- 31 Temmuz 2014
- 3.789
- 4.273
- 448
elisam merhaba, çok özledik seni hatta kızlar zaman zaman seni çağırdılar, hakkınızda en hayırlısı neyse o olsun dilerim, siz istediğinizde Rabbim tez vakitte versin size Allah ım, işi gücü yola koymakta ve bu işe hazır olmakta çok önemli.amin inşallah
Hayırlısı olsun canım. Doğru zamanda gelsin bebeğin dilerim.
aynen ben bu ay daha iyiyim geçen ay kafayı yiyecek gibi sürekli bununla meşguldüm ama birgün olacak zamanı var ve bizim işimiz gerğini yapıp gerisini Allah'a bırakmak inşaallah hamilesindir bu ay teyze oluruz bizde tekrardan
tatlım hakkınızda hayırlısı olsun, her şeyin bir zamanı var, insanın kafasının rahat olması lazım önce sağlık ruh ve beden beraber sonra zaten kucaklar bir bir dolacak ...
ertelediniz diye de topiğe gelmemezlik yapma en azından bizi pışpışlarsın malum moral lazım bize bir seneye kadar bizde bütün yolları denemiş olayın kurdu olmuş oluruz sende he deyince elbirliğiyle iki üç ayda hamiş olursun
Hepinize ayri ayri cok tsk ederim canlarimisyerimde kan testi yaptirdim sali gunu 221.37 cikti, doktorum dis gebelik riskinin olup olmadigini anlamak icin bigun sonra yine yap ayni saatte dedi testi cars gunu tekrar baktirdik 323.99 cikti doktora gittim suan ultrasonda goremeyiz ama testlere gore hamilesin 2 hafta sonra yeniden kontrole gel dedi o zmn 6 haftalik olcak allah nasip ederse kalp atisini duyabilcez bu arada istende cikartilcaktim, tam hamile oldugum gun insan kaynaklarina gittim hamile oldugunuz icin cikartamayiz sizi dediler resmen cocugum sansim oldu ugurlu geldi rabbim isteyen herkese saglikli bir bebis versin. C.tesi gunu 4.haftayi doldurcam bnm adet dongum 24gunde bir oldugu icin 3haftalikken ogrenmis oldum :) ve de p.tesi gunu ruyamda hamile oldugumu gormustum cars doguma gidicektim ve tamda cars gunu hamile oldugumu ogrendim resmen icime dogdu
Hepinize ayri ayri cok tsk ederim canlarimisyerimde kan testi yaptirdim sali gunu 221.37 cikti, doktorum dis gebelik riskinin olup olmadigini anlamak icin bigun sonra yine yap ayni saatte dedi testi cars gunu tekrar baktirdik 323.99 cikti doktora gittim suan ultrasonda goremeyiz ama testlere gore hamilesin 2 hafta sonra yeniden kontrole gel dedi o zmn 6 haftalik olcak allah nasip ederse kalp atisini duyabilcez bu arada istende cikartilcaktim, tam hamile oldugum gun insan kaynaklarina gittim hamile oldugunuz icin cikartamayiz sizi dediler resmen cocugum sansim oldu ugurlu geldi rabbim isteyen herkese saglikli bir bebis versin. C.tesi gunu 4.haftayi doldurcam bnm adet dongum 24gunde bir oldugu icin 3haftalikken ogrenmis oldum :) ve de p.tesi gunu ruyamda hamile oldugumu gormustum cars doguma gidicektim ve tamda cars gunu hamile oldugumu ogrendim resmen icime dogdu
maşallah maşallah bebiş gerçektende kısmetiyle geliyor inşallahHepinize ayri ayri cok tsk ederim canlarimisyerimde kan testi yaptirdim sali gunu 221.37 cikti, doktorum dis gebelik riskinin olup olmadigini anlamak icin bigun sonra yine yap ayni saatte dedi testi cars gunu tekrar baktirdik 323.99 cikti doktora gittim suan ultrasonda goremeyiz ama testlere gore hamilesin 2 hafta sonra yeniden kontrole gel dedi o zmn 6 haftalik olcak allah nasip ederse kalp atisini duyabilcez bu arada istende cikartilcaktim, tam hamile oldugum gun insan kaynaklarina gittim hamile oldugunuz icin cikartamayiz sizi dediler resmen cocugum sansim oldu ugurlu geldi rabbim isteyen herkese saglikli bir bebis versin. C.tesi gunu 4.haftayi doldurcam bnm adet dongum 24gunde bir oldugu icin 3haftalikken ogrenmis oldum :) ve de p.tesi gunu ruyamda hamile oldugumu gormustum cars doguma gidicektim ve tamda cars gunu hamile oldugumu ogrendim resmen icime dogdu
