- 13 Mart 2014
- 721
- 702
- 158
BAYADA GEÇMİŞ CANIM YA KANTESTİ YAPTIR6 gün geçti canım..
sıkma canını önemli olan sağlık...mantardan kurtulmadan hamile kalsaydın düşünsene nasıl bi endişeye düşerdin...o yüzden bence mutlu ol canım
iyide blumm sende inceleme yaptılar test tahlil neye dayanarak verdi doktor? inşallah öyle olur hayırlısıyla ama kısmet :)
tatlım bir pazara gittim geldim enerjim söndü yaw o kadar kalabalıktı ki bir sıcak cabası
bozulsun bozulmaların sonunda bebiş gelsinnn :):):)
git gez toz yüz eğlen ve bütüüüün kötü enerjileri at üzerinden sonra herşey çok güzel olacak buna inanhaklısın mogami :) bende tatilimi heba edemem daha önce kullandığımda kötü etki görmedim alıyım diyorum gerçekten karın ağrısı olmadan rahatça denize girmeye yemeye içmeye eğlenmeye ihtiyacım var son iki gün ilaç almam dönüncede başlar sanırım :)
BAYADA GEÇMİŞ CANIM YA KANTESTİ YAPTIR
Ama bide gunahi var bununkeske esim yapabilse :)
Kızlar bayaaa geride paylaştım ama görülmedi...bakınız tablom böyle oldu...demekki neymiş ov. pozitifi verse de çatlama geç olabiliyormuş
Kızlar bayaaa geride paylaştım ama görülmedi...bakınız tablom böyle oldu...demekki neymiş ov. pozitifi verse de çatlama geç olabiliyormuş
canım hiç test tahlıl yapılmadı bılmıyorum ne olcak şmdi hayrlısıyla adetım gelsın ondan snra bakıcaz bi dr güvenıcez artık
Canim malesef ki oylekız kuaförün yapması günah mıeşim yapsa ben yaptıramam zaten oda kadınsal şeyleri sevmiyor :) bilemedim ki elf im
git gez toz yüz eğlen ve bütüüüün kötü enerjileri at üzerinden sonra herşey çok güzel olacak buna inan
aynen kuşum...Bu son tablomdu...ff ye veda ediyorumevet canm olabiliyo öyle silikleştikten snra calısmaları bırakmamak gerek
NAPICAKSIN PEKİ O İŞİ CANIMCanim malesef ki oylebenim esimde beceremez her halimiz sorun Yinede sukur:)
Canim invalid link diye cikmis baskada bisey yazmiyorKızlar bayaaa geride paylaştım ama görülmedi...bakınız tablom böyle oldu...demekki neymiş ov. pozitifi verse de çatlama geç olabiliyormuş
içine hangisi siniyorsa ben öyle düşündüm sindiremedim ikiside iyi doktor aslındabebiş olunca iş değişiyo normal tedavi olsa farklı oluruz daha çabuk güveniriz:) allahım nasip kısmet etsin sağlığıyla uzun ömürleriyle gelsinler bir dhaa yaşatmasın inşallah :)
aynen kuşum...Bu son tablomdu...ff ye veda ediyorum
Him bende bazen sebepsiz kirgin kizgin oluyorum batima yakin adetin yaklasiyor belkide ondandir canim bir an once olup bitsin calismalara baslarsin insallah saglikli hayirli bir bebisin olur bugunleri unutursunBENİ BİLİYORSUN NORMALDE NEŞELİYİM DE ANLAM VEREMİYORUM BUGÜN TAM BİR DUYGU KARMAŞASI AMA SAKİNLEŞİYORUM YAVAŞ YAVAŞ :) BELKİ ADET OLUCAK VÜCUT OLAMIYOR ONDAN BENDE ÖYLE OLMAZDI AMA YOKSA BU BEBİŞ OLAYINDAN BANA BÖYLE BİR ŞEY Mİ KALDI :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?