canım senin için biraz arastırdım konuyu bebeğini nerdeyse 9.haftada görenler var içini ferah tut yaniBana bişey deyin kızlar haftaya perşembeye randevu aldım ama hafta ici başka doktora gitsem mi
He bide dersin ben eşimin de muayeneden geçmesini istiyorum , sonuçların gelince dersin , eğer sende hiç bir şey çıkmazsa ... doktorun hayır olmaz diyeceğini sanmıyorum canım...inşallah canım sağol....bişi sorim eşim izin alamıycağı için benle gelemiyor doktora cocuk istediğimizi eşimin de test yaptırmasını istediğimi söylesem testi falan yazsada labaratuarlar bayramda acık oluyor ya testi o zaman yaptırsak olurmu acaba bide eşim için testi ne diyerek sorayım
İnşallah canım ya ama keşke doktor şimdi demeseydi böyle perişan oldum yoksa bile haftaya öğrenseydimcanım senin için biraz arastırdım konuyu bebeğini nerdeyse 9.haftada görenler var içini ferah tut yani
hımm özel ya ama ama ben onu doktora dersem gülmekten kırılır spermigoraf yok spermiyografiVallahi özel hastane değil devletse , spermiyografi için alırsın rahatlıkla günü , yaptırırsın bence ... ama özeldeki uygulanan kaideleri bilmiyorum canım...
Kıyamam sana yapma böyle , kendini sıkma , üzüntü iyi değil canım...İnşallah canım ya ama keşke doktor şimdi demeseydi böyle perişan oldum yoksa bile haftaya öğrenseydim
yarın için randevu aldım bakalım inşallah iyi çıkar hormonlarım vs.hanfendi25 canım çok üzüldüm ya gelmeye durmuş kırmızılar sende bana eklen doğru doktora çocuğu gectim bu düzensizliğin umarım kötü nedenleri yoktur
niye kız belki adet değildirİyidir mogiş adet olmak istiyorum tam anlamıyla
hımmm inşallah en kısa zamanda gönlünü alır canım üzme kendini bana adetin 3. günü git dediler ondan bekledim birazYarın içinbrandvu aldım giderim herhalde esimle bozuştuk az önce gidesim yok doktora ne zaman gelirse artık
Hmm , hadi hayırlısı canım , sarı akıntı hem adetten önce hem gebelikte olabiliyormuş , bende yeni öğrendim bunu,, ama sümükümsü gibiyse bebişin gelmiştir inşaAllah canım , dur bakalım ovulasyonlardan belli olacak o inşaAllahBen bugün petshow fuarına gittim kızlar eve geldim birşey yok, gerçi öyle aman aman bir ağrım olmadı ama hissettirdi hafiften bir hareketlilik diyelim. Yolda popomu yoklayarak geldim. Külodumda sarı akıntıdan başka bir şey göremedim. Sümüksü bir akıntı katı. Bu arada yolda benim hep midem kalktı ama otobüste telefona bakmaktan diye düşünüyorum.
baktım bende 10 dk sonrakilere itibar etmeyin diyor...gerçi benimki zaten 10 dk da normal hale geliyor...ben hiç başında beklemediğim için kaç dk geçiyor bilmiyorum maksimum 15 dk diye düşünüyorum ama pozitif olan günlerde hemen çıkıyorYok kuzum onunda kağıdında 5 dakikadan sonra bakmayın diye bir ibare yazıyor.
ilk 10 dk imiş canım...prospektüste öyle yazıyor...ben yaptım ilk 30 sn bişey göremeyince bıraktım kenara...gerçi benim sonuçlarım ilk 10 dk da tamam oluyo ben zamana bakmadığım için 10 15 dk bana normal geliyorAma ilk bes dakika onemli degilmi suan baktim t silikten daha silik ben tu
Ama teste siliklik bile yoktuniye kız belki adet değildir
Yani dünüyordum bende ama şu an pek içimden gelmiyor nasiphımmm inşallah en kısa zamanda gönlünü alır canım üzme kendini bana adetin 3. günü git dediler ondan bekledim biraz
ya bu işler belli olmaz...kırmızıları görmeden ne desek boş canım...ahhh şu belkilerAma teste siliklik bile yoktu
ya bu işler belli olmaz...kırmızıları görmeden ne desek boş canım...ahhh şu belkiler
bekle bence canım benim...en azından 2 gün dahaYani şimdi kendini gösterdi kaştı gibi oldu bir yanım diyo yarın doktora git bir yanım diyo pazartesiye kadar bekle ne yapsam bilemedim
bekle bence canım benim...en azından 2 gün daha
Haklısın canım Rabbimden gelene razıyım ama içime söz geçiremiyorumKıyamam sana yapma böyle , kendini sıkma , üzüntü iyi değil canım...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?