2014 mayis,haziran,temmuz,agustos,eylul veya ekimde hamile kalmak isteyenler

Kızlar bayaaa geride paylaştım ama görülmedi...bakınız tablom böyle oldu...demekki neymiş ov. pozitifi verse de çatlama geç olabiliyormuş

iyide blumm sende inceleme yaptılar test tahlil neye dayanarak verdi doktor? inşallah öyle olur hayırlısıyla ama kısmet :)

canım hiç test tahlıl yapılmadı bılmıyorum ne olcak şmdi hayrlısıyla adetım gelsın ondan snra bakıcaz bi dr güvenıcez artık

git gez toz yüz eğlen ve bütüüüün kötü enerjileri at üzerinden sonra herşey çok güzel olacak buna inan

Kızlar bayaaa geride paylaştım ama görülmedi...bakınız tablom böyle oldu...demekki neymiş ov. pozitifi verse de çatlama geç olabiliyormuş

ben açamadım resmi yaa ben diyorum bol bol çalışma o haftaya günlere bağlı kalmamak lazım diye

canım hiç test tahlıl yapılmadı bılmıyorum ne olcak şmdi hayrlısıyla adetım gelsın ondan snra bakıcaz bi dr güvenıcez artık

içine hangisi siniyorsa ben öyle düşündüm sindiremedim ikiside iyi doktor aslında bebiş olunca iş değişiyo normal tedavi olsa farklı oluruz daha çabuk güveniriz:) allahım nasip kısmet etsin sağlığıyla uzun ömürleriyle gelsinler bir dhaa yaşatmasın inşallah :)

evet iş bebek olunca değişiyo bakalı hayırlısı artık gelsin sağsalim bebeişlerimz :)

aynen kuşum...Bu son tablomdu...ff ye veda ediyorum

ndn veda ediyosun kuzum belli bi hakkınmı var yoksa

Him bende bazen sebepsiz kirgin kizgin oluyorum batima yakin adetin yaklasiyor belkide ondandir canim bir an once olup bitsin calismalara baslarsin insallah saglikli hayirli bir bebisin olur bugunleri unutursun

NASILSINIZ HANIMLAR 2 GUNDUR GIREMEDIM İŞ YOGUNLUGUNDAN YENİ HAMİŞ HABERLERİ YOKMU Mogami CNM NASILSIN ELİF NASIL GIDIYO HAMISLIK

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…