ikide çıkacakmış canım :) bende heyecan üst safhada :)
hadi bakalım geri sayım başladı o zaman.3 saat sonra müjdeli haberi alıcaz inşallah
inşallah canım arada netten bakıcam sonuçlar için belki daha önce çıkar :)hadi bakalım geri sayım başladı o zaman.3 saat sonra müjdeli haberi alıcaz inşallah
Sürpriz sürpriz sürpriz aşkım dersin artık kocana.
bu ay olmazsa zaten bende ovulasyonla çalışcam canım bizimki denk gelirse mantığıyla çalıştık çok ara vermeden :) sen kesin hamilesin bu çalışmaya bebek gelmeliBenim hatam biz yumurtlamada her gün çalışıyoruz kaçırdığımız bir gün olmasın diye sonraki haftaya güç kalmıyor. Hele bu ay son günler yani t'yi koyu gördükten sonra sabah akşam çalıştık, aştık kendimizi.
inşallah inşallah zaman geçmiyor zaten arda netten bakıyorum sonuç çıkmışmı diyeAyyy zaman geçmek bilmez şimdi hadi hayırlısı canım. Bugün senin vereceğin haberle topikimiz şenlenecek. Pazar benimkiler gelmezse pazartesi de ben veririm herhalde.
amin inşş amintebrikk ederim çok sevindim allah sağlıklı uzun ömürlü bir bebek getirsin yuvanıza ve değil şehirlerarası odalar arası bile ayırlmayın :):):)
amin canım çok teşekkürlertatlım hayırlı olsun çok güzel bir haber bu amiiin Rabbim bizlere de nasip etsin inşaallah, ve sizde bir araya gelin bir an önce eşinle:)
Canım suan dr masraflarını kaldıracak durumum yok evle ben ılgılenecegım ben dr masraflarını kaldıracak durumum olsa bende korunmayı dusunmem esım elktronık ogretmenı canım ögretmenlıkten gırecek sansına ne gelırsee dusunuyorum sınava 10 ay var ben en az 10 ay sonra kornmayı bırakmam lazım kaldım derken zaman gececek bebek dogdu derken 9 ayda oyle gececk ben 30 yasıma gelırım sanırım hepsı uzun zaman ıyı dusunmek lazım canım ama stres ıcıne hamılelk gecırmek ıstemıyorum
ay sağol kuzum yarına aldık bileti gidiyor yarın..bu arada benim koca tarafı hep sorunlu.. eşim üniv. başladığından beri abileri yengeleri bana yükleniyor.. iyi olmamızı istemiyorlar dün abisi samimi olmadığım halde dedi ki.. eşin kayseride belki birine ev açmıştır, çapkın o dikkatin üstünde olsun, nerden biliyon özel derse gittiğini o şimdi bi kızla geziyordur..eşime güvenim tam tabi ki ben onu savundum adam sürekli teleffonda benle konuşuyor kimin ders verdiğini biliyorum özel ingilizce dersi alıyor mühendislik okuyor, zorlandığı için yaşlı nbi adam ders veriyor 2 kişiye aradımsesleri geliyordu adamların.. ne bileyim mutsuzluğumuzu istiyorlar ve eşim istersen 24 saat görüntülü konuşalımdedi bende saçlamalama abinin dedikleri moralimi çok bozdu dedim yaaa kızlar bunlar hep sinirlerimi hoplatıyor bi daha konuşmam o abinle dedim nasıl istersen öyle yap dedi.. bi de diyor o abisi kızkardeşim sizde 1 ay daha kalsın ısrar ediyor falan ona bana offff off... eşim bugün konuşuacak o salak abisiyle neden bunları dedin diye. resmen şeytanlar karı koca iki abisi yengeler(yengeleri hep yapıyor bunukanımca kıskançlar ve ikizler, ayrıca eşimin teyze kızları) hakkından gelecem hepsinin
günaydın tatlım nasılsın özlüyorum seni daha sık uğra özletme kendiniGünaydın lovelycimm
Cnaım belki hiç stresin olmadığından gelir maddiyat önemli ama umudunuda yitirme zamanı geldiğinde inşallah hayırlısıyla olur bebeğiniz için yeniden çalışmalara başlarsın.Valla adam sasırır kalır sanırım canım
tatlım ben 13 eylulde regl oldum esım ıl dısına gıttı 19 da geldı 19 21 de oldu sanırım 23 de de oldu hatırlamıyorum ama 23 dekı ılıskkıde hepsı dısarı cıktı dırek dustu kı bundan sonrasındakındede korunacagız sanırım 11 ekımde bat bu sekılde bebısmı gelır canım
Hadi hayırlısı inşallahinşallah inşallah zaman geçmiyor zaten arda netten bakıyorum sonuç çıkmışmı diye
12. Gunden beri yapiyorum canm birak catlamayi renk koyulasmadi bile 23 25.gunu bulacak galiba catlasana anlardim akinti falan yok daha.. bekleyelim bakalim :)ov testinde mi hala çatlamadı yani ? kaçıncı gününden beri yapıyorsun bitkisellerden ötürü erken çatlamış olmasın ?
