Yok canim.niye gidiyim marttan beri istiyoruz ama aslinda haziranda kimyasal gecirdim ondan beri daha cok dikkat eddim yum gunune daha onceye bakarak. 2 ekim bat canimkıyamam sana...bak artık burdasın eğer kaçıp gidersen silerim haaaaaaa...batını ve kaç aydır denediğini söyle kuşum ekliyim şimdi
kuşum benden önceYap yap yap
Ay bu arada tesekkur ediyorumkıyamam sana...bak artık burdasın eğer kaçıp gidersen silerim haaaaaaa...batını ve kaç aydır denediğini söyle kuşum ekliyim şimdi
martı dikkate alırsam 7. deneme...ekliyorum kuzumYok canim.niye gidiyim marttan beri istiyoruz ama aslinda haziranda kimyasal gecirdim ondan beri daha cok dikkat eddim yum gunune daha onceye bakarak. 2 ekim bat canim
kuşum benden önceLovely35 var git ona baskı yap yapayımda elim böğrümde mi kalayım kız...naslaaaa nolaamaaaazzzz yapmiciiiiiiim..
Ayy 7.deneme ve hala bos gobekmartı dikkate alırsam 7. deneme...ekliyorum kuzum
baskılar işe yarayacak bak daha önce salı diyordu şimdi haftasonuna çektiYaptım kıss ona da sabahtan beri. Kızcağız benimle uğraşıyo kaç saattir :) Kendi derdi bitti.
yavrum en azından hamiş kalabiliyorsun...benim 6. deneme ve daha hala tık yokAyy 7.deneme ve hala bos gobek
Ekle canim sagol
Buraya yazdiktan sonra kardeşim çağırdı onlarla dışarı çıktık canım sabah hastaneye gidip vercem bakalım kanyavrum idrarla belli olmaz hemen...bi kan testi yaptır bence eşinin şansına
Kızlar doktordan çıktık şimdi vajinal muayenede bebek görülmedi haftaya cuma da görünmezse ciddi sıkıntı dedi moralim çok bozuk dua edin lütfen
Kızlar doktordan çıktık şimdi vajinal muayenede bebek görülmedi haftaya cuma da görünmezse ciddi sıkıntı dedi moralim çok bozuk dua edin lütfen
Hadi ya canım bak ben sabahtan gitcem sende gitCanmm git bi kan ver bakalim benmde adetim 1 hafta gecti idrar teslerinde negatif cikiyo kanda pozitif cikar bana da umut olursun
Doktorda hep oyle diyo en azindan kaldin kimyasalda olsa diyo evet Allaha sukur kurtajsiz dusuk oldu ama iste bazen insan isyan ediyoyavrum en azından hamiş kalabiliyorsun...benim 6. deneme ve daha hala tık yok
ELF 21 CNM NASILSIN MIDEN BULANMAYA BASLADIMI BENIM BASLADI BULANIYO AMA KUSMUYORUM COK TUAFIM BEN KARNIM AC AMA YEMEK YIYEMIYORUM CNM İSTEMİYO
Canm idrar testlerim hep negatif umudim hic yokHadi ya canım bak ben sabahtan gitcem sende git
hormonlarıma ayrıntılı baktırmadım sadece tiroide baktırdım sorun çıkmadı...yumurtlama desen maaşallahım var bu ay 2 taneydi...sperm testi iyi çıktı...tek aklıma gelen tüpte tıkanıklık...2013 martta sağ overden çikolata kisti ameliyatı olmuştum belki o böyle bişeye sebep olmuş olabilir...doktorum 1 yıl hamile kalamazsan gel rahim filmi çekelim dedi...bakalım umarım gerek kalmaz... amin canım inşDoktorda hep oyle diyo en azindan kaldin kimyasalda olsa diyo evet Allaha sukur kurtajsiz dusuk oldu ama iste bazen insan isyan ediyoSenin bi hormon sorunun varmi canim sende en kisa zamanda anne ol insallah duami ettim hepinize insallah kabul olmustur :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?