2014 mayis,haziran,temmuz,agustos,eylul veya ekimde hamile kalmak isteyenler

çok istiyorsun ya canım şimdi anne olmayı o yüzden yeniden korunmak hem zor gelir hem de istemezsin, ama bebişe daha iyi fırsatlar sunabilmek te bebek yapmanın bir parçası sanırım,üzülme lütfen, bir de gün doğmadan neler doğar çünkü yaşadığımız ülke belli, bir gün bir güne uymuyor ve açıkça elinize başka bir fırsat geçer bu süreçte sende bırakıverirsin korunmayı,Rabbim herkese nasip etsin annelik duygusunu kimseyi mahrum etmesin, kimsenin evinide çocuk sesinden mahrum bırakmasın, mübarek cuma dua edelim Rabbim duyar sesimizi

canım benim ilk adetim bitti,korunmayı bıraktım.Korunmayı da bırakınca daha bir iyi hissettim ,umutlanmaya ,yeniden hayaller kurmaya başladım.İnşallah senden de güzel bir haber alırız da artar umutlarım
olur canım bak en kısa zamanda bebıs haberını alıcaz senden bende bakalım ınsallah yhaaaaa yarın olsun hayır olsun

bebeğim ya ne sorunlu ailesi varmış eşinin cımbızla çekip almışın adamı o piskopatlardan sıkı sıkı tut bırakma

Kuzu uzak dur şunlardan. Ne biçim insan bunlar ya aaa...

Evet canım erteledım esıme dun soyledım bundan sonra korunalım dıye bu ay sımdıye kadar korunmadık bundan sonra korunacagız hamıle kalmamısımdır zaten önumuzde 10 ay var canım dershaneye gıdecek atanma suresı ıcın eylulu bekleyecek ben bunun uzerınden tek basıma kalkamamkı sıkıntı ıcerısınde gecırecegım bır hamılelık bebegımın ıhtıyaclarını zorla karsılayacagım ısteyerek bırseylerını alamayacagım bır dogum ve sonrası olsun ıstemıyorum en mantıklısı ertelemek gıbı gelıyor oyle ınsalar cok canım mutlulugu cekemeyenler cıftlerın arasını bozmaya calısanlar degmeyecek ınsanlar ıcın uzme kendını boyle ınsanlar dıkkate alınıp konusulacak ınsanlar degıller

Peki sen ovulasyon testi yapmış mıydın canım?
yok canım ovulasyonu öğrendiğimde yumutlama zamanım gelmişti zaten yapayım dedim eczanelerde bulamadık vazgeçtim sonra dün işte gebelik testi yaptım negatifti onlada kesin sonuç olmaz diye bugun kan testi yaptırdım işte

Sonucun ne zaman çıkıcak ay çok merak ediyorum seni.

tatlım zor ama duymamaya ,görmemeye çalış o insanları.Sakın eşimle arana girmelerine de izin verme.Belli ki sinirlenip moralini bozmaya değecek insanlar bile değiller.

Ne guzel dua etmıssın canım benım amın amın Rabbım duysun bızlerı evet cok ıstıyorum heray heyecanla bekledım bu 4 ayımdı dedıgın gıbı bebegımın gelecegını dusundugum bebegımı rahat ettırme ıstedıgım ıcın ertelıyorum bu dusuncemı canım ınan ıcım cok acıyor cok uzuuyorum ama mecburum hayırlısını dılıyorum herseyın Allah'ım en dogru zaman hayırlı saglıklı bır bebıs nasıp etsın ve bızlere bebgımızı rahat ettırecek bereket versın

Benim gibi geç mi yumurtladın acaba diye düşündüm inşallah geç yumurtlamamışsındır ama regl'a kadar çalıştıysanız ondan da korkmana gerek yok canım. Bence sen bugün çok güzel haberler alacaksın. İçimden öyle geçiyor.

öncelikle kötü niyetli diğerinin mutsuzluğundan mutlu olan kendine pay çıkaran insanlar bir dolu etrafımızda ama asıl canımızı yakan tabiki bunların akraba abi v.s. olması. neyse yarın birinden kurtuluyormuşsun çok sevindim, diğerlerinide arama sorma muhabbet etme, ne kadar az olurlarsa çevrende o kadar az laf, bayramdaaaan bayrama görürsün.sıkma sen canını, en destek olması gereken kişi köstek olunca insan daha çok sinirleniyor biliyorum ve de anlıyorum,ama sen hakkından gelirsin,böylelerine alttan almıycan çünkü anlamazlar çata çat laf isterler, sıkma sen canını eşinle mutlumusun mesutmusun buna bak :)

hayırlı olsun canım Allah sağlıkla kucağına alma
yı nasip etsin

yumurtlama zamanı çok sıkı çalıştık :) sonrasında da oldu tabi benimki beni bırakmadı da bebek düşüncesiyle olmadı belkide dediğin gibi geç yumutladıysam gevşek çalışma tutmuş olabilir

elisa__ ne malum bu ay hamile lmadığın canım? Bebiş size bir sürpriz yapıyor mu bak gör sen o zaman.

Hıc umudum yok canım ılıskı desen cok fazla olmadı bugune kadar ve ben bu ay hıc yatmadım dıyebılırım hemen banyomu yaptım hıc dıkkat etmedım ve en son ılıskıde hepsı dırek dısarı cıktı zaten yumurtlama donemımde degım sanırım bugun yarın yum gunum olması lazım olursa gercekten suprız mucıze olur canım

Benim hatam biz yumurtlamada her gün çalışıyoruz kaçırdığımız bir gün olmasın diye sonraki haftaya güç kalmıyor. Hele bu ay son günler yani t'yi koyu gördükten sonra sabah akşam çalıştık, aştık kendimizi.

Sürpriz sürpriz sürpriz aşkım dersin artık kocana.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…