2014 mayis,haziran,temmuz,agustos,eylul veya ekimde hamile kalmak isteyenler

@Mogami kırmızılar geldi beni listeden çıkar lütfen dayanamıyorum kendimi boş yere 2 ay oyaladım çalışmadan.. sohbete geleceğim kopamam da burdan ama listeye alma beni çıkar

Kuzucum üzülmek yok niye üzülüyorsun ki çok şükür sağlıklıyız 3-4 ayda ilaçla adet olanlar var. Üzülmek yok zamanı gelince gelecek hepimize ben eminim, sorunumuz yok. Bu ay hasta olursam bende bir sonraki listede olmayacağım çünkü buna bağımlı günlerimi, aylarımı yaşamak istemiyorum. Bu insanı hep diyorum psikolojik olarak yoruyor bu ay eşim ve denememi isteyen bir kaç arkadaşım adına gene çalıştım ama olmadıysa akışına bırakıp hayırlı zamanı beklemek en doğrusu olucak.

@Mogami kırmızılar geldi beni listeden çıkar lütfen dayanamıyorum kendimi boş yere 2 ay oyaladım çalışmadan.. sohbete geleceğim kopamam da burdan ama listeye alma beni çıkar
TATLIM BOŞUNA KENDİNİ ÜZME BEBİŞLER NE ZAMAN GELECEĞİNİ BİLİR SEN RAHAT OL SENDE EŞİNDE SAĞLIKLI DOĞRU ZAMANI BEKLİYORDUR BEBİŞ

Bugün sadece çamaşır yıkama günüm... bütün temizliğimi dün yaptım, yemeğim de dünden var bugüne... ne güzel bir gün yaaa
DÜN SÜTLÜ ÇORBA TAVUK PATATES HAŞLAMA YEMEĞİ YAPTIM MİS GİBİ OLDU BUGÜNE YEMEĞİM VAR OHHHH EVİM PİS AMA OLSUN BULAŞIK MAKİNEMİDE ÇALIŞTIRDIM 3 4 TİŞÖRT VAR ÜTÜLENMEYİ BEKLEYEN BU HAFTASONU ÜTÜ YAPARIM HAFTAYA PERŞEMBE İZNE GİDİYORUM :)

@mgul üzülme lütfen kuzucum merak etme herşey güzel olacak bende üzmicem kendimi ama gelecek ay tam yum günüme gelmicek öle hissediyorum 19 20 günde çatladım cuma yola çıkıcaz perşembe dönücez

Tam temizlik yaptığım günün akşamı ve ertesi güne bayılıyorum yaaa , böyle her yer mis oluyor ya , içimi huzur kaplıyor , ama 2.gün geldi mi ,başlıyorum yine temizliğe , mutluluğum 1 buçuk gün surse de çok güzel anlar bunlar
Ellerine sağlık tatlım , çok iyi yapmışsıın sende önceden yaparak , benim de kapuskam ve pilavım var , misssss gibi ohhh

gunaydın şekerler nasılsınız allahım en kısa zamanda göbüşlerinizi doldursun saglıklı sıhatlı hayırlı evlatlar versın hepımıze ve lutfen umıtsızlıge sakın kapılmayın sadece zamanı var bunu bılın yeter kendınızı uzerek yada yıpratarak hamıle kalamıyosunuz bunu bızzat yasamıs bırı olarak soyluyorum eşinize ve hayata sıkı tutunun allahtan hayırlısını ısteyın ama sakın neden benım olmuyor demeyın opuyorum sizi forumun gülleri

valla önceden yapıyorum 2 günlük yapıyorum ohhh mis normalde pazar yapıp salıda dahil yiyorduk ama bu pazar balık istedi canım dışarda yedik :)))))))

ben çok tembelim dün 8 den beri hep uzandım ohhh misss üşengeç bir başak burcuyum ben

Kizlar kan testi verdim bekliyorum aksama dogru cikicakmis esim gelince acip bakicaz dualarinizi eksik etmeyin ama ben isyeri doktoruma yalan soledim daha dogrusu mecbur kaldim gunu gecmeden bakmiyorlardi bnde yaklasik bir hafta gecti dedim regli tarihimide daha eski bi tarih yazdim allah affetsin ama mecbur kaldim

Süper canım ,,, ben ev hanımı olunca , bazen günlük bazen de bir buçuk günlük yapıyorum , eşim öğlen yemeklerine geldiğinde bir gün önceki yemeği yesin diye
Bende balığı evde yaptım geçen hafta , balıği sende seviyorsun demek , bende bayılırım
Uzan yaa , uzanmak da çok keyiflidiir , bende çok severim , boğa burcuyum

Çok özeniyorum bazı zamanlar çalışmayanlara. Benimde mutluluğum 1 gün sürüyor ertesi gün yerden kıl tüy topluyorum. Dün mesaim vardı 19:30 çıktım işten eve gel 20:30 yemek hazırla ye topla 22:00. Sonra ütü yaptım saat 00:30'du ve sabah kalk işe gel.

Olsun artık kuzum , ama bu sefer doktor sana daha çok küçük , tekrar etmemiz gerekir filan , değerinden düşük çıktı derse sakın endişelenme
Hayırlı sonuçlarla gel canım , inşaAllah bebiişin seninlediiir

Hadi inşallah canim bende kan verdım öğle sonu çıkacak hadi inşallah ikimiz de güzel haberler duyarız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…