- 8 Mayıs 2014
- 9.402
- 13.342
- 298
valla eşimle bayrama bile gitmeyeceğim annem için bi ay kaçtı bi ay eşim gitti bi ay ben yoktum derken artık evimde oturacağım yoksa yumoş bayrama denk geliyor ve ben evimde rahatça çalışmak istiyorum :)Canım benim olsun üzülme , en azından fazla gecikmedi , bu ay güzelce çalışırsınız inşaAllah , eşinde evde olursa çok güzel bir çalışma ortamınız olur , bebiş de gelir inşaAllah
Canım cumartesi baya erkenmiş, o zaman çıkmaması normal , 25 değil mi bat'In , belki bugün çıkabilir , korkma , çıkmazsa batın gecerse yaparsın ,yada ben dayanırım diyorsan hiç yapma bat'ının geçmesini bekle
inşaallah hormonlar normal düzeye insin yumurtalıklar çalışsın herşey bebişe hazır hale gelsin bat bekleyenlerin testleri pozitif çıksın 9 ay gelmesin, ovü bekleyenlerin t çizgisi c den koyu çıksın, yumum çatlamadı diye üzülenlerin t çizgisi hayalet olsun Rabbim dualarımızı kkabul etsinn amiiiiiiiinnnnnnnnGünaayydınnn @memure canım, inşallah iyi bir gün olur hepimiz için :)
yok canım dün dğeildir 12 eylül yum olmuşum pozitiften siliğe dönmüş 12 13 gün geçti regle daha var 2 3 gün bide 26 ağustosta regl olmuştum herhalde var dahaSENİNDE BAT DÜNDÜ DEĞİLMİ CANIM
yuma göre 25 26 da olmam lazım galiba benden daha iyi bildin canım dayanayım ben en iyisiCanım benim olsun üzülme , en azından fazla gecikmedi , bu ay güzelce çalışırsınız inşaAllah , eşinde evde olursa çok güzel bir çalışma ortamınız olur , bebiş de gelir inşaAllah
Canım cumartesi baya erkenmiş, o zaman çıkmaması normal , 25 değil mi bat'In , belki bugün çıkabilir , korkma , çıkmazsa batın gecerse yaparsın ,yada ben dayanırım diyorsan hiç yapma bat'ının geçmesini bekle
üzülmek yok canım malzememiz var önümüzdeki aylara yaparız :) belki yerleşme lekesidir :) umut fakirin ekmeği :)
canımmm üzülme nasip değilmiş yeni çalışmalar ateşli geceler gündüzler gelsinnnngerek kalmadı lekelenmeler başladı geliyorlar
DÖNGÜN 28 SE BUGÜN O ZAMAN SENİN BAT HADİ BAKALIM BİZ ELENDİK GİBİ EYLÜL AYINDANyok canım dün dğeildir 12 eylül yum olmuşum pozitiften siliğe dönmüş 12 13 gün geçti regle daha var 2 3 gün bide 26 ağustosta regl olmuştum herhalde var daha
Kiz üzülme inan adet olmamak daha zor arada kalıyorsun olduğuna şükretmeliyiz bence adet olmak bizim için nimet ama farkında değiliz şimdi bence yepyeni umutlarla bu aya hazırlan benim 12. Denemem ne hayal kırıklıkları yaşadım bugün de belki negatif çıkacak ama birgün bizlerde anne olacağız umutsuz olma her halimize şükürumarım senden alırızzz ku<um güzel haberi ve countryrose hadi bakalım sizin yakın öğrenin bari size sevineyim bende ekimde inş...
BENİM ÖĞLEDEN SONRA BELLİ OLUR ÖĞLEDEN SONRADA GELMEZSE UMUTLAR ARTACAK AMA PEK YOK ELİMZİDEumarım senden alırızzz ku<um güzel haberi ve countryrose hadi bakalım sizin yakın öğrenin bari size sevineyim bende ekimde inş...
bende adet de düzensizlik var yani düşünsenize 40 gün 44 gün adet beklemek çok zor size göre 5-16 gün daha uzun sürüyor ve belli birşey de yok ama umudum var yani, geçenlerde buraya birisi yazmıştı dr bu ay yum yok demiş ve o ay hamile kalmış Allaha güçlük yok ki, yoktan var ediyor herşyi dua edelim fiilen de çalışma yapalım bence tüm topik hamile kalacakKiz üzülme inan adet olmamak daha zor arada kalıyorsun olduğuna şükretmeliyiz bence adet olmak bizim için nimet ama farkında değiliz şimdi bence yepyeni umutlarla bu aya hazırlan benim 12. Denemem ne hayal kırıklıkları yaşadım bugün de belki negatif çıkacak ama birgün bizlerde anne olacağız umutsuz olma her halimize şükür
MUHTEŞEM Bİ VİDEO.ANNE ADAY ADAYLARINA YAPILIRMI BIUKizlar bekledigimiz mucizenin harika videosu izleyin tüylerim diken diken izledim ben ..
yani zaten her turlu bana yardimci olacak kisiler olacak ama o sorumluluk almak istemiyo sanirimKAÇ YAŞINDASIN Kİ 3 4 SENEDE SONRADA ÇOCUK BAKIMI ZOR OLACAK KI NE KADAR BEKLERSEN O KADAR KOLAY BAKIMI DESELER HEPİMİZ BEKLERİZ :)
İKİNZŞİDE HAZIR HİSSETTİĞİNİZ ZAMAN YAPIN ZATEN CANIMyani zaten her turlu bana yardimci olacak kisiler olacak ama o sorumluluk almak istemiyo sanirim
Kuzum ne güzel işte, bak çalışma zamanlarını bile ayarladın , çok güzel böyle ol moralini yükek tut , Rabbim verecektir inşaAllah bebişinivalla eşimle bayrama bile gitmeyeceğim annem için bi ay kaçtı bi ay eşim gitti bi ay ben yoktum derken artık evimde oturacağım yoksa yumoş bayrama denk geliyor ve ben evimde rahatça çalışmak istiyorum :)
neden öyle diyorsun mgulcüm ya orda belki de bu ay gülen yüz olacak umudunu kaybetmeMogami kırmızılar geldi beni listeden çıkar lütfen dayanamıyorum kendimi boş yere 2 ay oyaladım çalışmadan.. sohbete geleceğim kopamam da burdan ama listeye alma beni çıkar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?