Evet canım erteledım esıme dun soyledım bundan sonra korunalım dıye bu ay sımdıye kadar korunmadık bundan sonra korunacagız hamıle kalmamısımdır zaten önumuzde 10 ay var canım dershaneye gıdecek atanma suresı ıcın eylulu bekleyecek ben bunun uzerınden tek basıma kalkamamkı sıkıntı ıcerısınde gecırecegım bır hamılelık bebegımın ıhtıyaclarını zorla karsılayacagım ısteyerek bırseylerını alamayacagım bır dogum ve sonrası olsun ıstemıyorum en mantıklısı ertelemek gıbı gelıyor oyle ınsalar cok canım mutlulugu cekemeyenler cıftlerın arasını bozmaya calısanlar degmeyecek ınsanlar ıcın uzme kendını boyle ınsanlar dıkkate alınıp konusulacak ınsanlar degıller
HAKLISIN CANIM BENİM RABBİM BUGÜNLERİMİZİ ARATMASIN DARA DÜŞÜRMESİN BEBİŞTEN SONRA ÇALIAŞAMAYACAĞIZ Bİ SÜRE HEMEN İŞE DÖNEMEYEBİLİRZ Kİ BENCE DÖNMEYELİM O YÜZDEN MADDİ OLARAK BİRAZ RAHAT ETMEMİZ GEREK HEMDE ACELEMİZ YOK ŞİMDİLİK YAŞIMIZ NORMAL BİRAZ ERTELEMEYE BENDE KARARSIZIM ELİSATAMAM DESTEK OLUNUR SIKIŞMAYIZ AMA KENDİ MESLEĞİM İÇİN ZOR OLACAK BİLEMİYORUM DEDİĞİM İHTİMALİDE DÜŞÜNÜN KPSS DE TORPİL ÇOK İŞLİYOR ÖZELLİKLE O BÖLÜMDE AZ ALIM VARKEN ALLH KORUSUN YERLEŞEMEZSE EŞİN NE YAPARSINIZ B PLANINIZ OLSUN ALLAHIM EMEKLERİNİ BOŞA ÇIKARMASIN EŞİNİN :)
Cnaım belki hiç stresin olmadığından gelir maddiyat önemli ama umudunuda yitirme zamanı geldiğinde inşallah hayırlısıyla olur bebeğiniz için yeniden çalışmalara başlarsın.
Hadi hayırlısı inşallah
sorma yaaa hiçbiriyle konuşmayacam artık meraba meraba bu ne artık çok bunaldımbebeğim ya ne sorunlu ailesi varmış eşinin cımbızla çekip almışın adamı o piskopatlardan sıkı sıkı tut bırakma
kuzum cmtsş pazar önlisans sınavı var...benim alanım tarih ve şimdi okuduğumla sosyoloji....formasyonu alınca her yıl temmuz da alan sınavına da gireceğim ...pöfffffffffffff uzun işlersoryy soryy öğretmenim :) lisansı biliyorum da sizde de alan var mı yok mu bilemedim ondan pazar var mıı dedim yoksa o kadarcık tanıyorum mogişimi :)
ELİSAM BİRDE EŞİN BEBEK HEVESİNİ BİLİYOR BU DURUMDA NE DÜŞÜNÜYOR?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?