Merhaba kızlar naıslsınız uzun zamandır gıremıyordum ıslerım cok yogundu kızlar ben bebek olayını 1 sene ertelıyorum bu ay suana kadar korunmadık hamıle kaldıgımı dusunmuyorum bundan sonra yenıden korunmaya baslayacagız esım bayramdan sonra ısten cıkıyor dershaneye gıdecek kpss hazırlanacak bu sartlar altında bebıs dusunemem Rabbım en kısa zamanda sızlere saglıklı hayırlı bır bebıs nasıp eder sonrada zamanı geldıgınde bana
Merhaba kızlar naıslsınız uzun zamandır gıremıyordum ıslerım cok yogundu kızlar ben bebek olayını 1 sene ertelıyorum bu ay suana kadar korunmadık hamıle kaldıgımı dusunmuyorum bundan sonra yenıden korunmaya baslayacagız esım bayramdan sonra ısten cıkıyor dershaneye gıdecek kpss hazırlanacak bu sartlar altında bebıs dusunemem Rabbım en kısa zamanda sızlere saglıklı hayırlı bır bebıs nasıp eder sonrada zamanı geldıgınde bana
bak eğer kırmızılar gelirse de yelkenleri suya indirmek falan yok ona göre herşeyin zamanı daha geçenlerde dinledim birini kadının yaşı 41 miş iki kez tüp bebek yapmışlar tedavi görmüş olmamış falan sonra demiş eşine bir tatile gidelim kafa dağıtalım dönünce tekrar tüp deneriz ama biraz uzaklaşalım; sonra hiç ihtimal vermezken gecikme olup doktora gidiyor 5 haftalık hamile çıkıyor; bizim yaşlarımız çok iyi, bebişe kadar her anı güzel değerlendirelim; burdaki hiçbir arkdaşın üzülmesin bebek isteyen herkesi ALLAH şu mübarek günlerin hürmetine sevindirsin aaamiiiinnnnnEvet kuzum sabredicem ben zaten haftasonu evdeyim çabucak geçer pazara ne kaldı şurda.
Çok küçük birşey çıktı önceki adetlerimdeki gibi değil yanağımda bir tane kocaman atardı. Eğer hamileysem gerçekten çok şaşırırm.
canımmm nasılsın özledik seni sizin için nasıl hayırlı olacaksa öyle olsun tatlım biraz kafanı da rahatlatmış olursun ama bizleri bırakmaMerhaba kızlar naıslsınız uzun zamandır gıremıyordum ıslerım cok yogundu kızlar ben bebek olayını 1 sene ertelıyorum bu ay suana kadar korunmadık hamıle kaldıgımı dusunmuyorum bundan sonra yenıden korunmaya baslayacagız esım bayramdan sonra ısten cıkıyor dershaneye gıdecek kpss hazırlanacak bu sartlar altında bebıs dusunemem Rabbım en kısa zamanda sızlere saglıklı hayırlı bır bebıs nasıp eder sonrada zamanı geldıgınde bana
Evet kuzum sabredicem ben zaten haftasonu evdeyim çabucak geçer pazara ne kaldı şurda.
Elisam hoşgeldin özledik seni. Herşeyde vardır bir hayır canım. Gönlünüze göre versin allahım.
geçmiş olsun tatlım, kabullenemediğim dr a güvenemeyecek oluşumuz yazıklar olsun diyorumaynısı benim başıma geldi devlet doktoruydu bi de ...o göremediği kist için ben kendi doktoruma ameliyat oldum...allah şifa versin canım
benim 38 çıkmıştı ama göğüslerimden belliydi iç çamaşırımın değmesi bile rahatsız ediyordu, acıyordu falan sonra hormon testlerim çok şükür ki iyi çıktı yalnızca prolaktinde sıkıntı oldu onun için dostinex verdi aslında ben bunu daha önce düzenlenmesi için kullanmıştım ama doktor yarım yarım vermişti ve o zaman üzerine basa basa çocuk istiyormusunuz diye sormuştu ama o zaman düşünmüyorduk şimdi devlete gittim bebek istediğimi söyledim adetken test yapıldı yüksek çıkınca 1 tablet içeceksin dedi haftada iki gün. 8 tablet 4 haftada bitecek göğüslerimin acısı ilacı kullanınca geçmişti şimdi yine başladı sen ne kullanıyorsun bitkisel senin kaç çıktıHayir canim almadım bile bitkisel devam ediyorum bu ay belli olur etkisi oldu mu olmadi mi bakcaz sende de mi vardi konustuk mu hic hatırlayamadım kac cikti senin canm ?
