2014 mayis,haziran,temmuz,agustos,eylul veya ekimde hamile kalmak isteyenler

Canim ya özel olacak ama ağda işini nasıl yapıyorsun ben sir ağda kullanıyorum ama şimdi korkuyorum düşük tehlikesi de var bilemedim

hmm bence doktorunla konuş yani ağdanın düşüğe etkisi olmaz ama başkasına yaptır sen sakın eğilip yapmaya çalışma o zaman çok tehlikeli olur

İyiyim canim hayirdir neden kizginsin lutfen uzme kendini seni boyle gprmek istemiyorum

bende yeni bebek düşüncesiye rahatlıyorum canım sınavımız böyleymiş çok şükür halimize.kanaman ne duurmda?

eee anlat bakalım ne kadarlık evlisin ve ne zamandır bebiş istiyorsun
Hanüz 2 sene olmadı evleneli.. İlk zamanlar eşim korunuyordu; sonra da saldık çayıra Mevlam kayıra dedik
En son doktora gittiğimde minnak kistciklerim olduğunu söyledi.. Adet düzensizliğimde vardı evlenene kadar.. ama ne hikmettir bilinmez, sonrasında düzene girdi..
Kendimce ovulasyon testleri yapıyorum.; Bu ay haftasonları hariç düzenli yaptım.(Ama hiç beklenen sonucu alamadım )
He birde ateş ölçümü var tabi.. Anlayacağınız hanımlar, kendimi fena kampa soktum :)
iştee böylee..

hiiiç bilmıyorum kuzum bize kim yardımcı olcK su intteki dr lara yazsak nasıl olur sence?

İyiyim canim hayirdir neden kizginsin lutfen uzme kendini seni boyle gprmek istemiyorum

BENİ BİLİYORSUN NORMALDE NEŞELİYİM DE ANLAM VEREMİYORUM BUGÜN TAM BİR DUYGU KARMAŞASI AMA SAKİNLEŞİYORUM YAVAŞ YAVAŞ :) BELKİ ADET OLUCAK VÜCUT OLAMIYOR ONDAN BENDE ÖYLE OLMAZDI AMA YOKSA BU BEBİŞ OLAYINDAN BANA BÖYLE BİR ŞEY Mİ KALDI :)

Sut buharini bende yapmayi dusunuyorum..bi zarari olur mu bilmem..adetten sonra mi oturdun buhara yoksa iliskiden once mi??
Valla ben kocadan gizli yaptım görmesin die :)adetten sonra basladım bir gün süt maydanoz buharı birgünde suya viks koydum oturdum su soğuyuncaya kadar.yumurta zamanına kadar yaptım sadece.yumurta zamanı yapmadım spermlere zararı olur die.umut işte cnm.insan her yolu deniyor caresız kalınca.şifa olur inş

Hayırlı olsun diyeyim :)
Haftasonu yumuşun çatladı belki de , şahsen benimki öyle oldu , sonuçta bu bir iki günde olup biten bir şey , üzülme sakın ve ovu.yapmaya devam et , he birde imkanınız varsa eşinle gün aşırı ilişki... inşaAllah bebişiniz fazla bekletmez

hiiiç bilmıyorum kuzum bize kim yardımcı olcK su intteki dr lara yazsak nasıl olur sence?

olabilir dicem ama rahmimizi görmediler kontrol etmeden bilemiyorum ki her doktor farklı bence 100 doktora sorsak yarısı böyle yarısı öyle der ama ben biraz okudum bi şey kullanmaya gerek yok yazıyor bir de kullananları okudum benim durumumda ilk kimysalda kullanan göremedim asi kullanıyo muydu geçen gün konuştuk kafa gitti bende

canım benim evlilik içinde doğru vakte gelmişsin bebek olayında.. umarım yakın zamanda güzel haberler verirsin...testleri düzenli yap yani haftasonu belki pozitifti bilemezsin...ateşi bende 5 aydır ölçüyorum çok işime yaradı...Fertility friend i kullanıyormusun

Oy kaygılıcım , kafana takma sen böyle değilsin elbet ama duygu karmaşası olabiliyor bazen , vücudun da rahatlar inşaAllah bir an önce tatlımm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…