2014 mayis,haziran,temmuz,agustos,eylul veya ekimde hamile kalmak isteyenler

hımm benim de 9 nisan geç döllenme 7 haftalık olması lazım 5 haftalığım

arayı kapatıyolar canım gelısım olarak tek sıkıntı erken doğum olma ıhtımalı olabılıyor onuda zaten anlıyosun nisan geldı 3 gunude suyum geldı hooop oğlusum geldı

üzüm senin 5 haftalık mı tam

canım adet tarıhıme gore evet ama keseyı gorupte doktor soylemeden bıse dıyemıyorum ama ben bu ay yumurtlama zamanının ıcınde yumurtladım 5-8 arası ıdı ben 8 yumurtladım ıste salı gıtcem ıste varmı kese gorcez

cok sıddetlı olursa hemen gıt doktora arada gelırse korkma bıde bıcak saplanması gıbı olursada gıt otekılerı ben burdayım anneeee dıyo sana opucuk atıyo eheheeh

yoo öle cok şiddetli değil bazen agırlık gibi duryo orda bazen adet sancısı gibi bakalım sorarım doktora

amin amin inş nasip etsin hepimizin arası 1 hafta olsun ki birlikte buyütelim

ne demek o geç döllenme

normalde adet başlagıcından itibaren 14. gün yumurtlama tarıhın falan olyo ama bazen bu 20. hatta25. güne denk geldiğinde geç döllenme olyo buda bebişin haftasını etkiliyo ve kanda geç cıkıyo canım

ne güzel Allah mutluluğunuzu daim etsin evlatlarınız ve tüm sevdiklerinizle hayırlı sağlıklı uzun birlikte ömürlerde inşallah
sağlıklı hamilelik diliyorum

teşekkür ederim sagol allahım tüm isteynlere nasip etsin inş

normalde adet başlagıcından itibaren 14. gün yumurtlama tarıhın falan olyo ama bazen bu 20. hatta25. güne denk geldiğinde geç döllenme olyo buda bebişin haftasını etkiliyo ve kanda geç cıkıyo canım

mesela ben 24. gün yumurtladım bu ay . üstünden 10 gün geçti bugun hala beklemedeyim hernekadar negatif kan sonucunu dün alsamda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…