2014 mayis,haziran,temmuz,agustos,eylul veya ekimde hamile kalmak isteyenler

Oy kaygılıcım , kafana takma sen böyle değilsin elbet ama duygu karmaşası olabiliyor bazen , vücudun da rahatlar inşaAllah bir an önce tatlımm

canımmm sağ ol bende 4 mevsimi yaşıyorum bugün sanırım sonbahar yaz kış ilkbahar hepsi var ama daha iyiyim şu on dk dır şükür bi ferahladım yoksa durumum iyi değildi :) eşime biraz fazla saydım sanırım ondan sonra rahatladım çalışmalar bitiyor sanırım yavaş yavaş :) hayırlısıyla.... benimde adet ağrısı var bakalım inşallah olur bugün yarın

yok be mogamicim mantar geçtimi geçmedi mi anlayana kadar 20 gün geçti malesef...
hmmm bayaaa geç bi zamanda başlamışsınız çalışmaya kuşum gerçi belli olmaz bu işler geç yumurtlarsan yakalayabilirsin

senın kmyasaldı dogru bencede kullanmana gerek yoktur.asinin kimyasal değildi canım petty miydi girmiyo şimdi topiğe onun kimyasaldı diger ay hemen hamıle kalmıstı

Kaygılım İnşaAllah bi an önce gelir adetin bende olamadım halen iyice stres oldum hiçbişey yapası yok

senın kmyasaldı dogru bencede kullanmana gerek yoktur.asinin kimyasal değildi canım petty miydi girmiyo şimdi topiğe onun kimyasaldı diger ay hemen hamıle kalmıstı

iyide blumm sende inceleme yaptılar test tahlil neye dayanarak verdi doktor? inşallah öyle olur hayırlısıyla ama kısmet :)

ne olur 28.gün bugün kırmızılar gelse sıkıldım ama artık :)
oyyyy kıyamam beklemek zor dimi... umuyorum yakın zamanda olursunda tekrar başlarsın heyecan yaşamaya bitanem...sabır şuanda tek yapabilceğin

Canim ya özel olacak ama ağda işini nasıl yapıyorsun ben sir ağda kullanıyorum ama şimdi korkuyorum düşük tehlikesi de var bilemedim
Canim valla bende onu soracaktin benim pek cok olmuyor ama baya uzamistilar makasla kisalttim cunku canim hamile oldugumdan beri daha cok aciyor kendim yapamiyorum artk nasil uapicam bilmiyorumda kizlarr bi akil verinn

oyyyy kıyamam beklemek zor dimi... umuyorum yakın zamanda olursunda tekrar başlarsın heyecan yaşamaya bitanem...sabır şuanda tek yapabilceğin

sabır sabır ya sabır belki de akıllanır bu kaygılı sabrediyorum da vücut adet sinyalleri verip olmuyo ona kızıyorum geciktirici ilaç aldım eve koydum cumaya kadar düşüneceğim bakalım alsam mmı almasam m ıdiye malum pazar tatil başlıyo

zaten bu aydan umudum yoktu geç başlandığı için ama adet bari gelsede önümüzdeki maçlara baksak
sıkma canını önemli olan sağlık...mantardan kurtulmadan hamile kalsaydın düşünsene nasıl bi endişeye düşerdin...o yüzden bence mutlu ol canım

ben olsam alırdım ilacı çünkü yaşadıklarından sonra güzel bi tatile ihtiyacın var adet olarak bu tatili heba etme...umarım tatil dönüşü gelir kırmızılar kuşum

Canim valla bende onu soracaktin benim pek cok olmuyor ama baya uzamistilar makasla kisalttim cunku canim hamile oldugumdan beri daha cok aciyor kendim yapamiyorum artk nasil uapicam bilmiyorumda kizlarr bi akil verinn

ben yıllardır ağda yapıyorum kendinize özel sir ağda alın kuaför yapsın bence onunla:) ben yaptırıyorum kuaföre . bebiş olursa kısmetse jilet yapmayı düşünüyorum sonrasında lazer e gitmek için yoksa hayatta vurmam oraya.

ben olsam alırdım ilacı çünkü yaşadıklarından sonra güzel bi tatile ihtiyacın var adet olarak bu tatili heba etme...umarım tatil dönüşü gelir kırmızılar kuşum

haklısın mogami :) bende tatilimi heba edemem daha önce kullandığımda kötü etki görmedim alıyım diyorum gerçekten karın ağrısı olmadan rahatça denize girmeye yemeye içmeye eğlenmeye ihtiyacım var son iki gün ilaç almam dönüncede başlar sanırım :)

Ama bide gunahi var bunun keske esim yapabilse :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…