Canim ya özel olacak ama ağda işini nasıl yapıyorsun ben sir ağda kullanıyorum ama şimdi korkuyorum düşük tehlikesi de var bilemedim
İyiyim canim hayirdir neden kizginsin lutfen uzme kendini seni boyle gprmek istemiyorumCANIM HİÇ İYİ DEĞİLİM SABAH MUTLUYDUM ÜSTÜMDE Bİ SİNİR SORMA GİTSİNN KIRICII KIZGINIM TEK BURAYA GELİNCE YUMUŞUYORUM :) BAŞIM DÖNMEDİ HİÇ AMA Bİ SERSEMLİK OLUYOR ARADA TAKİP EDİYORUM SEN NASILSIN :)
Hissettiklerimiz aynı.. başkası için sevinmek ama kendi dünyanda kollarının bomboş olduğunu anımsayıp yıkılmak.. Ve yeniden hamile kalma umuduyla yüzümüz gülmeli ben kendimi yeni bebek düşüncesiyle teselli ediyorum..
Hanüz 2 sene olmadı evleneli.. İlk zamanlar eşim korunuyordu; sonra da saldık çayıra Mevlam kayıra dedikeee anlat bakalım ne kadarlık evlisin ve ne zamandır bebiş istiyorsun
Gecikme daha olmadi cnm herzamanki klasik belirtiler var bnmki sirf meraktan anlayacagin :)SONUÇÖ GELDİĞİNDE BİZE HABER VER OLURMU KAÇ GÜN GECİKRİN
BLUMMM AYNI SORUN BENDEDE VAR DOKTORLARIN BİRİ CORASPİN VERDİ DİĞERİ VERMEDİ AMA TEKRAR AYNI ŞEYİ YAŞARSAK KAYINVALİDEMİN TARAFI BAK BU DOKTOR ÖNLEM ALDI DİNLEMEDİ DİYECEKLERONLARN DEMELERİNİ GEÇTİM BENDE KEŞKE DEMEK İSTEMİYORUM . KENDİ DOKTORUMA DA GÜVENİYORUM AMA ÖNLEM ÖNLEMDİR DİYO İÇİM KAFAM ÇOK KARIŞIK BOŞ YERE İĞNE İLAÇTA OLSUN İSTEMİYORUM OLACAĞI VARSA OLACAK MI DEMELİYİZ ? NE YAPICAZ EN MANTIKLISINI KİM DİYECEK?
canım sonucun ne dua ediyoruz hadi gel canımKızlar ya bana dua edin ben çok umutsuzum
İyiyim canim hayirdir neden kizginsin lutfen uzme kendini seni boyle gprmek istemiyorum
Valla ben kocadan gizli yaptım görmesin die :)adetten sonra basladım bir gün süt maydanoz buharı birgünde suya viks koydum oturdum su soğuyuncaya kadar.yumurta zamanına kadar yaptım sadece.yumurta zamanı yapmadım spermlere zararı olur die.umut işte cnm.insan her yolu deniyor caresız kalınca.şifa olur inşSut buharini bende yapmayi dusunuyorum..bi zarari olur mu bilmem..adetten sonra mi oturdun buhara yoksa iliskiden once mi??
Hayırlı olsun diyeyim :)Hanüz 2 sene olmadı evleneli.. İlk zamanlar eşim korunuyordu; sonra da saldık çayıra Mevlam kayıra dedik
En son doktora gittiğimde minnak kistciklerim olduğunu söyledi.. Adet düzensizliğimde vardı evlenene kadar.. ama ne hikmettir bilinmez, sonrasında düzene girdi..
Kendimce ovulasyon testleri yapıyorum.; Bu ay haftasonları hariç düzenli yaptım.(Ama hiç beklenen sonucu alamadım)
He birde ateş ölçümü var tabi.. Anlayacağınız hanımlar, kendimi fena kampa soktum :)
iştee böylee..
hiiiç bilmıyorum kuzum bize kim yardımcı olcK su intteki dr lara yazsak nasıl olur sence?
kaç gün geçti canım
Bizde deeeeyihuuuuuuuuuuuuuuuu sağanak var
canım benim evlilik içinde doğru vakte gelmişsin bebek olayında.. umarım yakın zamanda güzel haberler verirsin...testleri düzenli yap yani haftasonu belki pozitifti bilemezsin...ateşi bende 5 aydır ölçüyorum çok işime yaradı...Fertility friend i kullanıyormusunHanüz 2 sene olmadı evleneli.. İlk zamanlar eşim korunuyordu; sonra da saldık çayıra Mevlam kayıra dedik
En son doktora gittiğimde minnak kistciklerim olduğunu söyledi.. Adet düzensizliğimde vardı evlenene kadar.. ama ne hikmettir bilinmez, sonrasında düzene girdi..
Kendimce ovulasyon testleri yapıyorum.; Bu ay haftasonları hariç düzenli yaptım.(Ama hiç beklenen sonucu alamadım)
He birde ateş ölçümü var tabi.. Anlayacağınız hanımlar, kendimi fena kampa soktum :)
iştee böylee..
Kızlar ya bana dua edin ben çok umutsuzum
hmmm döngün uzun olduğu için mi 20. gün başladınız kuşumyumurta takibi yapmadım canım adetin 20.gününden sonra çalıştık
Oy kaygılıcım , kafana takma sen böyle değilsin elbet ama duygu karmaşası olabiliyor bazen , vücudun da rahatlar inşaAllah bir an önce tatlımmBENİ BİLİYORSUN NORMALDE NEŞELİYİM DE ANLAM VEREMİYORUM BUGÜN TAM BİR DUYGU KARMAŞASI AMA SAKİNLEŞİYORUM YAVAŞ YAVAŞ :) BELKİ ADET OLUCAK VÜCUT OLAMIYOR ONDAN BENDE ÖYLE OLMAZDI AMA YOKSA BU BEBİŞ OLAYINDAN BANA BÖYLE BİR ŞEY Mİ KALDI :)
yok be mogamicim mantar geçtimi geçmedi mi anlayana kadar 20 gün geçti malesef...hmmm döngün uzun olduğu için mi 20. gün başladınız kuşum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?