kıyamam sana...Allahım bu sıkıntılarını tez zamanda feraha kavuştursunHaklısın canım Rabbimden gelene razıyım ama içime söz geçiremiyorum
canım benim üzülme lütfen rabbim neylerse güzel eyler vardır bir hayır ama belki haftaya bebeğini görürsün toparlanHaklısın canım Rabbimden gelene razıyım ama içime söz geçiremiyorum
Amin tatlım inş çok tesekkürler maşallah diyelim:....)) HADİ MAŞALLAHsağlıklı bir gebelik ve sağlıklı bir bebek nasip eder Rabbim inşallah, çok sevindim, tebrik ederim tekrar tekrar
canım inşallah tutunmuştur bebişinemın olmak ıstıyom 2.66 çok da az dııl yaptırdıım gune gore dr cumartesı cagırdı bakalım çıkmıs olmasını umudedıyorum ama cıkmassada cok uzulmemek ıcın temkınlı yaklasıyorum ama çıkmıstır yaa tutunmustur dı mı cunku rapaor aldım evde yatıyorum ıyıce tutunsun dıye ve progestan ıcıorum heralde bırakmaz benı
Ben işte inanamadım doktorda çok yeni bir gebelik dedi şimdi beklicez inş herşey düzgün gider... Allahım herkesin yüzünü güldürsün inşÇok sevindim ne kadar güzel bir zamanda olmuş. Ama ben fotoğrafı büyütmeden hemn görmüştüm zaten cizgiyi
Canım tebrik ederim allah sağ salim kucağına almayı nasip etsin. Tüm topiğin başına darısı.Ben işte inanamadım doktorda çok yeni bir gebelik dedi şimdi beklicez inş herşey düzgün gider... Allahım herkesin yüzünü güldürsün inş
Anladim canm ben valla 40dakka sonra senin yazini okuyunca bidaha baktim hicbisey yoktu bakalim artik 1 hafta sonra ne olucakilk 10 dk imiş canım...prospektüste öyle yazıyor...ben yaptım ilk 30 sn bişey göremeyince bıraktım kenara...gerçi benim sonuçlarım ilk 10 dk da tamam oluyo ben zamana bakmadığım için 10 15 dk bana normal geliyor
Evet ya cok tatli oluyorlarYazık ne yapsınlar , çok tatlı oluyorlar ama bence baksana yorumlara
Canim kirmizilar gelmeden umudunu kaybetme hakkinda hayirlisi olsun insallah bebisin gobusundedirİnşallah ama umudum tükendi bu aydan
Bi fikrim yok canim insallah arkadasinin bebisi tutunur ekimde hamis olurKizlar arkagu klomen ve catlma ignesi kullandi dun asilama yapildi atesi 38 olmus ve kasiklari cok agriyomus sizce niye oluyodur biliyomusunz
geçen ay 26 apustos regl oldum teldeki program 24 eylülü gösteriyordu ve dün 24 eylülde beta yaptırdık 201 çıktı canm
Insallah cnm sen ne durumdasincanım inşallah tutunmuştur bebişin
kuzu ne sabırsızsınAnladim canm ben valla 40dakka sonra senin yazini okuyunca bidaha baktim hicbisey yoktu bakalim artik 1 hafta sonra ne olucak
yaa ben aktif uye degilmiyim hala benim batimi yazmiosun
Ay evet oyleyim canimkuzu ne sabırsızsın3-5 gün bekleyemedin haaa
kıyamam sana...bak artık burdasın eğer kaçıp gidersen silerim haaaaaaa...batını ve kaç aydır denediğini söyle kuşum ekliyim şimdiAy evet oyleyim canimtamam tamam bekliyorum
Zaten sabirsiz olmasam su ovu testini yapip moralimi bozmazdum uff
kız ne diyon benim daha 5. günüm
İnşaAllah bitanem... nette çok okudum vallahi gebe çıkmış kadınlar , bende heyecan yaptım , bide değişik kasık ağrılarım var , gögüslerimin uçlarının acıması... vs vs... keşke hamilelik testinde çıksa da yapsak da rahatlasak ama çıkmaz ki daha , bir kaç gün daha sabır, bide ikinci cizgi hemen çıktı benim 10 dakikada böyle oldu...:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?