- 12 Ağustos 2014
- 5.223
- 9.015
- 248
- 43
çok istiyorsun ya canım şimdi anne olmayı o yüzden yeniden korunmak hem zor gelir hem de istemezsin, ama bebişe daha iyi fırsatlar sunabilmek te bebek yapmanın bir parçası sanırım,üzülme lütfen, bir de gün doğmadan neler doğar çünkü yaşadığımız ülke belli, bir gün bir güne uymuyor ve açıkça elinize başka bir fırsat geçer bu süreçte sende bırakıverirsin korunmayı,Rabbim herkese nasip etsin annelik duygusunu kimseyi mahrum etmesin, kimsenin evinide çocuk sesinden mahrum bırakmasın, mübarek cuma dua edelim Rabbim duyar sesimiziMerhaba tatlım bende sızlerı cok ozledım hıc sayfaya gıremedım goremedım yazdıklarınızı sagolun hepınız hepımızın hakkında hayırlısı olsun canım ıslerın yolunda gıtmesı cok önemlı Allah'ım hepımıze nasıp etsın annelık duygusunu yasamayı ama ben cok uzuluyorum
olur canım bak en kısa zamanda bebıs haberını alıcaz senden bende bakalım ınsallah yhaaaaa yarın olsun hayır olsuncanım benim ilk adetim bitti,korunmayı bıraktım.Korunmayı da bırakınca daha bir iyi hissettim ,umutlanmaya ,yeniden hayaller kurmaya başladım.İnşallah senden de güzel bir haber alırız da artar umutlarım
bebeğim ya ne sorunlu ailesi varmış eşinin cımbızla çekip almışın adamı o piskopatlardan sıkı sıkı tut bırakmakızlar bakın bi yine noldu offf bu arada benim koca tarafı hep sorunlu.. eşim üniv. başladığından beri abileri yengeleri bana yükleniyor.. iyi olmamızı istemiyorlar dün abisi samimi olmadığım halde dedi ki.. eşin kayseride belki birine ev açmıştır, çapkın o dikkatin üstünde olsun, nerden biliyon özel derse gittiğini o şimdi bi kızla geziyordur..eşime güvenim tam tabi ki ben onu savundum adam sürekli teleffonda benle konuşuyor kimin ders verdiğini biliyorum özel ingilizce dersi alıyor mühendislik okuyor, zorlandığı için yaşlı nbi adam ders veriyor 2 kişiye aradımsesleri geliyordu adamların.. ne bileyim mutsuzluğumuzu istiyorlar ve eşim istersen 24 saat görüntülü konuşalımdedi bende saçlamalama abinin dedikleri moralimi çok bozdu dedim yaaa kızlar bunlar hep sinirlerimi hoplatıyor bi daha konuşmam o abinle dedim nasıl istersen öyle yap dedi.. bi de diyor o abisi kızkardeşim sizde 1 ay daha kalsın ısrar ediyor falan ona bana offff off... eşim bugün konuşuacak o salak abisiyle neden bunları dedin diye. resmen şeytanlar karı koca iki abisi yengeler(yengeleri hep yapıyor bunukanımca kıskançlar ve ikizler, ayrıca eşimin teyze kızları) hakkından gelecem hepsinin
kızlar bakın bi yine noldu offf bu arada benim koca tarafı hep sorunlu.. eşim üniv. başladığından beri abileri yengeleri bana yükleniyor.. iyi olmamızı istemiyorlar dün abisi samimi olmadığım halde dedi ki.. eşin kayseride belki birine ev açmıştır, çapkın o dikkatin üstünde olsun, nerden biliyon özel derse gittiğini o şimdi bi kızla geziyordur..eşime güvenim tam tabi ki ben onu savundum adam sürekli teleffonda benle konuşuyor kimin ders verdiğini biliyorum özel ingilizce dersi alıyor mühendislik okuyor, zorlandığı için yaşlı nbi adam ders veriyor 2 kişiye aradımsesleri geliyordu adamların.. ne bileyim mutsuzluğumuzu istiyorlar ve eşim istersen 24 saat görüntülü konuşalımdedi bende saçlamalama abinin dedikleri moralimi çok bozdu dedim yaaa kızlar bunlar hep sinirlerimi hoplatıyor bi daha konuşmam o abinle dedim nasıl istersen öyle yap dedi.. bi de diyor o abisi kızkardeşim sizde 1 ay daha kalsın ısrar ediyor falan ona bana offff off... eşim bugün konuşuacak o salak abisiyle neden bunları dedin diye. resmen şeytanlar karı koca iki abisi yengeler(yengeleri hep yapıyor bunukanımca kıskançlar ve ikizler, ayrıca eşimin teyze kızları) hakkından gelecem hepsinin
pazartesi olmama gerekiyordu canım 2 de çıkacakmış sonuçlar inşallah hayırlısı olsun heyecan hat safada
bebişi erteledin mi sen kuzum ama neden bak kısmetiyle gelir o bu devirde kolay büyütmesi inş, düzelir durumu eşinin yolunda ggider.. ama ben kötü oldum dün ağladım eşim anlasa canım ailesi yani abileri yengeleri ölmüşler karşımızda yediler beni yediler baksana adamı tanımıyorum söylenecek laflar mı bunlar
yok canım ovulasyonu öğrendiğimde yumutlama zamanım gelmişti zaten yapayım dedim eczanelerde bulamadık vazgeçtim sonra dün işte gebelik testi yaptım negatifti onlada kesin sonuç olmaz diye bugun kan testi yaptırdım iştePeki sen ovulasyon testi yapmış mıydın canım?
