2014 mayis,haziran,temmuz,agustos,eylul veya ekimde hamile kalmak isteyenler

Sürpriz sürpriz sürpriz aşkım dersin artık kocana.

Valla adam sasırır kalır sanırım canım
tatlım ben 13 eylulde regl oldum esım ıl dısına gıttı 19 da geldı 19 21 de oldu sanırım 23 de de oldu hatırlamıyorum ama 23 dekı ılıskkıde hepsı dısarı cıktı dırek dustu kı bundan sonrasındakındede korunacagız sanırım 11 ekımde bat bu sekılde bebısmı gelır canım

bu ay olmazsa zaten bende ovulasyonla çalışcam canım bizimki denk gelirse mantığıyla çalıştık çok ara vermeden :) sen kesin hamilesin bu çalışmaya bebek gelmeli

Ayyy zaman geçmek bilmez şimdi hadi hayırlısı canım. Bugün senin vereceğin haberle topikimiz şenlenecek. Pazar benimkiler gelmezse pazartesi de ben veririm herhalde.
inşallah inşallah zaman geçmiyor zaten arda netten bakıyorum sonuç çıkmışmı diye

HAKLISIN CANIM BENİM RABBİM BUGÜNLERİMİZİ ARATMASIN DARA DÜŞÜRMESİN BEBİŞTEN SONRA ÇALIAŞAMAYACAĞIZ Bİ SÜRE HEMEN İŞE DÖNEMEYEBİLİRZ Kİ BENCE DÖNMEYELİM O YÜZDEN MADDİ OLARAK BİRAZ RAHAT ETMEMİZ GEREK HEMDE ACELEMİZ YOK ŞİMDİLİK YAŞIMIZ NORMAL BİRAZ ERTELEMEYE BENDE KARARSIZIM ELİSA TAMAM DESTEK OLUNUR SIKIŞMAYIZ AMA KENDİ MESLEĞİM İÇİN ZOR OLACAK BİLEMİYORUM DEDİĞİM İHTİMALİDE DÜŞÜNÜN KPSS DE TORPİL ÇOK İŞLİYOR ÖZELLİKLE O BÖLÜMDE AZ ALIM VARKEN ALLH KORUSUN YERLEŞEMEZSE EŞİN NE YAPARSINIZ B PLANINIZ OLSUN ALLAHIM EMEKLERİNİ BOŞA ÇIKARMASIN EŞİNİN :)

CANIM KOCANA HİÇÇ Bİ ŞEY DEMESEYDİN KEŞKE BENİMLE DE EŞİMİN KUZENİ DALGA GEÇİYOR KIZABAKTI GİTTİ YAPAR BENİM KOCAM BİZ BERABER BAKARIZ GÖZ BU DİYE DALGA GEÇİYORUM BENDE HİÇ ETKİLİ OLMUYOR DEDİKLERİ HATTA BEN KOCAMIN İŞİ VAR ARTIK NE İŞİYSE DİYORUM SİZZ DAHA YENİSİNİZZ BİZDE ÖYLE BUNLARI ALAYA AL GEÇÇ Kİ O SİZİNLE UĞRAŞMAKTAN BAŞKA İŞİ OLMAYAN ABİSİNİN YÜZÜ DÜŞSÜNN EŞİNE DE ONUNLA KONUŞMASN BİLE ÖNEMSENDİĞİNİ SANMASIN :) AYRICAAA GÖRÜMCE NİYE SİZDE KALIYORR MUŞŞ ALLAH ALLAH ONUNLADA PEK İLGİLENME GİDER ÇOK FENAYIM CUMA VAKTİ AMA HASTALIK SIKINTI OLMADIKÇA UZUN SÜRELİ MİSAFİRLERE GELEMEM Bİ DÜZENİMİZ VAR SONUÇTA :) BENİM KV DE İKİ GÜNDÜR BENDE KALDI İŞLERİ VARDI EŞİM KAPIYI AÇINCA AA YİNE Mİ SİZ DİYOR

Cnaım belki hiç stresin olmadığından gelir maddiyat önemli ama umudunuda yitirme zamanı geldiğinde inşallah hayırlısıyla olur bebeğiniz için yeniden çalışmalara başlarsın.
inşallah inşallah zaman geçmiyor zaten arda netten bakıyorum sonuç çıkmışmı diye
Hadi hayırlısı inşallah

ELİSAM BİRDE EŞİN BEBEK HEVESİNİ BİLİYOR BU DURUMDA NE DÜŞÜNÜYOR?

Amin canım inşallah emekler bosa cıkmaz ogretmenlık olmazsa duz memurluk yazar olmadı polıslıge gıderım dıyor canım bugunlerımıze cok sukur canım bebısten sonra bende ıstemeyerek calısmak zorunda kalacaktım ama esım atanırsa bebısten sonra calısmam zor olacak ama sabretmem lazım ıyı dusunup dogru karar vermem lazım sende dusun canım herseyı tart aılenın destegını dusunurek plan yapamayız

Hanı yum gunlerım degıldı o yuzden umudum yok canım gelırse basımın ustunde yerı var :) Allah'ım herseyın hayırlısını versın

soryy soryy öğretmenim :) lisansı biliyorum da sizde de alan var mı yok mu bilemedim ondan pazar var mıı dedim yoksa o kadarcık tanıyorum mogişimi :)
kuzum cmtsş pazar önlisans sınavı var...benim alanım tarih ve şimdi okuduğumla sosyoloji....formasyonu alınca her yıl temmuz da alan sınavına da gireceğim ...pöfffffffffffff uzun işler

ELİSAM BİRDE EŞİN BEBEK HEVESİNİ BİLİYOR BU DURUMDA NE DÜŞÜNÜYOR?

Esım suan bırsey demıyor bıraz canı sıkılıyor ben dırek dedım bundan sonra korunalım dedım bana butun konuları ust uste getırıyorsun dedı bende bu ertlecenek bırsey degıl olursa donusu yok o yuzden sımdıden soyluyorum dedım hıc fıkrını sormadım canım ama sanırım korunmayı ıstemeyerk ben dedıgım ıcın korunacagız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…