- 7 Eylül 2014
- 1.507
- 1.413
- 198
insallah bu son olur gelecek ay gelir bebislerInsllh ise yarar canim..Aynen canim her gunumuz dugun bayram gibi geçerdi artikin :)
o zaman önümüzdeki ayı bekleyeyim bakalım sonuca ona göre bir değerlendirme yaparım, ama inşallah düşer birazcık...kuzum bence ilaçla kullanma... ne olur ne olmaz...ilacı kullan ve testini yap baktın hala yükseklik var o zaman kullan...aslında bu bitkiyi her kadın yılda en az bir yapmalı
Insllhh :))meryem suresi ni okuycam bu ay sizlere de kendimle birlikte dua edicem kizlar :)insallah bu son olur gelecek ay gelir bebisler
oyyyy çok sevinirim Allah razı olsunInsllhh :))meryem suresi ni okuycam bu ay sizlere de kendimle birlikte dua edicem kizlar :)
inşallah canım...:):)o zaman önümüzdeki ayı bekleyeyim bakalım sonuca ona göre bir değerlendirme yaparım, ama inşallah düşer birazcık...
selam battas sen nasilsin ?Selam kizlar nasilsiniz
İyiyim battasimselam battas sen nasilsin ?
noldu canim neden umutsuzsun?Kızlar ya bana dua edin ben çok umutsuzum
Dualarimiz seninle tatlim neden umutsuzsunKızlar ya bana dua edin ben çok umutsuzum
Yat canim yat minnakimiza ve kendine iyi bakGünaydın canlar Nasılsıniz ben bi hafta rapor aldım yatıyorum
kaçıncı günün yumdan sonraki
Canim ya özel olacak ama ağda işini nasıl yapıyorsun ben sir ağda kullanıyorum ama şimdi korkuyorum düşük tehlikesi de var bilemedimY
Yat canim yat minnakimiza ve kendine iyi bak
kaç gün geçti canımselam kızlar nasılsınız ? sabah test yaptım sonuç negatif
Cepten girebilsem takipte olucam ama, sürekli hata veriyor... Bilgisayara mahkümiyete devambir süre diyorsun ama takılınca kopamayacaksın
MINIKKUS1 nasilsin canim basin donuyor mu hala
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?