Oy kaygılıcım , kafana takma sen böyle değilsin elbet ama duygu karmaşası olabiliyor bazen , vücudun da rahatlar inşaAllah bir an önce tatlımm
umutsuzluk yok ... Herşey Allahtan... Nasip ettiyse vardır kuzum...Nasip etmediyse kendini üzmenin anlamı yok... Dualarım seninleKızlar ya bana dua edin ben çok umutsuzum
hmmm bayaaa geç bi zamanda başlamışsınız çalışmaya kuşum gerçi belli olmaz bu işler geç yumurtlarsan yakalayabilirsinyok be mogamicim mantar geçtimi geçmedi mi anlayana kadar 20 gün geçti malesef...
umutsuzluk yok ... Herşey Allahtan... Nasip ettiyse vardır kuzum...Nasip etmediyse kendini üzmenin anlamı yok... Dualarım seninle
olabilir dicem ama rahmimizi görmediler kontrol etmeden bilemiyorum ki her doktor farklı bence 100 doktora sorsak yarısı böyle yarısı öyle der ama ben biraz okudum bi şey kullanmaya gerek yok yazıyor bir de kullananları okudum benim durumumda ilk kimysalda kullanan göremedim@asi kullanıyo muydu geçen gün konuştuk kafa gitti bende
BENİ BİLİYORSUN NORMALDE NEŞELİYİM DE ANLAM VEREMİYORUM BUGÜN TAM BİR DUYGU KARMAŞASI AMA SAKİNLEŞİYORUM YAVAŞ YAVAŞ :) BELKİ ADET OLUCAK VÜCUT OLAMIYOR ONDAN BENDE ÖYLE OLMAZDI AMA YOKSA BU BEBİŞ OLAYINDAN BANA BÖYLE BİR ŞEY Mİ KALDI :)
senın kmyasaldı dogru bencede kullanmana gerek yoktur.asinin kimyasal değildi canım petty miydi girmiyo şimdi topiğe onun kimyasaldı diger ay hemen hamıle kalmıstı
Kaygılım İnşaAllah bi an önce gelir adetin bende olamadım halen iyice stres oldum hiçbişey yapası yok
hmmm bayaaa geç bi zamanda başlamışsınız çalışmaya kuşum gerçi belli olmaz bu işler geç yumurtlarsan yakalayabilirsin
oyyyy kıyamam beklemek zor dimi... umuyorum yakın zamanda olursunda tekrar başlarsın heyecan yaşamaya bitanem...sabır şuanda tek yapabilceğinne olur 28.gün bugün kırmızılar gelse sıkıldım ama artık :)
Canim valla bende onu soracaktin benim pek cok olmuyor ama baya uzamistilar makasla kisalttim cunku canim hamile oldugumdan beri daha cok aciyor kendim yapamiyorum artk nasil uapicam bilmiyorumda kizlarr bi akil verinnCanim ya özel olacak ama ağda işini nasıl yapıyorsun ben sir ağda kullanıyorum ama şimdi korkuyorum düşük tehlikesi de var bilemedim
amin canım inşallah :) 6günde çok olmuş ama geç döllenmedir inşallah ya ya da stresi çok yaptın
oyyyy kıyamam beklemek zor dimi... umuyorum yakın zamanda olursunda tekrar başlarsın heyecan yaşamaya bitanem...sabır şuanda tek yapabilceğin
sıkma canını önemli olan sağlık...mantardan kurtulmadan hamile kalsaydın düşünsene nasıl bi endişeye düşerdin...o yüzden bence mutlu ol canımzaten bu aydan umudum yoktu geç başlandığı için ama adet bari gelsede önümüzdeki maçlara baksak
ben olsam alırdım ilacı çünkü yaşadıklarından sonra güzel bi tatile ihtiyacın var adet olarak bu tatili heba etme...umarım tatil dönüşü gelir kırmızılar kuşumsabır sabır ya sabır belki de akıllanır bu kaygılısabrediyorum da vücut adet sinyalleri verip olmuyo ona kızıyorum geciktirici ilaç aldım eve koydum cumaya kadar düşüneceğim bakalım alsam mmı almasam m ıdiye malum pazar tatil başlıyo
Canim valla bende onu soracaktin benim pek cok olmuyor ama baya uzamistilar makasla kisalttim cunku canim hamile oldugumdan beri daha cok aciyor kendim yapamiyorum artk nasil uapicam bilmiyorumda kizlarr bi akil verinn
streste yapmadım aslında 33 aydır düzeniz bozuldu arada olurdu ama 3 ay üst üste 4 gün 6 gün kayar oldu
tatlım bir pazara gittim geldim enerjim söndü yaw o kadar kalabalıktı ki bir sıcak cabasıBilemiciiim
ben olsam alırdım ilacı çünkü yaşadıklarından sonra güzel bi tatile ihtiyacın var adet olarak bu tatili heba etme...umarım tatil dönüşü gelir kırmızılar kuşum
Ama bide gunahi var bununben yıllardır ağda yapıyorum kendinize özel sir ağda alın kuaför yapsın bence onunla:) ben yaptırıyorum kuaföre . bebiş olursa kısmetse jilet yapmayı düşünüyorum sonrasında lazer e gitmek için yoksa hayatta vurmam oraya.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?