aslında halen cesaretim yoktu tatlım da aklımı kurcalıycağına dedim öğreneyim artık ikide çıkacak sonuçlar o sivilcelerden bende de var canım sivilceye aldanıp umutsuzlanma kardeşimin eşi hamile ergen gibi oldu kız suratı sivilce dolu :)
ay sağol kuzum yarına aldık bileti gidiyor yarın..bu arada benim koca tarafı hep sorunlu.. eşim üniv. başladığından beri abileri yengeleri bana yükleniyor.. iyi olmamızı istemiyorlar dün abisi samimi olmadığım halde dedi ki.. eşin kayseride belki birine ev açmıştır, çapkın o dikkatin üstünde olsun, nerden biliyon özel derse gittiğini o şimdi bi kızla geziyordur..eşime güvenim tam tabi ki ben onu savundum adam sürekli teleffonda benle konuşuyor kimin ders verdiğini biliyorum özel ingilizce dersi alıyor mühendislik okuyor, zorlandığı için yaşlı nbi adam ders veriyor 2 kişiye aradımsesleri geliyordu adamların.. ne bileyim mutsuzluğumuzu istiyorlar ve eşim istersen 24 saat görüntülü konuşalımdedi bende saçlamalama abinin dedikleri moralimi çok bozdu dedim yaaa kızlar bunlar hep sinirlerimi hoplatıyor bi daha konuşmam o abinle dedim nasıl istersen öyle yap dedi.. bi de diyor o abisi kızkardeşim sizde 1 ay daha kalsın ısrar ediyor falan ona bana offff off... eşim bugün konuşuacak o salak abisiyle neden bunları dedin diye. resmen şeytanlar karı koca iki abisi yengeler(yengeleri hep yapıyor bunukanımca kıskançlar ve ikizler, ayrıca eşimin teyze kızları) hakkından gelecem hepsinin
çok istiyorsun ya canım şimdi anne olmayı o yüzden yeniden korunmak hem zor gelir hem de istemezsin, ama bebişe daha iyi fırsatlar sunabilmek te bebek yapmanın bir parçası sanırım,üzülme lütfen, bir de gün doğmadan neler doğar çünkü yaşadığımız ülke belli, bir gün bir güne uymuyor ve açıkça elinize başka bir fırsat geçer bu süreçte sende bırakıverirsin korunmayı,Rabbim herkese nasip etsin annelik duygusunu kimseyi mahrum etmesin, kimsenin evinide çocuk sesinden mahrum bırakmasın, mübarek cuma dua edelim Rabbim duyar sesimizi
yok canım ovulasyonu öğrendiğimde yumutlama zamanım gelmişti zaten yapayım dedim eczanelerde bulamadık vazgeçtim sonra dün işte gebelik testi yaptım negatifti onlada kesin sonuç olmaz diye bugun kan testi yaptırdım işte
öncelikle kötü niyetli diğerinin mutsuzluğundan mutlu olan kendine pay çıkaran insanlar bir dolu etrafımızda ama asıl canımızı yakan tabiki bunların akraba abi v.s. olması. neyse yarın birinden kurtuluyormuşsun çok sevindim, diğerlerinide arama sorma muhabbet etme, ne kadar az olurlarsa çevrende o kadar az laf, bayramdaaaan bayrama görürsün.sıkma sen canını, en destek olması gereken kişi köstek olunca insan daha çok sinirleniyor biliyorum ve de anlıyorum,ama sen hakkından gelirsin,böylelerine alttan almıycan çünkü anlamazlar çata çat laf isterler, sıkma sen canını eşinle mutlumusun mesutmusun buna bak :)ay sağol kuzum yarına aldık bileti gidiyor yarın..bu arada benim koca tarafı hep sorunlu.. eşim üniv. başladığından beri abileri yengeleri bana yükleniyor.. iyi olmamızı istemiyorlar dün abisi samimi olmadığım halde dedi ki.. eşin kayseride belki