorsun mesela? bir de ankaradaydın değilmi, hangi dr. agidiyorsun canım?
DOĞRU DİYORSUN KUZUM PERŞEMBEYE KADAR BEKLİYCEM ZATEN YADA CUMA 26 SI DOĞRU DİYORSUN LOVELY :)Diyorum sana bekle ben haftasonunu beklicem seninki ne ki şurda kalmış 2 güncük.
DOĞRU DİYORSUN KUZUM PERŞEMBEYE KADAR BEKLİYCEM ZATEN YADA CUMA 26 SI DOĞRU DİYORSUN LOVELY :)
Canin benim yeni batim 18 ekim :)benim yumoş 3 gün önce olmuş ff ye göre
geldi mi kırmızılar kuşumCanin benim yeni batim 18 ekim :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?