Hadi bakalım hayırlı uğurlu olsun, sağlıklı bir gebelik ve sağ sağlim bir doğum diliyorum canım. Büyükler gelen kısmetiyle bereketiyle gelir diye boşuna söylemiyorlarmış demek ki...Hepinize ayri ayri cok tsk ederim canlarimisyerimde kan testi yaptirdim sali gunu 221.37 cikti, doktorum dis gebelik riskinin olup olmadigini anlamak icin bigun sonra yine yap ayni saatte dedi testi cars gunu tekrar baktirdik 323.99 cikti doktora gittim suan ultrasonda goremeyiz ama testlere gore hamilesin 2 hafta sonra yeniden kontrole gel dedi o zmn 6 haftalik olcak allah nasip ederse kalp atisini duyabilcez bu arada istende cikartilcaktim, tam hamile oldugum gun insan kaynaklarina gittim hamile oldugunuz icin cikartamayiz sizi dediler resmen cocugum sansim oldu ugurlu geldi rabbim isteyen herkese saglikli bir bebis versin. C.tesi gunu 4.haftayi doldurcam bnm adet dongum 24gunde bir oldugu icin 3haftalikken ogrenmis oldum :) ve de p.tesi gunu ruyamda hamile oldugumu gormustum cars doguma gidicektim ve tamda cars gunu hamile oldugumu ogrendim resmen icime dogdu
ay sağol kuzum yarına aldık bileti gidiyor yarın..bu arada benim koca tarafı hep sorunlu.. eşim üniv. başladığından beri abileri yengeleri bana yükleniyor.. iyi olmamızı istemiyorlar dün abisi samimi olmadığım halde dedi ki.. eşin kayseride belki birine ev açmıştır, çapkın o dikkatin üstünde olsun, nerden biliyon özel derse gittiğini o şimdi bi kızla geziyordur..GÜNAYDIN HANIMLARR.
DÜN SABAH Bİ TÜRLÜ MESAJI YOLLAYAMADIM.SONRASINDADA YOGUNDUK TEKRAR DÖNEMEDİM
NE KADAR ÜZÜLDÜM GÖRÜMCENİN GİTTİGİNE ANLATAMAM GÖRMEN LAZIM :) HADİ GEÇMİŞ OLSUN.
elisa sen nerdeydin bugün seni andım ben ne alemdesin ben kötüyümHayırlı olsun Allah saglıcakla kucagına almayı nasıp etsin masallah
pazartesi olmama gerekiyordu canım 2 de çıkacakmış sonuçlar inşallah hayırlısı olsun heyecan hat safadaGuzel haberle don insallah canim, kac gun gecikmsti senin..
elisa sen nerdeydin bugün seni andım ben ne alemdesin ben kötüyüm
hadi tatlım bekliyorum senin güzel haberlerini :)pazartesi olmama gerekiyordu canım 2 de çıkacakmış sonuçlar inşallah hayırlısı olsun heyecan hat safada
aslında halen cesaretim yoktu tatlım da aklımı kurcalıycağına dedim öğreneyim artık ikide çıkacak sonuçlar o sivilcelerden bende de var canım sivilceye aldanıp umutsuzlanma kardeşimin eşi hamile ergen gibi oldu kız suratı sivilce dolu :)Ay bebeğim hadi inşallah canım benim yapamadığımı yaptın valla helal olsun ama bendede gecikme yok ki daha günüm gelmedi. Bugünde çenemde ufak sivilce attı. Gelcek benimkiler eminim.
canım benim ilk adetim bitti,korunmayı bıraktım.Korunmayı da bırakınca daha bir iyi hissettim ,umutlanmaya ,yeniden hayaller kurmaya başladım.İnşallah senden de güzel bir haber alırız da artar umutlarımInsallah cnm sen ne durumdasin
bebişi erteledin mi sen kuzum ama neden bak kısmetiyle gelir o bu devirde kolay büyütmesi inş, düzelir durumu eşinin yolunda ggider.. ama ben kötü oldum dün ağladım eşim anlasa canım ailesi yani abileri yengeleri ölmüşler karşımızda yediler beni yediler baksana adamı tanımıyorum söylenecek laflar mı bunlarŞimdi yazdıklarını okudum canım benım ıslerım cok yoogundu canım hıc gıremedım ben nötr durumdayım ıyımıyım kotumuyum bılmıyorum bebek dusuncesını ertelıyorum bunun ıcın uzgunum esım ısten cıkıyor dershaneye gıdecek karmakarısık duygular ıcerısındeyım o ınsanların dedıklerını takma bosver canım bosbogaz ınsanlar ne anlıyorlarsa boyle yaparak
inşallah bebeğim ya sende bişeyler olmuş dur onu okuyum :)hadi tatlım bekliyorum senin güzel haberlerini :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?