birine ev açmıştır, çapkın o dikkatin üstünde olsun, nerden biliyon özel derse gittiğini o şimdi bi kızla geziyordur..eşime güvenim tam tabi ki ben onu savundum adam sürekli teleffonda benle konuşuyor kimin ders verdiğini biliyorum özel ingilizce dersi alıyor mühendislik okuyor, zorlandığı için yaşlı nbi adam ders veriyor 2 kişiye aradımsesleri geliyordu adamların.. ne bileyim mutsuzluğumuzu istiyorlar ve eşim istersen 24 saat görüntülü konuşalımdedi bende saçlamalama abinin dedikleri moralimi çok bozdu dedim yaaa kızlar bunlar hep sinirlerimi hoplatıyor bi daha konuşmam o abinle dedim nasıl istersen öyle yap dedi.. bi de diyor o abisi kızkardeşim sizde 1 ay daha kalsın ısrar ediyor falan ona bana offff off... eşim bugün konuşuacak o salak abisiyle neden bunları dedin diye. resmen şeytanlar karı koca iki abisi yengeler(yengeleri hep yapıyor bunukanımca kıskançlar ve ikizler, ayrıca eşimin teyze kızları) hakkından gelecem hepsinin
ikide çıkacakmış canım :) bende heyecan üst safhada :)Sonucun ne zaman çıkıcak ay çok merak ediyorum seni.
yı nasip etsinHepinize ayri ayri cok tsk ederim canlarimisyerimde kan testi yaptirdim sali gunu 221.37 cikti, doktorum dis gebelik riskinin olup olmadigini anlamak icin bigun sonra yine yap ayni saatte dedi testi cars gunu tekrar baktirdik 323.99 cikti doktora gittim suan ultrasonda goremeyiz ama testlere gore hamilesin 2 hafta sonra yeniden kontrole gel dedi o zmn 6 haftalik olcak allah nasip ederse kalp atisini duyabilcez bu arada istende cikartilcaktim, tam hamile oldugum gun insan kaynaklarina gittim hamile oldugunuz icin cikartamayiz sizi dediler resmen cocugum sansim oldu ugurlu geldi rabbim isteyen herkese saglikli bir bebis versin. C.tesi gunu 4.haftayi doldurcam bnm adet dongum 24gunde bir oldugu icin 3haftalikken ogrenmis oldum :) ve de p.tesi gunu ruyamda hamile oldugumu gormustum cars doguma gidicektim ve tamda cars gunu hamile oldugumu ogrendim resmen icime dogdu
yumurtlama zamanı çok sıkı çalıştık :) sonrasında da oldu tabi benimki beni bırakmadı da bebek düşüncesiyle olmadı belkide dediğin gibi geç yumutladıysam gevşek çalışma tutmuş olabilirBenim gibi geç mi yumurtladın acaba diye düşündüm inşallah geç yumurtlamamışsındır ama regl'a kadar çalıştıysanız ondan da korkmana gerek yok canım. Bence sen bugün çok güzel haberler alacaksın. İçimden öyle geçiyor.
ikide çıkacakmış canım :) bende heyecan üst safhada :)
elisa__ ne malum bu ay hamile lmadığın canım? Bebiş size bir sürpriz yapıyor mu bak gör sen o zaman.
yumurtlama zamanı çok sıkı çalıştık :) sonrasında da oldu tabi benimki beni bırakmadı da bebek düşüncesiyle olmadı belkide dediğin gibi geç yumutladıysam gevşek çalışma tutmuş olabilir
Hıc umudum yok canım ılıskı desen cok fazla olmadı bugune kadar ve ben bu ay hıc yatmadım dıyebılırım hemen banyomu yaptım hıc dıkkat etmedım ve en son ılıskıde hepsı dırek dısarı cıktı zaten yumurtlama donemımde degım sanırım bugun yarın yum gunum olması lazım olursa gercekten suprız mucıze olur canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?