elisam merhaba, çok özledik seni hatta kızlar zaman zaman seni çağırdılar, hakkınızda en hayırlısı neyse o olsun dilerim, siz istediğinizde Rabbim tez vakitte versin size Allah ım, işi gücü yola koymakta ve bu işe hazır olmakta çok önemli.amin inşallahMerhaba kızlar naıslsınız uzun zamandır gıremıyordum ıslerım cok yogundu kızlar ben bebek olayını 1 sene ertelıyorum bu ay suana kadar korunmadık hamıle kaldıgımı dusunmuyorum bundan sonra yenıden korunmaya baslayacagız esım bayramdan sonra ısten cıkıyor dershaneye gıdecek kpss hazırlanacak bu sartlar altında bebıs dusunemem Rabbım en kısa zamanda sızlere saglıklı hayırlı bır bebıs nasıp eder sonrada zamanı geldıgınde bana
bak eğer kırmızılar gelirse de yelkenleri suya indirmek falan yok ona göre herşeyin zamanı daha geçenlerde dinledim birini kadının yaşı 41 miş iki kez tüp bebek yapmışlar tedavi görmüş olmamış falan sonra demiş eşine bir tatile gidelim kafa dağıtalım dönünce tekrar tüp deneriz ama biraz uzaklaşalım; sonra hiç ihtimal vermezken gecikme olup doktora gidiyor 5 haftalık hamile çıkıyor; bizim yaşlarımız çok iyi, bebişe kadar her anı güzel değerlendirelim; burdaki hiçbir arkdaşın üzülmesin bebek isteyen herkesi ALLAH şu mübarek günlerin hürmetine sevindirsin aaamiiiinnnnn
artık ne olacak bilemiyorum iyice karışık oldu beklemedeyim pazarıııı sonucunu bana özelden yazmayı unutmazsın umarım :)))
canım iyiyiz seni merak ettik hepişleri oturtmak çok önemli bende iki gün bebek isteyip üç gün işimizi oturtalım öyle yapalım en mantıklısı deyip vazgeçiyorum hakkınızda hayırlısı ne ise o olsun bu sizin vereceğiniz bir karar ekonominizi şartlarınızı bebiş gelirse ne olacağını siz biliyorsunuz sonuçta. ama doktorun bana dediği işler yoluna girsin derseniz yapamazsınız bebek :) imkanlarınızı iyice ölçüp biçin bakalım bir de eşin kpss ye çalışıp kurum sınavlarına mı girecek ? 1.5 senesini alacak o da her şeyden soyutlanıp çalışırsa kazara kazanamazsa ne olacak yani bunların hepsini düşünün ama hayat şartları zor bebek sizi bunaltacaksa bi süre erteleyebilirsiniz tabi bizde
tatlım hakkınızda hayırlısı olsun, her şeyin bir zamanı var, insanın kafasının rahat olması lazım önce sağlık ruh ve beden beraber sonra zaten kucaklar bir bir dolacak ...Merhaba kızlar naıslsınız uzun zamandır gıremıyordum ıslerım cok yogundu kızlar ben bebek olayını 1 sene ertelıyorum bu ay suana kadar korunmadık hamıle kaldıgımı dusunmuyorum bundan sonra yenıden korunmaya baslayacagız esım bayramdan sonra ısten cıkıyor dershaneye gıdecek kpss hazırlanacak bu sartlar altında bebıs dusunemem Rabbım en kısa zamanda sızlere saglıklı hayırlı bır bebıs nasıp eder sonrada zamanı geldıgınde bana
aynen ben bu ay daha iyiyim geçen ay kafayı yiyecek gibi sürekli bununla meşguldüm ama birgün olacak zamanı var ve bizim işimiz gerğini yapıp gerisini Allah'a bırakmak inşaallah hamilesindir bu ay teyze oluruz bizde tekrardanCanım üzülürüm ama bundan sonra kafaya bu kadar takmam, çalışmalardan sonr oldu mu olmadı mı hep aynı şeyi yapıyorum ve bu çok yıpratıcı oluyor. Akışına bırakırım, yumurtlama dönemime elbet denk gelir ve olursa olur diye düşünüyorum.
Can[/QUOTE]Canım benim allah rizkini verir buna inaniyorum lütfen erteleme niyetini devam ettir OTE="elisa__, post: 37077797, member: 599550"]Merhaba kızlar naıslsınız uzun zamandır gıremıyordum ıslerım cok yogundu kızlar ben bebek olayını 1 sene ertelıyorum bu ay suana kadar korunmadık hamıle kaldıgımı dusunmuyorum bundan sonra yenıden korunmaya baslayacagız esım bayramdan sonra ısten cıkıyor dershaneye gıdecek kpss hazırlanacak bu sartlar altında bebıs dusunemem Rabbım en kısa zamanda sızlere saglıklı hayırlı bır bebıs nasıp eder sonrada zamanı geldıgınde bana
larsson da böyle diyordu, hatta mogişe bana koy diyorduki bir baktık bebişi göbüşe gelmiş, o yüzden siz testte negatifi bile görseniz normal reglini geçip gitmeden inanmam yarenim nasıl 2 gün bayağı regli oldum sanmış, yani sende biliyorsunki bu gebelik işi çok farklı bir durum, ne yazıkki sabırdan başka da çare yok,o yüzden ne zaman istersen o zaman yap testi falan :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?